Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

*znikasz randomie* PUFF

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

yeti

Dokładnie gość jest na 100% przekonany, ze na PS4 gry bedą wychodziły za 3 lata ;) bo przecież taka sytuacja była z PS3. Co za k... zenada

Edytowane przez pop

Opublikowano

Tak, i dlatego na razie eksy na XO chodzą w 60 fps, a te na PS4 w 30 fps :).

To jest teoretyczne porównanie na sprzętach teoretycznie zbliżonych do konsol i robione na grach które teoretycznie będą podobne do tych na konsolach nowej generacji... daj spokój, to się zupełnie kupy nie trzyma. Jak można w ogóle robić jakiekolwiek porównania na oprogramowaniu, które koło optymalizacji pod konkretne konfiguracje nawet nie stało?

Piękne napisane i krótka historia niech ktoś na 7-8 kompie odpali mi Tomb Raidera tak jak na PS3/X360 ogólnie powodzenia !!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No narazie o tym tylko dyskutujemy - o wyborze konsoli na start!

Przecież w Polsce X0 nie będzie się nawet dało oficjalnie kupić na start :woot:

Poczekajcie na Gamescom, jak Sony pokaże jakieś gry Naughty Dog czy Santa Monica albo to nowe IP od Guerilli. Nie zapominajmy też, że Naughty Dog ma teraz dwie niezależne ekipy, które tworzą dwie różne gry.

Opublikowano

i co z tego ? Xboxa 1 w ogole nie bylo, Xboxa 360 przez 3 lata wprowadzali do Polski, a wiekszosci sklepow konsole byly dostepne niemalze od razu. Podobnie zapewne bedzie teraz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Limit friendsów na XBONE - 1000

Limit friendsów na PS4 - 2000.

Better conosole confirmed. Kogo obchodzą RAMy i exy :3

Opublikowano

i co z tego ? Xboxa 1 w ogole nie bylo, Xboxa 360 przez 3 lata wprowadzali do Polski, a wiekszosci sklepow konsole byly dostepne niemalze od razu. Podobnie zapewne bedzie teraz.

Co z tego jeżeli będziesz mógł sobie sprowadzić jeżeli 90% ficzerów będzie nieaktywna dla typowego Polaka do czasu dnia oficjalnej premiery? Po co mam wykładać pieniądze na takiego kastrata?

Opublikowano

lol, akurat mnie te ficzery nigdy nie interesowaly ! Kupuje konsole dla gier - obecnie na 360tce tez nie wchodze w aplikacje, nie ogladam NBA, YT, ani nie slucham muzyki przez Zune. W (pipi)e to mam - oby grupy, skype, online dzialal bez zarzutow i reszty nawet nie bede sciagal.

Nie jestem z tych, co chwala sie przegladarka internetowa w konsoli...

Napisałem jedynie że ta "biedna" na chwilę obecną baza ex'ów na PS4 jest dla MNIE ciekawsza/lepsza od tej "bogatej" na XO powtórzę na chwilę obecną proste ?

No patrz, ale jak ktos napisze, ze kocha Xboxa chocby za te 4 "marne tytuly" i online to juz jest Xbotem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

A jak się okaże, że on-line nie będzie działał do dnia oficjalnej premiery?

Opublikowano

Przeciez dlatego zrezygnowali z blokad regionalnych by nie bylo takich faili.

Opublikowano

czego innego spodziewam się od nextgenowych platformerow. Już ogladajac gameplay znudziłem się ta szpila. Nie ma tu totalnie nic ciekawego, monotonia, kiepawy design, brak jakiegokolwiek charakteru. Maja tak mocne konsole a tworza gre, której nawet z Plusa bym nie zassał. Podobno tworza ja niecaly rok, wiec pewnie wyjdzie gra koszmarek pisana na kolanie.

