Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Dlaczego na PS4 nie? 

Tzn też, ale na Xone  zrobię to za pomocą dwóch słów. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Ludwes - nie chce mi sie 30 stron wertowac , ale chodzi mi o dyskusje 1 Xbox 1 / PS2, temat o 2 multiplayerze w Gearsach 3 / Uncharted, GT/Forza, HALO. Twierdzisz ze to srednie exy, 3 a wychodzi na to, ze sam multiplayer srednio Cie interesuje.

I czy to nie Ty nie kojarzyles zadnej gry z Xbox'a 1 ? 4

W statusach tez czesto spamujesz "Xbotami", zastanawiasz sie jak mozna jarac sie Titanfallem, a jakim FPSem jarasz sie Ty ? 5

1. W temacie Xbox1/PS2 trollowałem, przyznaję się.

2. Multi w Gearsach/Uncharted - strona 107 i 108. [na tych dwóch stronach są moje dwa posty. Przeczytanie ich dużo czasu Ci nie zajmie.]

3. Nigdy nie twierdziłem, że wspomniane przez Ciebie exy to słabe gry. A jeśli tak, to trollowałem. Żeby nie było: Halo, Gearsy i Forza to świetne gry.

4. Trollowałem.

5. Killzone

:sorcerer:

Opublikowano

Najlepszy coop na tę generację mają Gearsy.

Opublikowano

w ktorym momencie trollowanie zrobiło sie fajne? bo myslałem że takich sie ztont wyrzuca.

Opublikowano

Dlaczego na PS4 nie? 

W sumie to mi coś przypomina... Czy ktoś z was faktycznie będzie używał tych komend głosowych? Widzicie siebie w tej roli? xD Ja chyba wolę nacisnąć ten przycisk, aniżeli krzyczeć do kawałka plastiku. 

Opublikowano

wystarczy sobie przypomniec kiedy ktos z nas uzywał mikrofonu w telefonie do pisania smsa, czy zarzadzania telefonem, call to itp.

Ja uzywałem tylko w nawigacji, i tak czasami klnalem.

Opublikowano

w ktorym momencie trollowanie zrobiło sie fajne? bo myslałem że takich sie ztont wyrzuca.

Nie ja pierwszy, nie ja ostatni.

Opublikowano

Jak już sypiemy tymi newsami, to jeszcze jeden ode mnie.

Ostatnie 5 minut gry na Xbox One będzie na bieżąco zapamiętywane przez konsolę. W przypadku PS4 mówi się o aż 15 minutach.

Microsoft potwierdził, że konsola Xbox One będzie na bieżąco zapamiętywała ostatnie 5 minut rozgrywki. Po włączeniu pauzy będzie można pięciominutowy plik zapisać, a następnie edytować, bądź też w całości umieścić w sieci. 

Przewidziano także rozwiązanie dla osób grających w sieci, które nie mogą pozwolić sobie na pauzowanie gry w celu zapisania nagrania. Wtedy wystarczy poinformować konsolę głosowym komunikatem "Xbox, record that" (nie wiem, jak z komunikatami w rodzimym języku), a ostatnie 30 sekund gry z automatu trafi na dysk konsoli. W sam raz, by całemu światu pokazać, jakiego mamy skilla w Call of Duty po sieci. 

A co u konkurencji słychać? Nic oficjalnego. Przebąkiwano coś o 15 minutach nagrywania, ale Neil Brown, szef europejskiego oddziału Sony sam stwierdził, że może się skończyć ostatecznie na 7 minutach. Zawsze to kolejna cyferka, która będzie ładniej wyglądała przy zestawieniu obu konsol. 

Obie konsole będą miały także możliwość nadawania transmisji z gry na żywo, co w praktyce powinno umożliwić nagrywanie dowolnie długich wycinków rozgrywki.

Tym razem źródłem Gamezilla.  

Jak widać Sony też obiecuje gruszki na wierzbie. Zamiast piętnastu minut siedem? No cóż, akcja marketingowa z tym kwadransem. Ale tak naprawdę, kto tego będzie używał?  :sorcerer:

Niestety hejting się nie udał, potwierdzono, że PS4 nagrywa 15 minut.

Opublikowano

Niestety hejting się nie udał, potwierdzono, że PS4 nagrywa 15 minut.

Moim zamiarem nie było hejtowanie. Chciałem po prostu spojrzeć na tę sprawę obiektywnie. Czy to źle?

EDIT: Figaro. xD

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Dlaczego na PS4 nie? 

W sumie to mi coś przypomina... Czy ktoś z was faktycznie będzie używał tych komend głosowych? Widzicie siebie w tej roli? xD Ja chyba wolę nacisnąć ten przycisk, aniżeli krzyczeć do kawałka plastiku. 

Będzie tego używać mały procent graczy, ale każdy powie, że to super feature i będzie tego używać cały czas.

Osobiście też wolę po prostu przycisk, do konsoli gadać mi się nie chce, zwłaszcza w nocy.

Opublikowano

Gram duzo w multi po prostu, smutni ludzie jaraja sie coopem w Journey...

smutne xboty bez duszy i ich smutne hedszoty

Opublikowano

Nawet crapiaste strzelanki pokroju Army Of Two w kooperacji>Journay z randomami.

Edytowane przez easye

Opublikowano

granie w crapiaste strzelanki jest smutne

Opublikowano

Nawet crapiaste strzelanki pokroju Army Of Two w kooperacji>Journay z randomami.

Journey>Journay

Opublikowano

smutek

ogladanie żurnala z komuplami > halo w  koopie

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Aż mi się smutno zrobiło :(

Anyway.. z tym nagrywaniem to dobra sprawa o ile będzie odpowiednio spożytkowana ;) Mówicie, że niewiele osób będzie z tego korzystać... No raczej miejmy taką nadzieję bo inaczej czeka nas zalew (pipi) wartego syfu.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Najlepszy coop to jest w Burnout Paradise, a nie jakieś tam Gearsy.

Opublikowano

Ale, ze jak? Jeden prowadzi a drugi oglada widoki z siedzenia pasazera?

Opublikowano

Wasz smutek jest smutny :P

Opublikowano

@Mejm

Widać, że nie grałeś. Łącze się z tobą w smutku.

Opublikowano

Najlepszy coop to jest w Burnout Paradise, a nie jakieś tam Gearsy.

Nie ma coopa w splitscreenie, więc (pipi) warty jest ten coop w Paradise.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.