Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sposób prowadzenia narracji w Gunslingerze nie przypadł mi do gustu. Dlatego stawiam BiB wyżej. Natomiast samo strzelanie to jest miód w Gunslinger. 

Ehh mógłby Techland zrobić nowego CoJ-a, a nie tłuką te zombiaki do porzygu. :/ 

Opublikowano

To Call of Juarez to kiedyś sprawdzałem demko, jakoś mi nie podeszło, ale jak dali pełną wersje to dam drugą szanse. Furi z ciekawości sprawdzę, a Oreshike się może ogra za jakieś 5 lat jak kupie Vite.

Opublikowano

CoJ bardzo robił swego czasu, ciągła akcją, zachwycająca momentami grafika, charyzamtycznymi bohaterami i świetnym cover systemem. Pamiętam to jarango na forum xboxonline.

Opublikowano

Cieszy Saints Row, grałem w trójkę z plusa i bawiłem się przednio, tę część ogram na pewno, dzięki SONY :lapka:

Fat Princess też ogram, ucieszyłbym się jakby dali wersję PS4. W Dzwoń po Juarez  grałem i wrażenia na mnie nie zrobiło, ale może dam drugą szansę.

Opublikowano (edytowane)

Ale to nie jest SR 4 Yakubu tylko samodzielny dodatek do 4. W dodatku bardzo słabo działa. :/ 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Chyba tak samo gdyż Gat out of Hell wchodzi w skład pakietu SR 4: Re-Elected, a akurat dodatek jest na początku filmiku DF:

Mogli się zdecydować na 30fps locka jak już. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem gdzie szukać odpowiedzi. na FB EA poblokowane dodawanie wiadomości, playstation profil milczy. Kupiłem dziś ps+ do tej pory mimo jego braku fifa 16 łączyła się z serwerami, ale nie dało się grać online wiadomo. Teraz mi wyskakuje, że jeżeli nie założę konta EA to nie będę mógł grać, połącz się z dowolną funkcją online ponownie. I tak w kółko. No sorry, ale mam konto EA odkąd powstało i nigdy takich problemów nie miałem. Ktoś ma pomysł co z tym zrobić gdzie zgłosić problem. Nawet hasła do tego konta nie kojarzę bo to było lata temu !!

Opublikowano

nie wiem gdzie szukać odpowiedzi. na FB EA poblokowane dodawanie wiadomości, playstation profil milczy. Kupiłem dziś ps+ do tej pory mimo jego braku fifa 16 łączyła się z serwerami, ale nie dało się grać online wiadomo. Teraz mi wyskakuje, że jeżeli nie założę konta EA to nie będę mógł grać, połącz się z dowolną funkcją online ponownie. I tak w kółko. No sorry, ale mam konto EA odkąd powstało i nigdy takich problemów nie miałem. Ktoś ma pomysł co z tym zrobić gdzie zgłosić problem. Nawet hasła do tego konta nie kojarzę bo to było lata temu !!

Infolinia Sony

22 397 89 24

09:00 do 21:00 poniedzialek – piatek

09:00 do 17:00 sobota

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

• Tricky Towers, PS4

Rebel Galaxy, PS4

Yakuza 5, PS3

Retro/Grade, PS3

Patapon 3, PS Vita

Ultratron, PS Vita, PS3, PS4

Opublikowano

Rebel Galaxy miale dzisiaj kupowac dzieki somy. Yakuza tez elegancka ale juz mam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...