Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 256,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj no już Kyo, i bluber i Ty macie swoje racje i swój punkt widzenia  oba prawidłowe, w pewnej części. Ale i tak istotnym jest to, by nie spamować i nie robić CW poza CW, więc uprzejmie proszę o SPOKÓ

• no też liczyłem na inFamous, co zrobić

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo   Trine2? Serio? Plus schodzi na psy. Czyżby miał racje mój ziomek, który stwierdził, że od kiedy PS+ będzie obowiązkowy dla posiadaczy PS4, to nie ma co

Opublikowano

Nawet nie będę tracił czasu na dodawanie sobie tego do biblioteki, nie zagram w te (pipi) i tak.

Opublikowano

Buahahaha :dynia: jedynie w miarę ok tytuły to te na Vitę, BEKA

Geometry Wars 3 chciałem kupić, dobrze że będzie w tym super plusie na 5 lecie

Edytowane przez soyaR

Opublikowano

geometry wars3 na vite cudak ale reszta, zenua, jeszcze rocznicowa rozpiska na 5 lat po prostu zenua

Opublikowano

Geometry Wars extra

Opublikowano

Rocket League podobno dobry

FQqJZar.gif

Edytowane przez grykom

Opublikowano

Rocket League

wr8KKuJ.gif

Ściągnijcie to sobie, beta była świetna. Nawet wczoraj kupiłem doładowanie 100 zł w oczekiwaniu na premierę :D

Opublikowano

Po przeczytaniu wywiadu w nowym PE z Jimem Ryanem i jego tekście o tym, że Plus miło zaskoczy w tym miesiącu, to moja reakcja na rozpiskę to :dynia: :dynia:

Opublikowano

Nie no to są jakieś jaja kurwa mać. 

Opublikowano

tym co nie grają w multi polecam przestać opłacać plusa, tym co grają online... :Coolface::dynia:

Opublikowano

Może na na(pipi)ce zagram z kumplami w Rocket League. Przez godzinę. Nie no nie. 

Opublikowano

tym co nie grają w multi polecam przestać opłacać plusa, tym co grają online... :Coolface::dynia:

Tylko dla Bloodborne opłacam jeszcze to (pipi).

Opublikowano

Ale placzki z Was, mi te gierki z Plusa sa zbedne,bo mam w co grac na dodatek zamiast tych smiesznych gierek wolalbym dostac lepsza jakosc PSN'u

Chyba nie kupiliscie konsoli zeby ogrywac co miesiac gierki z plusa ? :lapka:

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

7th July: Rocket League (PS4)

Ogladalem ostatnio stream na twitchu wyglada na fajna zabawe jak sie gra ze znajomymi.

Opublikowano

hehe, wiedziałem że nic specjalnego nie dadzą, fo indyków już się przyzwyczailem. Szkoda tylko że Japonia ma tak dobrą ofertę a Europa gó.wno. Tym bardziej że to 5 lecie plusa.

Opublikowano

Jak dla mnie to ten Styx bo wygląda całkiem ok I geometry wars na Vite. Rain też gdzieś tam zawsze miałem w głowie.Na 5 lecie to kupa, ale jak na ofertę miesięczną to lepiej niż ostatnio.

Opublikowano

Styx to świetna gierka i strasznie skillowa. Rozi słyszałeś gra dla ciebie. Tam aby skoczyć trzeba mieć tru skilla a nie press x and run jak w AC :) JA przy trzeciej misji siarczyście przeklinałem bo w jedno (pipi)e miejsce nie mogłem się dostać z powodu skoku :D Niestety na tym moja przygoda się skończyła no ale 5 h bardzo miło spędziłem. Jak ktoś lubi skradanki z wysokim poziomem trudności to gra dla was :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.