Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

1. Battlefield 3

2. Battlefield: Bad Company 2

3. NFS: Pro Street

4. FIFA 13

5. PES 6

6. CoD: Black Ops

7. Crysis

8. NFS: Most Wanted

9: GOAL 3

10: Far Cry 3

głupia lista nie podoba mi sie  moja fajniejsza

Edytowane przez Kazub

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

TOP del TOP

• Silent Hill
  • Silent Hill 2
  • Silent Hill 3
  • Silent Hill 4: The Room
  • Silent Hill: Original Sin (bo fajniej brzmi)
  • Silent Hill: Homecoming
  • Silent Hill: Shattered Memories
  • Silent Hill: Downpour
  • Silent Hill Mobile
  • Silent Hill Advance
  • Silent Hill Arcade

więcej grzechów nie pamiętam

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

FFVII

MGS

ICO

SOTC

SILENT HILL 2

TLOU

PES

ZELDA WW

CONTRA

MARIO

Opublikowano

Temat schodzi na psy, ani się pośmiać, ani powkur.wiać na bzdury pisane przez przeciwny obóz. Come on Panowie, ja wiem, że jest sezon ogórkowy, ale ogarnijcie się.

Opublikowano

Przy tych grach miałem opad szczeny i wywarły na mnie największe wrażenie w danym czasie.

Chrono Cross

Shadow of the colossus

Opublikowano

http://www.psxextreme.info/topic/82376-top-10-gier-waszego-zycia/

Macie (pipi)a, temat idealny do tych śmiesznych list które postujecie od jakiegoś czasu. Ostatnio na forum jakiś dziwny trend jest śmiecenia w dużych tematach. W temacie o POLACTWIE gadali o wsiach, w WKP w czymśtam wspominali klocki Lego (kiedy grupowiec Crisa leży pokryty kilometrowym kurzem), tutaj zamiast próbować wskazać choć jedną rzecz, której konsole nie robią gorzej od PC sypiecie jakimiś ch,ujowymi listami (no bo jak inaczej nazwać TOP 10 wszechczasów, które mają w sobie takie klasyki jak Need for Speed, Call of Duty albo w ogóle wymienianka gierek z PS2).

Opublikowano

1. Battlefield 3

2. Battlefield: Bad Company 2

3. NFS: Pro Street

4. FIFA 13

5. PES 6

6. CoD: Black Ops

7. Crysis

8. NFS: Most Wanted

9: GOAL 3

10: Far Cry 3

Masz <15 lat i zacząłeś przygodę z gierkami w tej generacji czy jak? : O

Tak tylko pytam. :P

Opublikowano

jak łatwo można was strolować, wiadomo że moja lista to prowo, mój eksperyment pokazał, ze jednostka która wychyli się przed szereg ogólnie przyjętych gier które są epickie dla wszystkich, wykazując tym samym inne zainteresowanie niż te wyżej wymienione, zostaje skazana na publiczny lincz i pogardę, rzekłem

:banana:

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Nie widziałem, żeby ktoś tu kogoś linczował za listę TOP. 

Opublikowano

ja nie wiem czy wymienianie battlefielda, coda, fify, nidforspida to jest wychodzenie z mainstreamu przed szereg

Opublikowano

jak łatwo można was strolować, wiadomo że moja lista to prowo, mój eksperyment pokazał, ze jednostka która wychyli się przed szereg ogólnie przyjętych gier które są epickie dla wszystkich, wykazując tym samym inne zainteresowanie niż te wyżej wymienione, zostaje skazana na publiczny lincz i pogardę, rzekłem

:banana:

tak tak, że niby teraz trolling w słusznej sprawie ;/

Opublikowano

Nie widziałem, żeby ktoś tu kogoś linczował za listę TOP. 

mały móżdżku, to było w formie sarkastycznej ale oczywiście byś na to nie wpadł, zobacz jaki wielki odzew wzbudziło wśród ludu me TOP10! rzekłem XD

Opublikowano

Kalafiorka?

