Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

FIFA symulacja? Te podania po sznurku,gra bez fauli,skryptowani strzały.Bramkarze wybraniajacy (pipi) w same okienko z 5 metrow.Momentem online w (pipi) tego wymieniać...Fifka jest dobra,ale za mówienie ze to symulator to powinien być prokurator:D

Edytowane przez KarolFanbojSony

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jaczes nie kłam xD

Karol - a co z PES'em aka pres Y/▲ to win ? No i GOTY online non stop Real vs Real

Opublikowano

Gdzie kończą się argumenty, zaczyna się ból du.py. Widać to na powyższym przykładzie Szewczyka. Niestety, ale nic na to nie poradzisz. Nie trzeba dużo, by się przekonać jaka jest skala cziterstwa na PC-cie. Google nie kłamie, doświadczenia naskórne nie kłamią. Serio, wiem że wydanie tyle szmalu na sprzęt to rzecz za którą warto e-umrzeć, ale też weź pod uwagę dobro tych co się wahają. Kupią i dostaną 4 headshoty na wstępie od jakiegoś niemiaszka co używa bota, a dziurawy PunkBuster milczy. Czasami warto schować dumę do kieszeni i pomyśleć szerzej nim się zatrolluje.

Super jak odpale gre na ps3 to nie dostane headshota na dzien dobry :D Co lepsze czitera, którego widzisz wszędzie. Aż dziw, że w pracy pracujesz na pc nie bojąć się cziterów czy też "normalni" gracze na ps3, który nadgminnie wykorzystują bugi typu wywowyłanie fake lagów dzieki czemu są niesmiertelni :)

terxgp.jpg

Co do map na PC i konsolach, to widzę jak się nie orientujesz, co nie jest rzadkością w Twoim przypadku. No ale żeby była jasność:

bandar.png

Przykładowa mapa. Czerwone linie to granice na wersji konsolowej, zielone to wersja PC-towa. Do tego z tego co mi wiadomo, PC ma nawet tryb Conquest Large. Jak ktoś lubi grać z centylionem kamperów/stingerowców to może go takie coś jarać.

A teraz powiem coś czego twój umysł może nie ogarnąć. Wiesz, że liczbę snajperów można regulować? tak samo ludzi z stingerami,javelinem, czołgami. Wiem, że chciałbyś mieć możliwość ustawienia czegokolwiek na serwerze na ps3 ale nie dla psa kiełbasa.

zresztą z kim ja rozmawiam o bf3. Z gościem co przez 40 minut rundy 3 razy zmienia pozycję aby przełożyć ckm w inne miejsce.

@update.

Ps ta mapa co dałeś na pc jest wiekszą może o 50 metrów w każdą stronę

i uważam, że na pc jest bardziej przemyślana. Popatrz w lewy dolny róg. Na ps3 możesz tam siedzieć tylko ty razem z swoim ckm/snajperką i być mega przydatnym dla druzyny. Na pc zagospodarowano ten teren i masz tam flagę. I moim zdaniem ta mapa bez 128 graczy jest nudna

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Niestety problem cziterstwa dotyczy rowniez xboxa, gdyz bezkarnie mona grac uzywajac kopii zapasowych z podmienionymi plikami :(

Zostaje więc tylko PlayStation, gdzie nie ma wcale glitcherów ani cheaterów :). Co my byśmy bez tego Sony zrobili ;/.

Opublikowano

Ostatni bastion prawdziwych graczy.

Opublikowano

wypowiedzi Jaczesa od jakiegos czasu sa calkowicie odrealnione.

Opublikowano

szkoda ze do TLOU, multiplayerowe exy na ps3 to balasy i nikt w to nie grał na poważnie to i cziterów nie było.

Mendrek - lag switche czy jakieś turbopady to również w(pipi)iająca rzecz:/ więc cheaty w innej formie też występują

Opublikowano

Twoich za to czytać sie w ogóle nie da.

