Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

PC Master Race śmieje się z Botów bo kupują konsole dla samego BF-a

A sami upgrejdują komputery żeby grać w nowego BF-a....przy czym są zadowoleni z tego pomimo tego że na nową Fife muszą czekać do kolejnego upgrejdu komputera czyli 3 lata.

Szczycą się możliwością podłączenia PC do telewizora i delektowania się grą grając na padzie, a za chwile piszą że to nie 15fps tylko od 60 w góre i ludzie operują tam myszkami z predkością światła - ciekawe więc jaki mają skill podczas tej degustacji....gry na padzie.

Cziterów jest więcej na PC i można szybciej na nich się natknąć niż na konsolach to jest FAKT, mówię jak jest.

Ogólnie to panowie trzymajcie dalej taki poziom, człowiek zmęczony wróci po pracy to jest się z czego pośmiać. :teehee:  :banana:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Co to jest to powyżej ? Raven wytłumacz mi.

Dajcie chociaż półroczny limit by takie ciołki nie miały wstępu do danych tematów a najlepiej roczny. Takie prostaki nadal sadzą , że po podłączeniu pada już jest wymóg grania w każdą grę nim na PC xDDDDDD To nie konsole prostolinijny umyśle, to nie konsole. I jeszcze te nieśmiertelne wszechwiedzące hasło o poziome innych.  

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Pecetowcy wyjazd stad. Macie Pc Laby etc

Edytowane przez pop

Opublikowano

Pecetowcy wyjad stad. Macie Pc Laby etc

Najpierw "wyjad" do słownika świeżaczku a następnie poproś kogoś mądrzejszego od ciebie by ci wyjaśnił , że PC to nierozłączna część CW. 

Opublikowano

Najpierw "wyjad" do słownika świeżaczku a następnie poproś kogoś mądrzejszego od ciebie by ci wyjaśnił , że PC to nierozłączna część CW. 

Dlatego CW to CONSOLE Wars - widzisz w tych slowach PC? Albo chociaz wzmianke? Jak chcecie zalozcie sobie osobny temat PC vs konsole i mozecie nawzajem miziac sie ile kto ma fpsow

Opublikowano

Dajcie spokój, dzięki PC vs konsole ten temat jeszcze nie umarł w czasie posuchy

Opublikowano

A widzisz w nazwie PSX EXTREME, PS2 , PS3, Xbox ?  xDDDDDDD Jakieś świeżaczki nie będą mi fanzolić co gdzie ma pisać. Takiego. 

Opublikowano

Nierozłączna w czym? we wp.ierdalaniu się z butami do działu konsolowego?

Nic się nie dzieje, wytłumaczę Ci prostaku.

Console Wars - Wojny Konsolowe

Idź więc na PCLaba poszukaj PC Wars.

A widzisz w nazwie PSX EXTREME, PS2 , PS3, Xbox ?  xDDDDDDD Jakieś świeżaczki nie będą mi fanzolić co gdzie ma pisać. Takiego. 

PlayStation (PS, popularnie zwane także – PSX[7]) (jap. プレイステーション, pureisutēshonpol. dosł. StacjaGier) – 32-bitowa konsola do gier wideo, wyprodukowana w Japonii przez firmę Sony Computer Entertainment, zaprojektowana przezKena Kutaragiego.

Premiera konsoli odbyła się 3 grudnia 1994 roku[1], kiedy to pierwsze egzemplarze trafiły na półki japońskich sklepów. Ponad pół roku później, 9 września 1995 roku, konsola ukazała się w Stanach Zjednoczonych[3], a 29 września tego samego roku w Europie[2].

PlayStation miała zostać stworzona we współpracy z Nintendo – Sony miało dostarczyć czytnik CD-ROM oraz ogólnie pomóc przy architekturze systemu. Jednak z powodu różnicy zdań, w 1993 roku Sony samo zaczęło prace nad swoją konsolą, dodając literę X do jej nazwy – przy premierze systemu litera została usunięta, jednak skrót pozostał – PSX.

źródło

http://pl.wikipedia.org/wiki/PlayStation

Opublikowano

Nie rozumiesz co sie do ciebie mówi? wyjazd z Psx Extreme, a tym bardziej z C O N S O L E wars.

