Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nic nie kumam, co Was tak to boli. Multi będzie działać, tak samo, jak gry z PS+. Uwaga jest taka, ze trzeba będzie założyć konto na UK i gitara gra. Co prawda nie będę miał dostępu do starszych gier z plusa, bo konto na UK będzie świeżutkie, ale po wypaleniu sie abonamentu konta  UK, zawsze mogę wrócić do tego starego. Pozdrawiam..

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

Co za głupota , czyli teraz jeśli przeprowadziłem się na Hiszpanie to zdrapki ze sklepu nie zadziałają na PL koncie? Sony coraz gorsze .

Od zawsze tak jest przecież. Po co zmieniać konto chcesz w ogóle?

Opublikowano

Są dwie bardzo fajne sprawy w tej akcji. Szałowy steelbook, oraz możliwość trafienia kuponu na konsole. Ale skoro możliwość wygrania konsoli odpada automatycznie bo trzeba być mieszkańcem UK to sam steelbook nie jest już wart 360 zł. Biorąc pod uwagę fakt że kodu nie wykorzystam bo chce doładować nim swoje polskie konto, więc to mi nie pasuje. :( 

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca. Mam konto PL i udało mu się normalnie użyć kodu na 3 miesiące z bundla kupionego w Niemczech.

Co za głupota , czyli teraz jeśli przeprowadziłem się na Hiszpanie to zdrapki ze sklepu nie zadziałają na PL koncie? Sony coraz gorsze .

Edytowane przez Czappi
Opublikowano

We're still finalising. Likely not today, but we'll announce as soon as possible.

o grach na pazdziernik

Jak oni coś robia na ostatnią chwile to raczej będzie mocno średnio.

Opublikowano (edytowane)

Super! W końcu ogram TWD S02 na normalnym sprzęcie, bez przycinek, bo jedynka strasznie chrupała animacje. Szkoda tylko, ze bez save'a z PS3. Potem ruszę z LiS. 

Edytowane przez MEVEK
Opublikowano

The Walking Dead zakupiona z całą kolekcją od TTG i czeka sobie aż skoncze coś dużego żeby potem stac się relaksującym przerywnikiem. Magicka mogłaby być spoko. Jedynka na Steamie dalej czeka aż znajdę troche czasu. Byłoby naprawde spoko jak by ta gra trafiła do oferty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...