Opublikowano

Niestety problem cziterstwa dotyczy rowniez xboxa, gdyz bezkarnie mona grac uzywajac kopii zapasowych z podmienionymi plikami :(

Zostaje więc tylko PlayStation, gdzie nie ma wcale glitcherów ani cheaterów :). Co my byśmy bez tego Sony zrobili ;/.

Gdyby nie sony to nie byłoby tego forum, gazety psx extreme a rynek konsol w Polsce byłby 10 razy mniejszy

Opublikowano

Takie czity,ze ktos tam wykorzystuje bledy mapy moga byc.(Mniejsze zlo).

Ale to na PC sie nie pierdziela,kupujesz platnego haxa i nic ci go nie wykryje.Nawet na ligach esl.Wiec co dopiero na jakis pubach np (BF3).

Cziterstwo na PC to plaga,dlatego granie na konsoli online daje  przyjemnosc.Bo wszyscy maja ten sam framerate,grafike no i pada(chodz nie zawsze).

Ludzie ktorzy wlacza aimbota to margines dauna,ale typki ktorzy maja przezroczyste sciany juz nie.Udowodnij im to..

Opublikowano

Twoich za to czytać sie w ogóle nie da.

To wracaj na PS3site.

Opublikowano

bartiz wymieniaj multiplayore exy na xboxa.

Czekaj, wyrecze cie.

HALO, GOW.

Opublikowano

Ale to na PC sie nie pierdziela,kupujesz platnego haxa i nic ci go nie wykryje.Nawet na ligach esl.Wiec co dopiero na jakis pubach np (BF3).

Cziterstwo na PC to plaga,dlatego granie na konsoli online daje  przyjemnosc.Bo wszyscy maja ten sam framerate,grafike no i pada(chodz nie zawsze).

Ludzie ktorzy wlacza aimbota to margines dauna,ale typki ktorzy maja przezroczyste sciany juz nie.Udowodnij im to..

przeważnie system antyCheat robi screenshot ekranu w momencie bana. Na nim widać co masz na ekranie ;) Da się to wprawdzie obejść.

Nie mam pojecia co wy z tą plagą. Serio w samym bf3 mam 110h i nie spotkałem czitera, który by walił headshoty z drugiego konca mapy trzymając w rece nóż ;]

co do płatnych haxów to tłumaczy dlaczego wiekszość oszustów jak juz to grają na kradzionych kontach? I mają po pare zmarnowanym kont?

Opublikowano

bartiz wymieniaj multiplayore exy na xboxa.

Czekaj, wyrecze cie.

HALO, GOW.

2x GOTY xsa > 10 crapów z ps3

Opublikowano

Pełna regulacja serwerów w BF3? Oo' To nie kiełbasa, to musi być totalna kaszanka. Już to, że na serwerach na konsolach są reguły za których złamanie czasem banują/wyrzucają, i są to reguły typu: "no stinger/igla", czy "no c4", "no shotguns", ect. To się ociera o boostowanie statsów, a jak na komputrach można to uregulować systemowo, to ja dziękuję. Jakiś lamer będzie latał chopperem nad bazą i mordował, bo wcześniej zmniejszył/wyłączył broń AA.

Akurat w BF3 gram różnymi klasami, akurat z LKM-em kampię rzadko, gram różnorodnie co można zobaczyć w moich statsach.

Oczywiście że na konsolach oszukiwanie się zdarza, ale wymaga wiele wysiłku. Nie wiem jak turbopad może działać w BF3, co do lag switchingu to dość siermiężny i ryzykowny zabieg. A i tak nie daje 100 % skuteczności. Oszukiwanie na konsoli jest bardzo ryzykowne, bo mogą zbanować konsolę na cały online.

I powtórzę, subtle cheating to oszukiwanie z głową, a nie walenie headshopta z drugiego końca mapy z nożem w ręku. I jest to plaga, bo PC po prostu łatwo na to pozwala...

