Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

syf goni syf w tym plusie. takie indi (pipi) to moga na ps2 wychodzic...

Opublikowano

LaMulana na Vite goty, mam na PC ale nie miałem czasu ograć i nie chciałem płacić drugi raz więc teraz na reszcie zagram w to na przenośnej konsoli. STF też na plus. Nawet Twisted Metal na PS3 całkiem spoko. Dobry miesiąc i na pewno lepszy niż 3 ostatnie razem wzięte.

Opublikowano

bardzo sie ciesze, ze jako osoba, ktora wychowala sie na c64 (dostalem nawet stacje dyskietek na komunie) moge dzieki dobremu sony i ps plus znowu przezyc ta niesamowita nostalgiczna podroz do tamtych czasow

Musimy się zdecydować na jedną wspólną wersję czy C64 czy AMIGA

:Coolface:

Opublikowano

bardzo sie ciesze, ze jako osoba, ktora wychowala sie na c64 (dostalem nawet stacje dyskietek na komunie) moge dzieki dobremu sony i ps plus znowu przezyc ta niesamowita nostalgiczna podroz do tamtych czasow

Musimy się zdecydować na jedną wspólną wersję czy C64 czy AMIGA

:Coolface:

zaczynalem z c64 ale w sercu od zawsze i na zawsze tylko amiga

Opublikowano

pobrałem sprawdziłem i tylko Teslagrad został, w który można zagrać jak nie ma co robić, niektórzy sie ucieszą bo jest platyna

reszta po 2min do usunięcia

Opublikowano (edytowane)

Armello warto kupić. To znaczy jeśli lubisz tego typu klimaty i styl gry. Szkoda, że nie trafił do Plusa w tym miesiącu, wielu osobom mógłby się spodobać...

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Spooko sony docenia indory i minigames :]

Kto by tam chciał starszą grę AAA, jesli można mieć tyyyle gierek o których nikt nie słyszał:]

Opublikowano (edytowane)

Twisted jest na PS4? nie? no właśnie :)

Na PS3 w tamtym msc też było fajnie.  Ale jesli ktoś nie ma, to na PS4  jest kiepski miesiąc i poczytaj, bardzo podzielone, opinie na zagranicznym internecie - to tak apropo 'polaczkowa'

Edytowane przez ja__
Opublikowano

Siemka,

sorry że pisze tutaj ale prawdę mówiąc nie wiem gdzie udać się z tym problemem..

Mój brat kupił kartę psn na 10$, założył konto USA i zakupił 2 postacie z MK10 (tanya,tremor) i wszystko pięknie ładnie, ale w powiadomieniach widnieje że cały czas "oczekują na instalację..." i nic się nie dzieje, postacie nie są do wyboru w grze ;/... czy wie ktoś może o co tu chodzi? Pomocy.. :(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzicie a ja np wolę dobre "indyki" niż starocie AAA, które dawno mam ograne, a używki chodzą za śmieszne pieniądze. Za to na "indyki" bardzo często żydzę i lubię przejść sobie je z plusa. No nic, gusta i guściki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...