Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

dość średnio:/ niestety oled podobnie jak plasma nie ma świetlówek do podświetlania więc najbardziej kozaczy w momentach gdy jest ciemniej w pomieszczeniu. Zresztą oledy są montowane w samsungach galaxy z tego co się orientuje więc można zobaczyć jak sobie radzą z światłem za dnia

idealnie się sprawuje. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

co do bycia online - ja większość czasu mam konsole podpiętą do netu, ale bywają sytuacje że net zdycha i wtedy właśnie fajnie jest pograć w jakąś singlową gierke, np gdy gralem w skyrim nie robiło mi problemu że net zdechł i mogłem sie nadal dobrze bawić, ale w wielu innych grach które są nastawione na multi albo mają inne internetowe ficzery robi sie problem

dlatego próba wymuszenia na grach żeby w nowej generacji miały jakieś internetowe bzdety (lepsze lub gorsze) może wcale nie być taka dobra

już dziś to widze że gdy akurat gram w danym czasie w gre która wymaga netu i on padnie to jestem wkurzony, bo nie mam ochoty grac w pół-produkt tylko dlatego że net zdechł.

skyrim jest świetnym przykładem gry która nie boryka sie z takim problemem

jeśli gdy na nextgeny będą w dużej mierze korzystać z chmury albo robić inne rzeczy przez net (forza - driveatar i duchy graczy, albo drive club który cały jest nastawiony na wspólne ściganie, podobnie the crew, albo destiny)

wszystkie te gry mogą utracić sporo na fajności w razie problemów z netem

Opublikowano

Nic nie poradzisz, to się już zaczęło. Teraz możemy mieć tylko pretensje do naszych operatorów lub na okoliczności lokalne w jakich przychodzi nam żyć na co dzień. Są różne czynniki wpływające na granie po Sieci i wydawcy też nie mogą brać wszystkiego pod uwagę bo wtedy z góry wiadomo, że takie rozwiązania wydają się ryzykowne. Ja też mam konsolę non stop online i zrywów połączeń nie uświadczam jakoś nagminnie (może z raz w tygodniu się zdarzy). 

Opublikowano

Jak sprawuje się Vita w świetle słonecznym?

Mega słabo. W słoncu to nic nie widać, w cieniu trochę lepiej ale i tak nie widać połowy kolorów i efektów i aż żal. Myślałem że pogram sobie na Vicie czasami przed chatą w ogrodzie i co ? Tak gram ale ewentualnie w plansze które masteruje (które pierwszy raz ogrywałem przy normalnej widoczności) np w Raymanie czy Monster ble ble ble... bo poprostu szkoda.

Opublikowano

Szkoda, bo dla WipeOuta chodzi mi ten sprzęt po głowie. Wyścigi jadąc pociągiem czy w komunikacji miejskiej? DAM MI TO NAŁ!

Opublikowano

https://twitter.com/yosp/status/344364530333274112

Jeżeli ktoś będzie chciał sobie wstawić do ps4 większy dysk to...  zrobi to bez problemu. Milusio. 

Opublikowano

Nie wiem czym ten Yoshida się chwali. Przecież to jest dla mnie oczywiste, że musi po prostu istnieć taka możliwość - w końcu to jest next-gen, tak?

Opublikowano

Nie wiem czym ten Yoshida się chwali. Przecież to jest dla mnie oczywiste, że musi po prostu istnieć taka możliwość - w końcu to jest next-gen, tak?

Chwali się, bo u konkurencji tego nie ma.

Opublikowano

To raczej wystarczająco, więc się nie dziwię, że takiej opcji nie ma. Sam gdybym miał PS4 z 500gb to raczej starczyłoby na parę lat (pewnie na cały okres trwania generacji). 

Opublikowano

Ja tylko czekam na grę która nie zmieści się ma jednym BRu, ciekawe czy takie coś w ogóle będzie miało miejsce, a jak będzie ciekawe co na to posiadacze platform SONY. 

Opublikowano

Wątpię by do tego doszło na Xone skoro BD jest tam de facto nośnikiem danych instalacyjnych na HDD.

Opublikowano

Czy iso jakiejkolwiek gry z ps3 w ogóle przekroczyło 40GB? Wciąż pozostawałoby jeszcze 10 do zapełnienia.

Żeby się nie zmieścić na dwuwarstwowy krążek, to chyba gra musiałby mieć dowalone ze trzy godziny filmików w 1080p.

Opublikowano

takie pytanie.... skoro ms się wycofał ze starej polityki i update konsoli to rozwiąże, czy to oznacza że konsola będzie miała blokadę regionalna na starcie której nie zdejmiemy do czasu zaktualizowania konsoli, która będzie zablokowana w naszym kraju poprzez tą własnie blokadę? hmmm... jedynie ręcznie a jak takowej nie będzie?

Opublikowano

Czy iso jakiejkolwiek gry z ps3 w ogóle przekroczyło 40GB? Wciąż pozostawałoby jeszcze 10 do zapełnienia.

Żeby się nie zmieścić na dwuwarstwowy krążek, to chyba gra musiałby mieć dowalone ze trzy godziny filmików w 1080p.

hmm U3 z sklepiku zabiera 43gb.

Opublikowano

chodzi o pierwszy rzut konsol, 21(info z E3)-8(plotka)=13(rzeczywista ilość państw które dostaną xbone)

Opublikowano

patrząc na nasz odzial MS Polska nie liczyłbym nawet na czerwiec.

Dla Ciebie kidnappa może i satysfakcjonująca, jednak jak porównasz ze staraniami konkurencji to niestety zalatuje zalem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

żartów MS ciąg dalszy .

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14341998,Xbox_One_w_Polsce_w_czerwcu_2014_roku__Z_21_rynkow_.html

Xbox One w Polsce w czerwcu 2014 roku. Z 21 rynków, które miały dostać konsolę, zaraz zostanie 13...

Na zagranicznych portalach nie widziałem o tym wzmianki, więc można założyć ze wyssane z palca

Ja tam coraz bardziej przekonuje sie do xbox one jeżeli chodzi i początkowe gry, fajnie by było jakby wypuścili bez kinecta ale o tym można zapomnieć :(

Ale i tak najbardziej ciekawi mnie czy rzeczywiscie PS4 bedzie niszczyło xbox one jeżeli chodzi o oprawę audio wizualna

Opublikowano

Niszczyło pewnie to i nie, ale pewnie będą jakieś różnice. Może coś mniej więcej na wzór obecnej generacji.

Opublikowano

Zapewne w next genach będzie nowszy odtwarzacz BD i gry będą zapisywane na płytach pojemniejszych niż obecne. 

KZ3 zajmował ok. 40gb gdyż była upchana wersja 2D jak i 3D. 

Teraz gry będą zajmować więcej, a jeszcze 3D to spokojnie przekroczy 50Gb. 

Opublikowano

Już nie przesadzajcie, że gry będą zajmować więcej niż jeden BD, bo nie będą. Gry na PS3 zajmoway dużo miejsca, bo niektóre dane były nagrywane po kilka razy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.