Opublikowano

Sztywno ustawione serwery > pełna kontrola ustawień serwera

Takie rzeczy tylko na forum PSX Extreme xD

Niestety problem cziterstwa dotyczy rowniez xboxa, gdyz bezkarnie mona grac uzywajac kopii zapasowych z podmienionymi plikami  :(

Zostaje więc tylko PlayStation, gdzie nie ma wcale glitcherów ani cheaterów  :). Co my byśmy bez tego Sony zrobili ;/.

Gdyby nie sony to nie byłoby tego forum, gazety psx extreme a rynek konsol w Polsce byłby 10 razy mniejszy

Możesz odpalić swoją szklaną kulę jeszcze i raz podać mi numery jutrzejszego losowania Dużego Lotka?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

przeważnie system antyCheat robi screenshot ekranu w momencie bana. Na nim widać co masz na ekranie ;) Da się to wprawdzie obejść.

Nie mam pojecia co wy z tą plagą. Serio w samym bf3 mam 110h i nie spotkałem czitera, który by walił headshoty z drugiego konca mapy trzymając w rece nóż ;]

co do płatnych haxów to tłumaczy dlaczego wiekszość oszustów jak juz to grają na kradzionych kontach? I mają po pare zmarnowanym kont?

http://x22cheats.com/ Jak kolego go kupisz i  PB cie zbanuje stawiam ci 0,7

Anticheats:

- Support Punkbuster (Including Screenshots Cleaner).

- Anti-Leak protection.

Edytowane przez KarolFanbojSony

Opublikowano

To idz I sobie w te gry pograj a potem opisz swoje wrazenia na onecie albo gdzie a nie wpierdalacie sie na forum konsolowe i to jeszcze w temat Console wars I gadacie jaki to pc jest swietny I jak ci sie gry na konsole nie podobaja.

Graczpospolita

Miejsce rozmów nt. szeroko pojętej branży growej. Dyskusje o polityce wydawców, developerów oraz problemach samych graczy. Bez podziału na platformy czy producentów.

Najbardziej to mi się w tym wszystkim podoba stopniowanie tej bezcelowej debaty. Bazowo to jest święte M$ vs Sony. Gdy ktoś przytoczy Nintendo, to wszyscy tylko się nabijają, a gdy na arenę wejdzie jakikolwiek argument przemawiający za PC, to nagle konsolowcy dumnie się jednoczą i już nie ma "w TLOU nie zagrasz na X360" tylko "PC za 6 kafli nie ma TLOU a GTA dostanie pół roku później!!11".

W sumie każda choć odrobinę rozgarnięta osoba jest w stanie pojąć różnice danych obozów i preferencji niektórych graczy wychodzących poza czysty fanboizm. Jest też w stanie zrozumieć możliwość posiadania kilku platform, z których jedna zawsze w mniejszym lub większym stopniu będzie dla danej osoby wiodąca. A że akurat w tym temacie można przeczytać najbardziej komiczne mity na temat części z nich - głównie właśnie o PC - to czasem nawet warto sprowokować dyskusję aby poprawić sobie humor. ;) Szkoda oczywiście, że jest to humor poprawiony faktem czyjegoś ograniczenia i usilnych prób wzajemnego szufladkowania, ale liczne przykłady pokazały, że większość logicznych dyskusji i tak jest bezcelowa i lepiej wrócić do reaction gifów.

