Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaram się NBA jak pochodnia, jak ja dawno w kosza nie grałem ;) z tego co kojarzę tam jest coś na wzór Ultimate Team...jestem mega ciekaw co tam za tryby do pogrania są w ogóle..

no i jeszcze jakiś ambitny indie...mmmm

pyszny miesiąc, oby tak zostało (1AAA i 1 indie) na dłużej 

Gość _Be_
Opublikowano

Ambitny indyk symulator chodzenia heh

Bardzo ok, ale jednak o The Crew w goldzie mam leciutki ból doopki

The Crew ma za niską ocenę na MC by się załapać do Plusa :sorcerer:

Jakoś Contrast się załapał :reggie:

Opublikowano

No w koncu jakis sztos w ofercie! Wzialem niedawno na PC, ale ciesze sie, ze bede mogl pograc z kumplami - kariera, klimat, historyczne druzyny, zmagania na ulicznych boiskach - jakl dla mnie GOTY!

Opublikowano

NBA sprawdze na pewno. Gone Home mam na PC ale jeszcze nie odpaliłem. Bardzo spoko miesiąc na PS4. Siren skonczone dawno temu na PS3 - bardzo polecam fanom horrorów bo jest zacnie (poza kamera która jest tragiczna). Vita kolejny miesiąc failem. 

Opublikowano

Vita kolejny miesiąc failem. 

E tam, dwa za(pipi)ongo GoWy mnie jarają, bo nie grałem ani na PSP ani póżniejszych wydań jako kolekcja. Akurat to jedyne GoWy, w które nie grałem, bo 1 i 2 ogrywałem na PS2 a GoW 3 i Ascension platynki na PS3. Może dzięki temu skuszę się na powtórkę 1 i 2 na Vitę (teraz mała konsolka wydaje się idealna pod ten tytuł).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już po promocji:

Cena promocyjna obowiązująca w dniach od 10.00 GMT 27-05-2016 do 10.00 GMT 10-06-2016
Opublikowano (edytowane)

Bez problemu pobraliście NBA z plusa?

Mi co jakiś czas wyrzuca error i stopuje pobieranie, biore ponów i rusza i znowu przerywa za jakiś czas..

W tej chwili idzie wiec nie podam nr errora, googlowałem już to i ludzie też mają taki problem

Pierwszy raz mam coś takiego, DNS ustawione na googlowskie, restartowałem też konsole

Edytowane przez Fanek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...