Up he he he

Edytowane przez pop

Opublikowano

Konsole zostały zniszczone praktycznie na każdym polu, to skończyło się na "a Wy nie zagracie w TLOU i GTA V!" i "wyjad", cokolwiek to znaczy. No tak, standard.

OK, to wracamy do konsol.

xZs3B1Bh.jpg

ahahaaha xD

e:

Bym zapomniał, to co konsolomaniaki lubią najbardziej:

mAXt4pA.jpg

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Widac chyba promocje na streamie sie pokonczyly na jakies ogorkowe produkcje ze PCtowcom sie nudzi.....

TheLastOfUs_FloodedStreet.jpg

Ja tez wracam do grania  :thumbsup: A wy pobawcie sie sterownikami i linuksem, mozecie tez ewentualnie wylaczyc w grze textury zeby miec 120fpsow na multi i poszpanowac tym w klasie :teehee:

Opublikowano

Ah, TLOU :wub:. Te tekstury! Złomiarze zniszczeni doszczętnie.

7c9gqo2.jpg

Czekam jeszcze na gifa z Killzone'a czy innego Motorstorm (koniecznie 200x120 pikseli). Standardowy tekst "ja wracam do grania" już mamy.

Aha, nie zapomnijcie zrobić porządku na dysku przed graniem! W końcu to konsole, tutaj wkładasz płytę i grasz ;).

WbEWqCT.png

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

to jest chyba jeszcze gorsze niz xboty :|

Opublikowano

Bo xboty to po trochu nie miały racji, a PC-towcy punktują konsole na każdym kroku i nie można im nic zrobić oprócz zarzucania bzdur. Prawda boli ;/.

Opublikowano

Punktowac konsole 7 lat po przemierze LOL   :teehee:  Mam nadzieje ze GTA5 ruszy ci na twoim 7letnim PC z 512 Ramu? Oh wait...

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Grać jedynie na siedmioletniej konsoli i bronić jej za wszelką cenę xDDDDDD

Do czego bieda popycha ludzi : (

Opublikowano

Grać jedynie na siedmioletniej konsoli i bronić jej za wszelką cenę xDDDDDD

Do czego bieda popycha ludzi : (

Do TLOU, Beyond, GTA5, GT6 - boshhh jacy my jesteśmy biedni. Ratujcie nas pececiarze! 

Opublikowano

Wydac tysiace na PC i grac w gry niszowe gdzie pixel jest wielkosci plyty chodnikowej i to jeszcze na TV z podpietym padem od 360  :teehee:

Opublikowano

Ja mam zawsze beke z pecetowcow,bo kiedys sam nim bylem.

Najpopularniejsze gry to LOL,DOTA I World of warcraft ktore smigaja na drewnianych pecetach,ale zawsze slysze jak to gracze Pctowi maja wy(pipi)ane sprzety i graja wszytsko na ultra i w ogole super ekspiriejns.

Opublikowano

Guild Wars 2 wyglada bardzo ladnie na ustawieniach maksymalnych.

Opublikowano

Jak konsola podłączona do TV na którym rodzina ogląda Trudne Sprawy i Familiade to co się dziwić, że pozostaje granie na PC.

Opublikowano

Ja mam zawsze beke z pecetowcow,bo kiedys sam nim bylem.

Najpopularniejsze gry to LOL,DOTA I World of warcraft ktore smigaja na drewnianych pecetach,ale zawsze slysze jak to gracze Pctowi maja wy(pipi)ane sprzety i graja wszytsko na ultra i w ogole super ekspiriejns.

A na PS3 trzy części CoD-a xDD Sprawdzone. Ambitnie.

Opublikowano

Punktowac konsole 7 lat po przemierze LOL   :teehee:  Mam nadzieje ze GTA5 ruszy ci na twoim 7letnim PC z 512 Ramu? Oh wait...

Oh, imponujące. Ciekawe ile % konsol zdechła w połowie tych siedmiu lat.

Opublikowano

A co 7 letni PC z 512RAMu ci zdechl? To kup nowy ale z takimi samymi bebechami, przeciez jak kupuje nowa konsole to nic sie wniej nie zmienia no nie? Tlou moge odpalic na pierwszym jak i na ostatnim modelu ps3 bez zadnego (pipi)enia sie  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.