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Macie (pipi)a, temat idealny do tych śmiesznych list które postujecie od jakiegoś czasu. Ostatnio na forum jakiś dziwny trend jest śmiecenia w dużych tematach. W temacie o POLACTWIE gadali o wsiach, w WKP w czymśtam wspominali klocki Lego (kiedy grupowiec Crisa leży pokryty kilometrowym kurzem), tutaj zamiast próbować wskazać choć jedną rzecz, której konsole nie robią gorzej od PC sypiecie jakimiś ch,ujowymi listami (no bo jak inaczej nazwać TOP 10 wszechczasów, które mają w sobie takie klasyki jak Need for Speed, Call of Duty albo w ogóle wymienianka gierek z PS2).

hehe, patrzcie jak sie pecetowiec wkurzył bo przestali gadać w temacie o jego kochanym steamie! 

tutaj zamiast próbować wskazać choć jedną rzecz, której konsole nie robią gorzej od PC sypiecie jakimiś ch,ujowymi listami 

nie wiem co nie robią gorzej (bo w końcu każdy pecet jest inny), ale wiem co robią bardzo dobrze - dostarczają exy, których nie zagram na kompie. myślisz że dlaczego robimy te listy? by ci to pokazać, ha. 

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ale wychodzi w tym roku i zgarnie GOTY, GOTD, GOTG, GOTU i wszystkie inne tytuły z Mesjaszem Gier na czele. 

Opublikowano

TLoU pewno osra nowe GTA bez zajekniecia jezeli piatka bedzie prezentowac poziom podobny do poprzedniej czesci.

Opublikowano

TLoU pewno osra nowe GTA bez zajekniecia jezeli piatka bedzie prezentowac poziom podobny do poprzedniej czesci.

Po wszystkich informacjach i trailerach dla kazdego powinno byc oczywistoscia, ze gjtea 5 bedzie wielkim pochlaniaczem czasu

Opublikowano

A ja jakoś specjalnie na to GTA V nie czekam. Wszyscy z miejsca przypinają jej banderę GOTG!!!OMG!!!MUSTHAVE!!!. Po grach Rockstara oczywiście można mieć ku temu powody ale z fanfarami zaczekajmy do premiery kiedy faktycznie każdy z nas zacznie ogarniać tę grę samemu. Tak samo było z GTA IV i potem po raptem paru miesiącach zaczął się flejm jakie to było chvjowe i za dużo strzelania, itd. Akurat mi się bardzo podobało.

Aha, jest jeszcze Watch Dogs jakby ktoś nie wiedział. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Po wszystkich informacjach i trailerach dla kazdego powinno byc oczywistoscia, ze gjtea 5 bedzie wielkim pochlaniaczem czasu

captain-obvious.jpg

Opublikowano

Aha, jest jeszcze Watch Dogs jakby ktoś nie wiedział. 

WD? Nie ogram, dopóki nie kupie next-gena, na obecnej generacji pewnie będzie wyglądało jak syf, po co kupować dwa razy? Poza tym wielkiego polotu ta gra do GTA nie ma, albo tylko ja mam takie mieszane uczucia do tej gry.

Opublikowano

Watch Dogs rozpatruje tylko i wyłącznie pod kątem nowej generacji. Nawet nie śmiałbym brać się za wersję current-genową. To może być czarny koń. O ile Ubi nie (pipi) sprawy. 

Opublikowano

Dla Ubisoft na pewno będzie to czarny koń, bo gra sprzeda się zaje.biście.

Opublikowano

Watch Dogs rozpatruje tylko i wyłącznie pod kątem nowej generacji. Nawet nie śmiałbym brać się za wersję current-genową. To może być czarny koń. O ile Ubi nie (pipi) sprawy. 

S(pipi)i, ale przy dwójce, trójce i kolejnych częściach wydawanych co roku i będą tak samo nudne i chuyowe jak obecne asasyny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.