Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

<xbotmode> 10 devów z Sony zrobiło grę na Androida widzę brak gier na PS4 xD <xbotmodeoff>

Opublikowano

kiedy zapowiedzą jakies gry na PS4 ? :teehee:

nie wiem o co ten płacz z tym zasilaczem przy x-kanciastoboksie-one

przecież to ma połowa konsol na rynku - ps2 slim, gamecube, wii, wii u, x360 

Najwiekszy problem z zasilaczem maja osoby którym nawet przez myśl nie przyszlo kupowanie Xbox One!

EDIT: Headset Sony tez wygrywa wyglądem! :sorcerer:

Edytowane przez easye

Opublikowano

kurczę, ten unboxing Iwaty to pełna profeska - rękawiczki mnie rozwaliły i ten tekst o Mario :)

Pewnie nie był pewny czy to przypadkiem nie WiiU Wąglik Edyszyn ;)

Opublikowano

Po obejrzeniu gier ktore maja wyjsc na next geny bardzo sie ciesze ze GTA5 wychodzi na obecna generacje  :sorcerer:  Zaden z next genowych tytulow nie jara mnie na tyle zeby kupic konsole na premiere. Forza wyglada super ale niestety nie jestem fanem zadnych scigalek wiec poczekam chyba jak sie to wszystko potoczy w 2014 :turned:

Opublikowano

mi nowy Battlefield wystarcza, by polecieć do sklepu w dniu premiery ^^

Opublikowano

Dla mnie liczy sie Destiny, czekam na dzien premiery tej gry i pewnie wtedy zakupie tez jeden z next genow  :thumbsup:

Opublikowano

O kurde, ale masz niskie wymagania co do gier. :(

Opublikowano

Znowu powraca temat nagrywania na PS4, ale jako że w pozytywnym świetle, to pokażę!

"It's actually NOT capped at 15 minutes. The 15 minute thing is that before you even hit record, the PS4 keeps the last 15 minutes of gameplay recorded incase you do something unexpected, rather than wishing you had been recording and trying to recapture it. While actively recording/streaming, you're virtually unlimited."

good :3

Opublikowano

Już od jakiegoś czasu takie plotki były :) osobiście już tylko odliczać do targów i wszystko się wyjaśni, ilość gier na PS4 też ;)

Opublikowano

Znowu powraca temat nagrywania na PS4, ale jako że w pozytywnym świetle, to pokażę!

"It's actually NOT capped at 15 minutes. The 15 minute thing is that before you even hit record, the PS4 keeps the last 15 minutes of gameplay recorded incase you do something unexpected, rather than wishing you had been recording and trying to recapture it. While actively recording/streaming, you're virtually unlimited."

A to nie miało tak być od początku O_o? Tak jak powtórki z GTA (wersja PC ofc), wciskasz F1 i oglądasz ostatnie X sekund (tutaj będzie 15 minut). Do tego dodana opcja save i wszystko w temacie.

I jeszcze powiedzcie mi, że Xbone tego nie ma ;/.

Ten argument z nagrywaniem za darmo jest tak bez sensu, że o ja Was proszę. Kto normalny z łączem pozwalającym na upload materiałów wideo NIE gra online? I tak wszyscy kupicie Plusa, bo podstawowa i najważniejsza rzecz będzie płatna.

Oczywiście Master Race ma online od zawsze na zawsze za darmo :teehee:.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A to nie miało tak być od początku O_o? Tak jak powtórki z GTA (wersja PC ofc), wciskasz F1 i oglądasz ostatnie X sekund (tutaj będzie 15 minut). Do tego dodana opcja save i wszystko w temacie.

I jeszcze powiedzcie mi, że Xbone tego nie ma ;/.

Xbone ma... 5 minut.

Opublikowano

dlaczego ? bo lubie sieciowe FPSy ? Kupie B4 i FIFE 14 i pewnie caly rok będę mlocil w multi.

Gdyby nowe HALO wyszło naprawdę w przyszłym roku - wtedy musiałbym poczekać z kupnem konsoli na premierę.

Edytowane przez easye

Opublikowano

dlaczego ? bo lubie sieciowe FPSy ? Kupie B4 i FIFE 14 i pewnie caly rok będę w nie mlocil w multi.

Wszyscy ci"koneserzy gier" nie rozumieja,ze w oba tytuly mozna spedzic mnostwo godzin grajac online.Lepiej kupic gre nastawiona na singleplayer lub z choojowym multi i po 40 godzinach nie miec juz co robic.

Opublikowano

Jeszcze wracając do tego odpakowywania.

http://www.youtube.com/watch?v=xjc_bR8pSo8

O co chodzi, bo może czegoś nie łapię?

Edytowane przez TopsyTurvy

Opublikowano

Battlefield xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Xbone ma... 5 minut.

Ale tak jak PS4, czyli poprzednie 5 minut w dowolnym momencie i więcej od momentu kliknięcia "nagrywaj"?

tzn. w PS4 będzie 15 minut, ale wiadomo o co chodzi

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Dla mnie liczy sie Destiny, czekam na dzien premiery tej gry i pewnie wtedy zakupie tez jeden z next genow  :thumbsup:

Nextgenowe Destiny oprocz grafiki bedzie sie czyms roznic od currentgenowego?

Opublikowano

Śmieszne, PSboty śmieją się, że Xone to dekoder do kablówki po czym się branzlują nad opcją nagrywania w PS4 XD

Opublikowano

Śmieszne, PSboty śmieją się, że Xone to dekoder do kablówki po czym się branzlują nad opcją nagrywania w PS4 XD

omg

Opublikowano

Ty jesteś jakiś upośledzony.

Powiedz mi jaki dekoder w Polsce lub w Europie ma 2 wyjścia HDMI

Chyba nie powiesz mi że jest normalnym rozwiązaniem uruchamiać X1 żeby pooglądać TV? Może mame i tate naucze pada obsługiwać albo wydawać komendy po Angielsku,chociaż ta jest łatwa " TV!"

Opublikowano

Nextgenowe Destiny oprocz grafiki bedzie sie czyms roznic od currentgenowego?

Pewnie nie, beda tylko roznice w grafice moze loadingach itp

Opublikowano

Kupować nową konsolę żeby pograć w Battlefielda online na padzie...?

Ale, tak serio?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.