No bo przecież to nie jest możliwe, aby dany gracz był zwolennikiem zarówno PC jak i konsol, a nawet i handheldów. Nie jest też możliwe, aby kogoś nie interesowały współczesne gry na konsole skoro w większość z nich można zagrać w lepszej jakości na PC. Nie jest też do pomyślenia, że ktoś po prostu nie ma ochoty się babrać w montowanie blaszaka i zwyczajnie woli sobie na kanapie pograć w grę wrzuconą do czytnika, nawet jeśli będzie w pewnych aspektach uproszczona i z niskim frameratem. A już w ogóle komedią jest zrozumienie, że ktoś może posiadać odmienne gusta co do gier - bo przecież w ulubionym czasopiśmie napisali mi, że TLOU to gra generacji, więc każdy kto woli zamiast tego pograć w Wiedźmina, Shadowruna, Zeldę, czy cokolwiek Indie to jakiś śmieszny ludek musi być, "bo ma inny gust niż reszta owieczek".

PS. Nadal uważam, że kupowanie konsoli dla samego Battlefielda jest dziwnym pomysłem, no ale niech będzie, że faktycznie ktoś nie chce z tego samego powodu inwestować w PC. Wcześniejszy argument z Fifą sensowny o dziwo - czegoś nowego się dowiedziałem, aczkolwiek serią nigdy się nie interesowałem więc nie wypowiadam dalej na temat faktycznych zmian jakie silnik wprowadzi. Zarazem kolejny powód aby kontynuować bojkot EA.

Opublikowano

Poprosze jeszcze o definicje Consoles Wars na minimum 500 slow ze wstepem, rozwinieciem I zakonczeniem jjk lubisz tak pisac wypracowania na strone A3

Opublikowano

Pełna regulacja serwerów w BF3? Oo' To nie kiełbasa, to musi być totalna kaszanka. Już to, że na serwerach na konsolach są reguły za których złamanie czasem banują/wyrzucają, i są to reguły typu: "no stinger/igla", czy "no c4", "no shotguns", ect. To się ociera o boostowanie statsów, a jak na komputrach można to uregulować systemowo, to ja dziękuję. Jakiś lamer będzie latał chopperem nad bazą i mordował, bo wcześniej zmniejszył/wyłączył broń AA.

Od Szewczyka (dostał szestnastkę):

Mendrek, grałeś w Metro 2033, kiedy ruscy zajęli B. i cała gra ograniczała się do zucania granatow/ strzelanie z rpg w schody i tak przez cala runde. Teraz wyobraź sobie, że te granaty i RPG można wyłączyć i gra sie normalnie bez takiego kampienia na schodach.

Ode mnie dodam jeszcze, że jeżeli jakiś serwer ma dziwny konfig ustawiony pod jakiegoś gracza to nikt na nim nie gra, nie ma takiego przymusu przecież. Więc argumenty typu kajdany > wolność, bo źle skonfigurować są IMO bez sensu.

Opublikowano

Doświadczenia w fpsach online nie mam, bo nie grywam, ale w Killzone 2 przegrałem dość sporo godzin i kustomizacja serwerów była świetna. Przecież głównie na to narzekali gracze po wyjściu K3, że jest matchmaking i nie można sobie samemu ustawiać.

Opublikowano

No wiadomo ze battlefield 3 na pc >>>>>konsolowy. Te. Serwery chociażby, metro jest moją ulubioną mapą w podboju, na konsoli ta mapa jest niegrywalna.

Opublikowano

Boże, widzę Mendrek znowu wypowiada się na tematy o których nie ma ŻADNEGO pojęcia. Beka. 

Skoro ponad 2 lata temu coś tam złamali w pb(2 lata, kiedy bf3 był na rynku 2-3 miesiące xDDDD) to równie dobrze można podać przykład psn gdzie jakieś randomy zrobili włam na psn, usługa była nieaktywna miesiąc. Skoro przez złamanie pb (na ile? dzień-dwa?) eliminuje pc jako platformę do bf3, to tak samo włamanie na psn eliminuje tą usługę z korzystania. #Mendrek

Opublikowano

Co? Na PC co chwilę wdupa więc sami cziterzy ? xDD To nie 15 klatek i wolne gały tylko 60 wzwyż i operowanie mychą z prędkością światła. 

Edytowane przez Sebastian Ś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.