Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

W moich stronach to oznacza zarzuty/pretensje. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

soul idealnie pasuje do kawału:

dwie blondynki rozmawiaja w kawiarni, stolik obok słucha ich profesor.

- przechodziłąm wczoraj a propo kawiarni i skompromitowałam dwa ciasteczka

- jak panie nie znaja znaczenia słów to lepiej ich nie używać

- ma pan do mnie jakies alibi?

W moich stronach to oznacza zarzuty/pretensje. 

http://static.polskieradio.pl/files/45950c9c-382e-48e6-b22d-61cc93f54c2c.file

planeta kepler 10b

Opublikowano

Zabawne doprawdy. 

Opublikowano

Czytać niuanse w czyimś kierunku ;];];;];];];]];.

Opublikowano

To tak jak iść na pole w Krakowie, WOW.

Opublikowano

no ale kinect 2.0 Ci tego nie rozpozna ziom

Opublikowano

To tak jak iść na pole w Krakowie, WOW.

Kiedy małopolskie chłopstwo wychodziło poza obręb własnej chałupy i widziało tylko "pole", białostocka szlachta wychodziła na DWÓR.

Opublikowano

A co ma piernik do wiatraka? 

Odkąd sięgam pamięcią to zawsze, ktoś mi zwracał uwagę na temat pisowni moich postów, myślisz, że po tylu latach robi to na mnie wrażenie? 

Lepiej się czujesz gdy się do czegoś czepisz, rozumiem lubisz na czyimś tle zabłysnąć i jeszcze myślisz, że jesteś taki fajny. 

Kiedy małopolskie chłopstwo wychodziło poza obręb własnej chałupy i widziało tylko "pole", białostocka szlachta wychodziła na DWÓR.

Zgadza się w tym kraju w zależności od województw/regionu ludzie używają i odbierają znaczenie pewnych słów "nieco" inaczej, nie zrozumiał to mu napisał co to znaczy. 

Na (pipi) temat dalej pchać? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Tyle samo liter.

Chcę po prostu uświadomić, że zakres używanego w danym miejscu słownictwa wynika z bodźców kulturowych i ekonomicznych, hehehehheszki

Opublikowano

Teoretyczna różnica jaka może być pomiędzy multiplatformami:

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-can-xbox-one-multi-platform-games-compete-with-ps4

Xbone mocno w tyle. Należy dodać, że karta którą dali jako odpowiednik tej z X0 ma 2x więcej ROP więc w praktyce ta różnica może być jeszcze większa.

Teoretycznie to PC master race, ale do dziś na oczy nie widział takiej grafy jak ex z PS3.

No nie wiem mordo. Odpaliłem 4 dni temu Infinite w 1080p na najwyższych ustawieniach w 60 fps'ach i pierwszy raz wymsknęło mi się pod nosem "o ku.rwa" od czasów Uncharted 2.

Opublikowano

dodam jeszcze do b:I na pc obadać crysisa 3 w full detalach i metro last light.

Opublikowano

Ile kosztuje komputer, który te gry da w Ultra settings i FullHD?

Opublikowano

ja za swojego dałem 3500zł bez monitora i tylko gta 4 nie chce sie odpalić :D reszta gier nawet nie chrupnie w full detalach

Opublikowano

Jak to jest z tymi gierkami na X360 w ramach Golda? Dali w końcu te nowości, jakimi są AC II, Halo 3? Mieli chyba jeszcze Defense Grid rzucić, zrobili to? I co dalej, co miesiąc coś nowego będzie?

@ragus

Soul chyba dawno nie widział gry na PC. Swoją drogą chyba nikt tego na serio nie wziął, bo chyba nawet największe betony wiedzą, że dzisiejsze piece za półtora kafla są klasę wyżej graficznie od konsol.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Bez dysku SSD zapłaciłem za komputra 3900, ale na pewno da radę odpalić bjoszoka tak samo komfortowo na czymś tańszym. Ja po prostu tak bardziej na przyszłość kupiłem PC i przy okazji raduję oczy gierkami z tej generacji w przepięknej oprawie.

Opublikowano

A ja nie będę wywalał kasy tylko po to, żeby zobaczyć lepszą teksturkę w takim AC III. Konsola musi być i tyle. 

Opublikowano

Ja dałem 2000, a i tak jest miodzio. W Full HD co prawda nie uzyskam Ultra i 8xAA (bez AA już tak), ale w 720p i 4xAA już tak (należy przy tym pamiętać, że konsole to coś koło medium).

Lepszą teksturkę, phi. A co powiesz na płynność na poziomie 30 klatek bez spadków, bo konsole już nawet z tym mają problem? Ale dobra, nie zaczynajmy tego, bo już znam te gadki, że Wam nie przeszkadza, że nie opłaca się itd.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

WOW po 8 latach są 3 gry na PC na którego trzeba wydać 3,5 koła które faktycznie robią robotę. 

No nie wiem mordo. Odpaliłem 4 dni temu Infinite w 1080p na najwyższych ustawieniach w 60 fps'ach i pierwszy raz wymsknęło mi się pod nosem "o ku.rwa" od czasów Uncharted 2.

Tak wiem, to samo BF3 i każdy COD lepsze AA lepsze tekstury, wyższa rozdzielczość, więcej klatek na sekundę itp

Wygląda to lepiej niż na konsoli co do tego nie mam wątpliwości, lecz nie robi to na mnie takiego wrażenia jakie zrobił GOW3. Unch2/3, KZ etc swego czasu. 

PC wyprzedziły konsole, ale czym tu się jarać skoro PC cały czas dostaje nowe bebechy a konsole od 8 lat jadą na tym samym. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

ja za swojego dałem 3500zł bez monitora i tylko gta 4 nie chce sie odpalić :D reszta gier nawet nie chrupnie w full detalach

to coś z(pipi)ałeś. Ja dałem mniej i gta4 na ultra smiga :).

Metro na ultra też. Jak sie pojawia mgła, światła i z 30 wrogów to spada do 15 klatek xD

Bioshock na ultra smiga.

akurat Bioshock to kpina.

gra niby cudowna, ale tekstury często to paint i poziom psx'a

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

@raven: A za rok i tak będziesz musiał znowu płacić, żeby zobaczyć lepsze teksturki w nadchodzących grach. Chvj nie interes.

Opublikowano

A to już zależy od tego, jaki zestaw zbudujesz. Ja z grafiką 4gb DDR5 spokojnie będę sobie grał komfortowo.

(aha, bym zapomniał - zapłaciłem 450 zł mniej niż w sklepie, bo znajomy mi po hurtowych cenach sprowadził, także trochę oszukane te 3900 ;p).

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@raven: A za rok i tak będziesz musiał znowu płacić, żeby zobaczyć lepsze teksturki w nadchodzących grach. Chvj nie interes.

Za rok? Za rok to Ty będziesz musiał kupić konsolę nowej generacji, ja nie widzę przeszkód, by na moim sprzęcie odpalać gry jeszcze przez następne 2-3 lata :).

Opublikowano

A on kupi konsole za 1700 i bedzie odpalac przez 5 lat.

Opublikowano

A on kupi konsole za 1700 i bedzie odpalac przez 5 lat.

ok ale to świadomy wybór : gry połowe taniej. Multi za darmo. za zaoszczędzona kasę bedzie kupował części cały czas ciesząc sie najlepszym

zamiast raz wydac te 1700 i potem kupowac gry po 220-250zl

zaraz wyskoczy yeti lub mendrek i grami za free z plusa

Edytowane przez SzewczykDratewka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.