Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ok ale to świadomy wybór : gry połowe taniej. Multi za darmo. za zaoszczędzona kasę bedzie kupował części cały czas ciesząc sie najlepszym

zamiast raz wydac te 1700 i potem kupowac gry po 220-250zl

zaraz wyskoczy yeti lub mendrek i grami za free z plusa

serio w 2013 roku ktos jeszcze placi 220-250zl za NOWE gry? 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No u mnie wisi preorder na GTA V za 220. Jak masz gdzieś taniej to daj znać, z chęcią anuluje starego.

Opublikowano

oo kupować gry za ponad 200zł, co to za niuanse

Opublikowano

takie gtav co bedzie miało w chuy grania pewnie warte te 220. gotg nie dla psa kiełbasa pewnie też.

Opublikowano

A on kupi konsole za 1700 i bedzie odpalac przez 5 lat.

Patrząc na obecny rozwój wydarzeń to nawet przez 8. O ile konsola mu nie zdechnie po trzech (też opierając się na doświadczeniach z tej generacji). Ale już po dwóch-trzech latach konsole zaczną odstawać od PC, a już po tych własnie pięciu zacznie się pokaz slajdów jaki mamy na konsolach obecnie.

I tak jak szpic mówi - gierki z promocji za kilka euro, darmowe multi (czego już nawet na PlayStation nie ma). No ale jak lubicie być ruchani... ;].

Opublikowano

ok ale to świadomy wybór : gry połowe taniej. Multi za darmo. za zaoszczędzona kasę bedzie kupował części cały czas ciesząc sie najlepszym

zamiast raz wydac te 1700 i potem kupowac gry po 220-250zl

zaraz wyskoczy yeti lub mendrek i grami za free z plusa

serio w 2013 roku ktos jeszcze placi 220-250zl za NOWE gry? 

hmm random specjalnie konto zalozył aby pokrzyczec. 

ale popatrzmy:

fifa 14  269zl

nfs 249zl

bf4 249zl  

killzone 249zl

diablo 3 249zl

no jak widać ktoś płaci 

no i na (pipi) mi ps3 skoro sklepe potwierdza:

vuvvJFu.png

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Nie dość, że najlepsza wersja, to jeszcze najtaniej :).

daj to na neogaf jako potwierdzenie :P skoro ufaja amazonowi to moze ktos zaufa sklepikowi co byl kiedys pod egida najwiekszego polskiego magazynu growego :D

Opublikowano

Bo faktycznie, myszka i klawiatura to taki wydatek.

A jak kupujesz konsolę to do jej ceny wliczasz telewizor? Bo nie chcę Cię martwić, ale wtedy PC + monitor jest 2x tańszy od konsoli + TV.

Opublikowano

To tak jak iść na pole w Krakowie, WOW.

Kiedy małopolskie chłopstwo wychodziło poza obręb własnej chałupy i widziało tylko "pole", białostocka szlachta wychodziła na DWÓR.

To nie tak,

Po prostu my krakusy z dworu wychodziliśmy na pole zobaczyć naszych chlopkow - parobkow, a to wy z pola chodziliscie na dwór dać danine i prosić o litość

Co do pc to chętnie bym sobie jakiś skombinowal ale to głowie do starszych gier + indykow jedyne co mnie ogranicza to czas więc zostaje przy konsoli, mam mega ciśnienie na nowa generację ale postaram sie wstrzymać przynajmniej do stycznia i wtedy zdecyduje sie na kolejne dziecko i póki co bedzie to xbox one.

Opublikowano

No u mnie wisi preorder na GTA V za 220. Jak masz gdzieś taniej to daj znać, z chęcią anuluje starego.

Ja mam za 120zł.

Dat 50% kod do muve ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A potwierdzone to jest że zniżka będzie obejmowała GTA V ?

196826_317848194985935_1998170142_n.jpg

Opublikowano

Taka scenka rodzajowa jak w reklamie ING:

- Wiesz zacząłem oszczędzać! Kupiłem PC-ta.

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na grach, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

- To Ci się chyba raczej wydało niż zaoszczędziło?

Nie wiem czy kala się wybulić 3.5 tysiaka za platformę:

- na którą nie wychodzi wiele znakomitych gier, w tym GOTY/G

- do single playera (no chyba, że zainstaluje się aimbot lub wallhack DLC, jest akurat darmowe i zwykle pod ręką na wielu sajtach w sieci)

- która nie jest wolna od konieczności konfiguracji, babrania się z błędami, zamulaniem systemu i wieloma rzeczami które przeczą wygodzie

- która z natury rzeczy jest stworzona po to aby ją ulepszać, ergo wkładać w nią dużo pieniędzy

Opublikowano

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na grach, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

- do single playera (no chyba, że zainstaluje się aimbot lub wallhack DLC, jest akurat darmowe i zwykle pod ręką na wielu sajtach w sieci)

- która nie jest wolna od konieczności konfiguracji, babrania się z błędami, zamulaniem systemu i wieloma rzeczami które przeczą wygodzie

- która z natury rzeczy jest stworzona po to aby ją ulepszać, ergo wkładać w nią dużo pieniędzy

Genialne.

Opublikowano

- Tak, to świetnie!

- Na Steamie zaoszczędziłem tyle na gry, i za to kupiłem sobie nową kartę grafiki!

GOTY/G? Hmmm.... Oczywiście w drugą stronę to nie działa, bo... tak się Mendrkowi wydaje, ew. jak czegoś nie ma w Plusie, to nie istnieje.

Ciekawe, że ja gram na PC właściwie tylko w single playerowe tytuły i hmmm... ostatnio mam więcej takich gierek do ogrania niż na konsolkach.

3 mój komputer i 3 raz właściwie brak problemów z konfiguracją czegokolwiek, co nie jest wymysłem jakichś zapalonych moderów, sprzętem za 5 zł lub próbą zrobienia czegoś, co na konsolach W OGÓLE nie jest możliwe. O zamulaniu systemu na miejscu posiadacza PS3 bym nie wspominał. Podobnie jest z błędami i niedorobionymi gierkami, przez co później jedynym ratunkiem jest dobra wola producenta, którą nie zawsze okazuje. Na PC wiele problemów są w stanie rozwiązać sami użytkownicy, wzbogacać gameplay, tłumaczyć.

I dzięki temu, że można ją ulepszać nie ma nigdy problemu z szukaniem rezerw mocy w kosmicznym pyle, co później prowadzi do sytuacji, kiedy człowiek odpala na konsoli najładniejszy graficznie tytuł, za który dałby osobiście ocenę 7/10, gdyby w takiej samej formie zobaczył ją na PC za 1500 zł.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

pfff, nawet 4.3 się opłaca

bo mnie ku.rwa stać

Opublikowano

Ty tutaj wypowiadasz się o finansach? Ty, który oszczędzasz 10% miesięcznie na Plusie? Mam przytoczyć Twoje własne posty by polemizować z Twoim własnym postem? Kolejny Figaro :teehee:.

A co do cytowanego punktu: jeśli odpalasz Windows ME z dyskietki, to może tak. Mój Windows 7 odpala się szybciej niż Twoje PS3, a nawet w takich sprawach jak update'y systemu (łatki) czy patche do gier jest wygodniejszy. Wszystko robi się samo w tle, kiedy Ty możesz podziwiać śliczne paski postępu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.