Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tropico na mega plus, choc budzi to moje obawy jak sprawdzi sie gierka na konsoli, a nie na pc, natomiast oferta na ps3 i vite to zenua

Opublikowano

RTS na konsoli w postaci Tropico, słabszej gry już dać nie mogli na konsolę. Od tego mam kompa, żeby pograć normalnie w strategie. Sony nic się nie zmieniło, dalej równia pochyła do dna  :frog:

Opublikowano

Super gierka, ale to jak się cieszyć, że będziesz grał w Tekkena na klawiaturze.

Opublikowano

Ogólnie dalsze części Tropico to crapy jeśli chodzi o ekonomicznego rts, 1 i 2 to były coś, która piątka nie ma podjazdu do starszych :).

Opublikowano

Tropico5 to bardzo miłe zaskoczenie. Ciągle kmieniłem czy kupić to na... Steamie. Na PS4 jakoś nie brałem pod uwagę bo pad (no na PC też bym grał na padzie ale tam jest steam controller). GoW w pudełeczku lezy a dodatkowo ograny na PS3 więc odpuszczam. LocoRoco sprawdze bo na PSP było za(pipi)iste a reszta raczej nie dla mnie.

Opublikowano (edytowane)

ale wiecie, ze to jest jakiś interaktywny wygaszacz ekranu to locoroco? a nie pełnoprawne jak 1&2

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Można było o 15. Tropico ma zadziwiająco mało danych do zassania. Jutro moze ogram trochę i sprawdzę czy takie gierki na konsoli mają sens.

Opublikowano (edytowane)

Te samochody są spoko, tak banalne, że aż fajne.

W multi jest beka - koleś puścił we mnie rakiete, coś się zacięło i ta rakieta się w ogóle nie mogła skończyć, latała wokół mnie i non stop mnie rozwalała, nawet jak spadłem, albo respiłem auto :D

Edytowane przez michu86-
  • Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Gość Rozi
Opublikowano

NBA 2k16 i Gone Home potwierdzone niby.

Wreszcie zagracie w najlepszą grę sportową na rynku.

Opublikowano

na vite i ps3 juz wychodza takie staroscie lub slabe tytuly jakby zaraz mieli zaniechac wydawanie ale kurcze na ps4 milo sie zaskoczylem, nba 2k16 elegancko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...