Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma co się oszukiwać, obie konsole będą miały zbliżony poziom. Różnica będzie widoczna, gdy za sterami zasiądzie Naughty Dog :thumbsup:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

serio ? Ogłaszać podniesienie taktowania o całe 53mhz? xD

Chodzi o to, że mógłbyś inaczej tego nie zauważyć.

SONY powinno obniżać taktowanie w devkitach dla Naughty Dog, żeby wyrównać szanse.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

1. Shenmue1-2

2. Suikoden 2

3. FF7

4. PES3

5. Soul Calibur 2

6. tlou

7. amplitude

8. b:ac

9. tekken 3

10. battletoads DB

Mowie jak jest.

edit: glupi random mazzeo pomylil tematy :/

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

EDGE wrzuciło listę gier z ostatnich 20 lat, które wg nich jako jedyne powinny dostać 10/10. Oto one

• Super Mario 64
  • The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
  • Half-Life 2
  • Super Mario Galaxy
  • Super Mario Galaxy 2
  • The Last Of Us

Dyskutujmy

Yes.

4. PES3

5. Soul Calibur 2

Yes.

Opublikowano

EDGE wrzuciło listę gier z ostatnich 20 lat, które wg nich jako jedyne powinny dostać 10/10. Oto one

• Super Mario 64
  • Gran Turismo
  • The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time
  • Halo: Combat Evolved
  • Half-Life 2
  • Halo 3
  • The Orange Box
  • Super Mario Galaxy
  • Super Mario Galaxy 2
  • GTA IV
  • LittleBigPlanet
  • Bayonetta
  • Rock Band 3
  • The Legend Of Zelda: Skyward Sword
  • The Last Of Us

Dyskutujmy

Opublikowano

5 ex na Nintendo, 3 na Sony, 1 od M$ w sumie dość dobrze odzwirciedla to ważność i jakość exów dla poszczególnych koncernów.

Opublikowano

Bayonetta? oO Swietna gra ale nie 10/10.

Fenomenu H-L2 tez nigdy nie rozumialem. To, ze w jedynce nie zaczynalo sie od razu strzelac tylko jechalo w wozku przez 15min nie znaczy, ze dwojka to jakies gotg.

RB 3 xD

Opublikowano

Z tą Bayonetta to jakiś słaby, niedzielny trolling? To samo RB3. Nie podoba mi się też wsadzenie Orange Boxa, Portal był fajny, ale nie tak świetny jak HL2, to samo TF2. 10 na 10 to powinni być istne majstersztyki. Z Halo CE się zgodzę, co do trójki to nie bardzo, zapewne brali pod uwagę sukces multi. Z GTA też lekka przesada, każdy wie, że RDR to do września najlepszy sandbox R*. Jedną Zelde też bym wypakował, zapewne SS. Mario, GT jak najbardziej, chociaż też wypakowałbym Galaxy a zostawił dwójkę. LBP jak dla mnie też nie zasługuje na 10. TLOU wiadomo - gotg, nie dla psa kiełbasa.

Swoich typów chyba nie dodajemy, c'nie? Bo kilku gierek tutaj brakuje, oczywiście.

Opublikowano

Halo 1 i Halo 3. Raz, dwa. balon, nie chcę Cię martwić... ;). No i jeśli odrzucić PC, którego nikt nie lubi, to można jeszcze HL2 zaliczyć. Half Life 2 jak najbardziej zasłużone miejsce, ta gra to jest jedna z pewniejszych dziesiątek na tej liście.

Lista mi się bardzo podoba. Trochę nie rozumiem Bayonetty i chętnie w jej miejsce wsadziłbym MGS3, ale to tylko moje odczucie. No i może zamiast Rock Banda albo LBP RE4.

Opublikowano

Nawet pierwszego MGS'a nie dały te s(pipi)ysyny xD

Serio, zabrakło jeszcze choćby RE2 czy Crasha 3. Ale żeby od razu dwie części Galaxy? A gdzie Metroid Prime. Idź pan w chvj z taką listą.

Opublikowano

Fenomenu H-L2 tez nigdy nie rozumialem. To, ze w jedynce nie zaczynalo sie od razu strzelac tylko jechalo w wozku przez 15min nie znaczy, ze dwojka to jakies gotg.

