Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

az dziwne ze nikt nie wymienia GTA 3. jest jakas inna gra ktora zmienila branze i z czesci na czesc jest coraz, i de facto ZAUWAZALNIE lepsza? inna gra ktora zapoczatkowala wysyp gier typu gangsterskie still bedac najlepsza w swoim gatunku? przeskok graficzny z 2? roznica mniej wiecej taka jak miedzy smb a galaxy, ale jakos nie widac jej na liscie. nice trolling

nie ma osoby ktora nie zna tych piosenek. mazzeo tutaj meczy wszystkich ost z hl2, ale prawda jest taka, ze ten ost przebija go z milion razy. http://www.youtube.com/watch?v=ZpGxrm_m2GM

flash flash to the yea yooo (prujacy w dzi.wki kalach)

GTA 3 było imponujące tylko ze względu na technologię. To dużo, ale gra bardzo szybko się zestarzała, a wystarczył rok, by wydać dużo lepsze Vice City. Dla mnie zdecydowanie nie jest to gra, która po latach zasługuje na miejsce w hall of fame. Już prędzej GTA IV, choć tutaj obawiam się, że za 10 lat mógłbym napisać dokładnie to samo.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

suteq, no wiem ze raz sie pojawilo ale nadal to za malo. to jedna z najwazniejszych gier poprzedniej generacji, a zostaje wycieta przez bayonette O_o

Homer, nie powinienes juz spac?

raven, zestarzala? no nie wiem, to twoja opinia. ja jestem fanem starszych gier, bo maja wiecej magii w sobie niz 90% shitu ktory wychodzi dzisiaj. a z sequelami jest tak, ze to sequele, wiec powinny miec mimo wszystko uwzglednione jakis punkt ujemny za brak nowatorskosci z punktu patrzenia na to jak na kontynuacje pomyslu. no chyba ze mamy do czynienia z przeskokiem jak ta w gta miedzy generacjami, wtedy tego punktu odejmowac sie nie powinno, bo to gra stworzona od nowa praktycznie.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

nie ma osoby ktora nie zna tych piosenek. mazzeo tutaj meczy wszystkich ost z hl2, ale prawda jest taka, ze ten ost przebija go z milion razy.

rush rush to the yea yooo (prujacy w dzi.wki kalach)

Wszystkie z tych piosenek kojarze <3

Jest jednak różnica, bo taki HL2 ma OST stworzony specjalnie na potrzeby gry, tak jak większość gier z resztą, soundtracki z GTA to jedynie dobór znanych mniej lub bardziej kawałków, można docenić wybór Rockstara co najwyżej.

Z resztą soundtrack z Vice City sporo lepszy, Vladivostok FM też.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

nie ma osoby ktora nie zna tych piosenek. mazzeo tutaj meczy wszystkich ost z hl2, ale prawda jest taka, ze ten ost przebija go z milion razy.

rush rush to the yea yooo (prujacy w dzi.wki kalach)

Wszystkie z tych piosenek kojarze <3

Jest jednak różnica, bo taki HL2 ma OST stworzony specjalnie na potrzeby gry, tak jak większość gier z resztą, soundtracki z GTA to jedynie dobór znanych mniej lub bardziej kawałków, można docenić wybór Rockstara co najwyżej.

Wszystkie piosenki użyte przez R* później tak czy siak stają się znane. ;) Połowa świata dowiedziała się przy okazji premiery zwiastuna o Majkelu, że Queen nagrali piosenkę "Radio Gaga" i że jest zayebista.

Opublikowano

Nie, po prostu Half-life 2 jest tak zayebisty, że wymienili go dwa razy.

To ja chyba jako jedyny nie rozumiem fenomenu dwójki. Jako wielki fan jedynki, ktorą pokonałem dobre kilkanaście razy i uważam ja za najlepszego FPS'a ever i jedna z najlepszy gier ever, po prostu srogo się zawiodlem na dwójce. Gra wciaż była swietna, ale gdzies ten cały klimat jedynki sie ulotnił, a sama rozgrywaka nie sprawiala już mi tyle funu.

Opublikowano

I wszystkie zayebiste ost poszły się ye.bać. :(

@up

Dwójka ma zdecydowanie inny klimat od jedynki. Jeśli spodziewałeś się powtórki, nic dziwnego, że Ci nie podeszła. W jedynce fabuła praktycznie nie istnieje, natomiast w dwójce jest epicka i nie ma tylu dziur co fabuła w Infinite. No i masz samochód. I się nim jeździ. I poziom Ravenholm.

Aha, zapomniałem o zayebistym ost.

Edytowane przez Homer S

Opublikowano

To żeby goście mieli więcej miejsca na hopsanie przed Kinectem.

Opublikowano

sceny dla ushera i biebera też nie są małe. mcrosoft stać, to robi impreze z pompą. u sony będą pewnie tylko jakieś gierki :confused:  

Opublikowano

ZylpMzp.jpg

Coś słabo Sony, MS ma 3 razy większe stoisko.

może dlatego, że to nie cała mapa? 

Opublikowano

sceny dla ushera i biebera też nie są małe. mcrosoft stać, to robi impreze z pompą. u sony będą pewnie tylko jakieś gierki :confused:  

Pajacowanie "gwiazd" oszołombiznesu muszą być, a gierki gdzieś tam przy okazji puszczą.

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że wycieli mapę parkingu

Opublikowano

W końcu taki jest zamysł X1. Na kij komuś jakieś śmieszne gierki, one nie są najważniejsze. Może będzie jakiś koncert z użyciem kinecta? Pożyjem, zobaczym.

Opublikowano

W końcu taki jest zamysł X1. Na kij komuś jakieś śmieszne gierki, one nie są najważniejsze. Może będzie jakiś koncert z użyciem kinecta? Pożyjem, zobaczym.

YYY... to jaki ma pomysł SONY?

Opublikowano

Nie umiesz się bawić i psujesz innym zabawę

Opublikowano

MOAR GAMES!!!

Opublikowano

No już już Figaro, kalafiora zjedz.

W piwnicy będą pokazywać Ratcheta i Clanka a na parkingu sequel do tego bilarda z PSN.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

odpala excela i beda pokazywac wykresy z herzami megabajtami i takie tam. Fanom sony taka konfa starczy.

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

odpala excela i beda pokazywac wykresy z herzami megabajtami i takie tam. Fanom sony taka konfa starczy.

Wszystko lepsze od Biebera na KInect.

Opublikowano

Wracam z urlopu, a tu takie smety w CW =/

Jak juz walicie te listy gier swojego zywota to moze zawezcie to gora trzech, wtedy bedzie trudniej wybrac.

1. Shenmue

2. MGS2

3. Halo

Zmieniajac temat => Czekalem na nowa generacje jak szczyl na gwiazdke, a jak przyszlo co do czego to nie mam ochoty kupowac zadnej z konsol ... A bylem pewny, ze wezme obie na start.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Najlepsze gry ever:

Diablo 2

HoMM 3

Half-life za samą grę oraz OGROM za(pipi)istych modów

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

w jakim celu wypisujecie te gierki? bo nie kumam? znowu akcja w stylu "moja prawda jest najmojsza" ,a jak nie lubisz hirołsów to jesteś pipa i sie nie znasz? aha. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.