Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Buahahaha :dynia: jedynie w miarę ok tytuły to te na Vitę, BEKA

Geometry Wars 3 chciałem kupić, dobrze że będzie w tym super plusie na 5 lecie

Edytowane przez soyaR
Opublikowano

Po przeczytaniu wywiadu w nowym PE z Jimem Ryanem i jego tekście o tym, że Plus miło zaskoczy w tym miesiącu, to moja reakcja na rozpiskę to :dynia: :dynia:

Gość Rozi
Opublikowano

Nie no to są jakieś jaja kurwa mać. 

Gość Rozi
Opublikowano

Może na na(pipi)ce zagram z kumplami w Rocket League. Przez godzinę. Nie no nie. 

Opublikowano

tym co nie grają w multi polecam przestać opłacać plusa, tym co grają online... :Coolface::dynia:

Tylko dla Bloodborne opłacam jeszcze to (pipi).

Opublikowano (edytowane)

Ale placzki z Was, mi te gierki z Plusa sa zbedne,bo mam w co grac na dodatek zamiast tych smiesznych gierek wolalbym dostac lepsza jakosc PSN'u

Chyba nie kupiliscie konsoli zeby ogrywac co miesiac gierki z plusa ? :lapka:

Edytowane przez Mroku333
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Gość Zaqair
Opublikowano

7th July: Rocket League (PS4)

Ogladalem ostatnio stream na twitchu wyglada na fajna zabawe jak sie gra ze znajomymi.

Opublikowano

Jak dla mnie to ten Styx bo wygląda całkiem ok I geometry wars na Vite. Rain też gdzieś tam zawsze miałem w głowie.Na 5 lecie to kupa, ale jak na ofertę miesięczną to lepiej niż ostatnio.

Opublikowano

Styx to świetna gierka i strasznie skillowa. Rozi słyszałeś gra dla ciebie. Tam aby skoczyć trzeba mieć tru skilla a nie press x and run jak w AC :) JA przy trzeciej misji siarczyście przeklinałem bo w jedno (pipi)e miejsce nie mogłem się dostać z powodu skoku :D Niestety na tym moja przygoda się skończyła no ale 5 h bardzo miło spędziłem. Jak ktoś lubi skradanki z wysokim poziomem trudności to gra dla was :)

• Minusik 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...