Chcesz wpierdul?

Opublikowano

Halo 1 i Halo 3. Raz, dwa. balon, nie chcę Cię martwić... ;). No i jeśli odrzucić PC, którego nikt nie lubi, to można jeszcze HL2 zaliczyć. 

A to jedynka nie dostała porta? A HL jest też na pleju, w postaci Orendż Boksa. Idź pan w chvj z takimi exami.

Opublikowano

Eee, to generalnie po prostu są gry, które przy premierze u nich dostały taką ocenę, nic nowego. Zwykła lista wspominkowa z okazji 20-lecia pisma. To nie jest nic układanego z rozmysłem jako lista, po prostu autor tekstu pograł trochę, pomyślał i wpisał 10 na koniec. Dlatego są dwie częsci Halo czy Orange Box, to nie jest żadna osobna lista.

Przy dziesięcioleciu przy podobnym artykule napisano, że Goldeneye był prawdopodbnie jedyną grą, która z perspektywy czasu powinna dostać 10 a nie dostała. Teraz zapewne to samo napisaliby o Resident Evil 4 (numer chyba 3 czy 4 na ich ostatniej liście najlepszych gier), nie czytałem jeszcze tego numeru.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

serio ? Ogłaszać podniesienie taktowania o całe 53mhz? xD

Chodzi o to, że mógłbyś inaczej tego nie zauważyć.

SONY powinno obniżać taktowanie w devkitach dla Naughty Dog, żeby wyrównać szanse.

Mam wrażenie, że nawet jakby ND wydało alphe/bete zamiast końcowej gry to i tak zbierali by 9 za samą markę. Dokladnie jak R*
Opublikowano

Halo 1 było na pc, HL2 na pesczy. Pc ja nie odrzucam więc, nie mogę traktować Halo 1 jako ex.

Opublikowano

Właśnie cały ten Orange Box to dziwactwo jest. Składanka gier, która w zestawie ma już wcześniej wymienioną pozycję :P. I fakt, w sumie trochę się zapędziłem, w HL2 można też na X360/PS3 zagrać właśnie dzięki Orange Box.

Opublikowano

Korekta. OST jest tak zayebisty.

Nadal nie mogę pojąć, dlaczego EDGE wystawił Bayonettcie 10. Czy ja coś przegapiłem podczas grania w to? Już Batman AA bardziej zasługuje ma taką ocenę, albo Darksiders.

Opublikowano

It's so Japanese so fuck logic oto odpowiedz na 10 dla Bayonetty ktora jest 7/10

Opublikowano

It's so Japanese so fuck logic oto odpowiedz na 10 dla Bayonetty ktora jest 7/10

EDGE jest znane z dziwnych ocen.

ps. Bayo zasługuje na tę ósemkę. To uczucie podczas udanego uniku (witch time? nie pamiętam nazwy), hnng

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nadal nie mogę pojąć, dlaczego EDGE wystawił Bayonettcie 10. Czy ja coś przegapiłem podczas grania w to? Już Batman AA bardziej zasługuje ma taką ocenę, albo Darksiders.

Zawsze możesz przeczytać tekst i wyrazić normalnie słowami, w jakich kwestiach się nie zgadzasz z daną osobą i tyle. No albo można udawać że o grach video nie da się rozmawiać inaczej niż licytując pustymi cyferkami, witamy w tym temacie.

Ta gra dostała sporo pozytywnych opinii, a wy wiele lat po premierze nadal się zachowujecie, jakby papież kazał się modlić do Supermana 64. Niektórzy po prostu mają taką opinię. Co więcej, jako publicyści growi jakoś ją uzasadniali. Naprawdę "Edge" nie wygląda tak, że jest tytuł gry i cyferka na całą stronę, niektórzy może tak myślą siedząc za dużo w internecie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

yup

świat wykreowany razem z taką muzyką niszczy wszystko klimatem jak fala tsunami

The Last of Us mocno inspirowany HL2 jest über, pora by teraz HL3 czerpał garściami z TLOU

kogo ja oszukuje

;((((((((((((((

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.