W ogole czy jakiegokolwiek fana platformowek, który ogral ciut więcej niż tytuly wyłącznie dostępne na PS3 te filmy zachecily do gry ? Osobiscie nie spodziewam się jakiejkolwiek innowacji, tymbardziej gry nawet na poziomie Ratcheta.

jestem fanem platformówek i sonoklapem, dla mnie Knack to żenada i gra góra na ps vita

Opublikowano

a jak ściągnąć update na konsoli z blokadą regionalną

Opublikowano

Ale na grzybach i tak nie masz połączenia z Internetem ;/.

Opublikowano
No patrz, ale jak ktos napisze, ze kocha Xboxa chocby za te 4 "marne tytuly" i online to juz jest Xbotem.

Piszesz jak by to nie działało w druga stronę wystarczy napisać coś pozytywnego o jednej konsoli przy jednoczesnym negatywnym spostrzeżeniu w kierunku konkurencji to już jest się fanatykiem chwalonej platformy taka specyfika tego tematu/forum nic nowego.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

jak napiszesz ze lubisz uncharted to zleci sie ins i mazzeo i wypi.erdola ci wall of text d;aczego jestes sonoklapem i ch.uj ci w dupe. lol.

Opublikowano

Ale na grzybach i tak nie masz połączenia z Internetem ;/.

i tak tylko dzieci naszej klasy i fotki bedą mieć tyle znajomych aby zapchać limit 1000

Opublikowano

Przeciez dlatego zrezygnowali z blokad regionalnych by nie bylo takich faili.

Tego bym nie był taki pewien:

http://www.neowin.net/news/microsoft-confirms-day-one-update-must-be-downloaded-for-xbox-one

To wytlumacz mi jasniej, bo z tego co wiem z blokad zrezygnowali glownie dla gier, pobieranego contentu i wlasnie po to bys mogl sobie kupic konsole/gry sprowadzane z inych krajow. Update ma odblokowac korzystanie z uzywek, sprawdzanie licencji co 24h itp, a nie blokady regionalne, ktore zawsze byly zalozone po stronie serwerow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

iYl85yU.jpg?1

Killer Instinct dostajecie wraz z subskrypcją golda ale tylko z jedną postacią, czyli to taki free-to-play ? 

No - prawie jak obecne wersje demo ^^

Już o  tym kiedyś pisałem.

Sami piszecie, że na Xboxa One zapowiedzianych jest 15 gier [pierwszy rok]. Jak na razie zapowiedzieli 12 tytułów. A więc zostały im TRZY gry do zapowiedzenia. 

Na PS4 zapowiedzieli 5 gier z obiecywanych 20. Wniosek? SONY ma bardzo dużo tytułów do zapowiedzenia. Dziękuje z uwagę.

Opublikowano

No to czemu ciągle piszecie, że na PS4 w ciągu dwóch pierwszych lat od premiery nie będzie w co grać?

Opublikowano

Dobra Ludwes - brakuje bys nam to jeszcze matematycznie przedstawil, czekamy na GS i zobaczymy jakie nowe gry zapowiedza na targach. Chcialbym zeby bylo ich jak najwiecej, albo 2-3 mega konkretne !

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye wyluzuj co ma być to będzie, SONY na pewno wie co robi, także trzeba cierpliwie czekać, po co później masz czytać jakieś niuanse w  kierunku Twojej osoby?? Będziesz musiał jak Yeti odpisywać z komórki będąc na Piwku z Xbotami na cholerę Ci to, just take it easy :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Osobiscie wolalbym by Sony mialo tyle exow na starcie, albo chocby pare nowych IP, ktore beda ciekawiej sie zapowiadaly niz Knack i DC. Sam wolalbym w PS4 zainwestowac na starcie, chocby przez to, ze bedzie 3-4 stowki tansza.

Edytowane przez easye

Opublikowano

co to znaczy?

easye wyluzuj co ma być to będzie, SONY na pewno wie co robi, także trzeba cierpliwie czekać, po co później masz czytać jakieś niuanse w  kierunku Twojej osoby?? Będziesz musiał jak Yeti odpisywać z komórki będąc na Piwku z Xbotami na cholerę Ci to, just take it easy  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.