Skocz do zawartości

PlayStation Plus vPS4

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O, do Patapona sobie wrócę, a w trójkę nie grałem, fajnie! No i Rebel Galaxy też super.

Tylko kto mi teraz przedłuży plusa jak za dwa tyg się kończy. :frog: szkoda mi trochę kasy teraz wydawać.

Opublikowano

ej kurde a ja na serio jestem ciekaw tricky towers, bardzo lubie tego typu gierki, tzn o ile okaże sie fajne, gdyby rozgrywka i rywalizacja była chociaż troche tak fajna jak w puzzle fighterze to bardzo chętnie bym w to zagrał

a kurde pare dni temu skończył mi sie plus... ale chyba odnowie, i wcale nie żartuje

Opublikowano

Ja już dodałem hajsy do portfela na USA psn na Rebel Galaxy xD

Idę poszukać czegoś innego na zakup.

Opublikowano

tricky towers? kupiłem niedawno, szkoda, znowu nie kupię plusa

na steamie? bo premiera ps4 chyba jest dopiero razem z premierą plusową?

jak oceniasz gierke? przyjemna do pogrania i jakiejś rywalizacji? czy badziewiak na 10 minut i do kosza?

Opublikowano

A Yakuza 5 nie była w zeszłym miesiącu? Pobierałem ją miesiąc temu, bo miała być Fat Princess a do pobrania była Yakuza. Teraz patrzę, że Fat Princess też jest do pobrania za free w ramach PS+.

Opublikowano

Retro/Grade znowu na PS3. Już było chyba ze dwa lata temu. Wiem, że to temat o PS4, ale tamten o PS3 umarł. A chciałem tylko podkreślić chu.jowość tej oferty.

Opublikowano

yakuza5 to byl blad, przez pare godzin byla dostepna za free, pozniej wskoczyla juz normalnie z cena

to nie pierwsyz taki przypadek - kiedys jakies nba tez bylo przez moment za free by za pare miechow wskoczyc do plusa

Opublikowano

No to mamy poczatek recyklingu w ps+ :yao:

A Yakuza byla do pobrania w tym miesiacu juz (prawdopodobnie przez blad), FP pojawila sie pozniej troche i tez byla za free.

Opublikowano

Już można pobierać gry na sierpień jak coś :lapka:

Opublikowano

Tricky Towers- tak jak pisze Ofi. 300mb a zabawy tyle, że jej. Miód sam wylewa się z ekranu, polecam podłożyć sobie swoją muzę i jedziemy online na 4 :lapka:

Ściągajcie i robimy turnieje na psn party :cool:

• Plusik 1
Opublikowano

TT w online jest świetne, wczoraj kilka godzin było grane.

Niekiedy można przegrać przez jeden głupio postawiony klocek więc każdy ma szansę wygrać.

Opublikowano

Te klocki bardzo fajne bo zasady sa na poziomie przedkszola, dlatego łatwo w nie wsiąknąć, do tego randomowość wysoka. 

Przypomniały mi się stare czasy Buzz'a na PS3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...