Gość _Be_ Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 Tyle, że ta Persona to tylko bijatyka.
pawelgr5 1 460 Opublikowano 27 stycznia 2016 Opublikowano 27 stycznia 2016 Z tego co mówią recenzje to całkiem udana bijatyka. Dzięki PS+ powinno być z kim grać. Mało kto chciał ryzykowac na to pieniądze (bo wiadomo że fani to głownie gracze gustujący w jRPG) a tak to spokojnie mozna sprawdzić.
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 To Helldivers jest calkiem spoko? Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Marcin_wawa 449 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Bardzo spoko. Bawiłem się świetnie. Na wyższych poziomach bez dobrej współpracy nie ma szans.
spizganygutek 21 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 Również potwierdzam, grę już kiedyś kupiłem wieć z oferty nie jestem zadowolony, ale gra sama w sobie super, w szczególności do co-opa
kes 1 462 Opublikowano 1 lutego 2016 Opublikowano 1 lutego 2016 http://blog.eu.playstation.com/2016/02/01/ps-plus-vote-to-play-returns-action-henk-vs-assault-android-cactus-vs-broforce/ Będzie głosowanie na grę która wpadnie w marcowym ps+. Z całej trójki kojarzę tylko Broforce które i tak pewnie nie wygra bo dla wielu wygląda jak kolejna gierka z pegasusa.
maciekk 165 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Na Vicie wciąż mam plusa ze stycznia. Reset nic nie dał. Co robić?
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Wyszukaj gry normalnie na sklepie i je ściągnij. Jak tak sie nie da to przez www.
maciekk 165 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Przez stronę mam wszystko płatne. Na PS4 działa jak trzeba. Pierwszy raz mam taki problem.
Boomcio 4 052 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 Na Vicie wciąż mam plusa ze stycznia. Reset nic nie dał. Co robić?może myślą, że nie zdążyłeś zassać .
maciekk 165 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Nie wiem co zrobić. Już myślałem że może plus się skończył, ale na PS4 gram więc to nie to.
Faka 3 990 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Pytanie odnośnie gry Helldivers, wie ktoś co oznaczają niebieskie kłódki na broniach, manewrach, które są zablokowane? To są jakieś DLC czy jak? A niektóre mają białe kłódki z czego ich idzie odblokować na planetach lub zdobywaniu poziomu.
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Nie wiem co zrobić. Już myślałem że może plus się skończył, ale na PS4 gram więc to nie to. Zadzwon do Sony, jak ja miałem taki problem ze gry na sklepie widzialem z pełną ceną i mogłem ściągac tylko to co na liscie pobierania to załatwili sprawie po moim telefonie.
Square 8 604 Opublikowano 4 lutego 2016 Autor Opublikowano 4 lutego 2016 @Faka Tak, te niebieskie to dlc. Kolejny dobry Plus, oby tak dalej.
Faka 3 990 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 (edytowane) Dzięki za odpowiedź, co do gry, jak najbardziej udany miesiąc psplus w postaci Helldivers (dużo lepsze od Gauntlet, która też dali i ta sama firma, ale nie ma aż takiego kopa). Bardzo duży feeling z broni, fajny coop z randomami, ogólnie aż chce się grać, a odstawiłem na bok grę Śródziemie i póki co porywa mnie właśnie ten Helldivers Edytowane 4 lutego 2016 przez Faka
maciekk 165 Opublikowano 4 lutego 2016 Opublikowano 4 lutego 2016 Nie wiem co zrobić. Już myślałem że może plus się skończył, ale na PS4 gram więc to nie to.Zadzwon do Sony, jak ja miałem taki problem ze gry na sklepie widzialem z pełną ceną i mogłem ściągac tylko to co na liscie pobierania to załatwili sprawie po moim telefonie.Ponarzekałem i się naprawiło
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Chcę wypróbować 14 dniową wersje PS Plus za free. Powprowadzałem dane, pomyślnie dodałem kartę, a jednak wyskakuje taki error: "Nie kwalifikujesz się do pobrania tego materiału [...]". Any ideas?
Square 8 604 Opublikowano 5 lutego 2016 Autor Opublikowano 5 lutego 2016 Pewnie na koncie, którego używasz miałeś już aktywnego Plusa.
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 Tego 2-dniowego, który aktywuje się chyba automatycznie przy pierwszym uruchomieniu. Konto nowe, żadnych innych aktywacji nie było.
Square 8 604 Opublikowano 5 lutego 2016 Autor Opublikowano 5 lutego 2016 Wystarczy tyle, te 14 dni jest dla kont, które nigdy nie miały aktywnego Plusa. Nie wiem co tam chcesz testować, ale zawsze możesz założyć nowe konto i sprawdzić.
Gość maciek88 Opublikowano 5 lutego 2016 Opublikowano 5 lutego 2016 No to konto jest zupełnie nowe, nowo założone i właśnie sprawdzam i wypier... błąd, że się nie kwalifikuję do pobrania materiału Pal licho, i tak prędzej czy później trzeba to będzie wykupić.
Gość Kyo Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Nieistotne, jak chcesz skorzystać z triala to nie mogłeś mieć na koncie nawet przez 1 dzień aktywnego PS+.
atlantis 0 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Może za dużo narzekam, ale to są fakty. Właśnie wprowadzałem kod do darmowego miesięcznego PlayStation Plus który dostałem z konsolą. Okazało się, że muszę mieć kartę, którą się płaci przez internet. Ja takiej karty nie mam i nie mogę skorzystać z PlayStation Plus. "Fajnie", nie ? Czy to jest uczciwe ze strony Sony ? Nie jestem na siłę przeciwko PS4. Chciałem sobie po prostu pograć.
Ken Marinaris 374 Opublikowano 6 lutego 2016 Opublikowano 6 lutego 2016 Może za dużo narzekam, ale to są fakty. Właśnie wprowadzałem kod do darmowego miesięcznego PlayStation Plus który dostałem z konsolą. Okazało się, że muszę mieć kartę, którą się płaci przez internet. Ja takiej karty nie mam i nie mogę skorzystać z PlayStation Plus. "Fajnie", nie ? Czy to jest uczciwe ze strony Sony ? Nie jestem na siłę przeciwko PS4. Chciałem sobie po prostu pograć. Bez karty byłyby cyrki, każdy zakladałby nowe konta, by pograć w gry z Plusa, online. A tak jakiś sposób ukrócenia tego procederu jest i jakoś działa/
MEVEK 3 507 Opublikowano 7 lutego 2016 Opublikowano 7 lutego 2016 (edytowane) Gdzie w łatwy sposób mogę sprawdzić, kiedy mi sie kończy PS+, jezeli nie mam neta w konsoli Ps3, Ps4 z tym, ze wiem ze przedłużałem plusa. W sklepie w zakładce PS+ nie ma takiego infa ? Edytowane 7 lutego 2016 przez MEVEK
Rekomendowane odpowiedzi