Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A tak na marginesie to ja sie pytam jak można oceniać zwycięstwo konsoli po tym, jak radziła sobie na samym początku? 

A jak mozna oceniac po samej koncowce ? <facepalm>

a jak oceniasz przebieg wyścigu f1? po starcie czy po finiszu? czy w jakiejkolwiek innej rywalizacji? jezus maria żeby nawet takie rzeczy tłumaczyć, beton wylewa się od was nawet uszami

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Chyba od ciebie, liczą się zyski i wzrost udziału na rynku firmy. X360 winner. 

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

Przecież jest mowa o ogólnej sprzedaży, z czym mi ty tu wyskakujesz? no tak przecież to normalka u xbotów odwracanie kota ogonem

Opublikowano

Ok, to licz sobie te sztuki jakby to cokolwiek znaczyło. Tylko nie pomyl się ani o jedną sztukę jeśli już zaczynasz. 

Blacha, xbot. Teraz czekam na określenie sonoklap. Jak można być tak ograniczonym growo : <

Edytowane przez Sebastian Ś.

Opublikowano

A tak na marginesie to ja sie pytam jak można oceniać zwycięstwo konsoli po tym, jak radziła sobie na samym początku? 

A jak mozna oceniac po samej koncowce ? <facepalm>

a jak oceniasz przebieg wyścigu f1? po starcie czy po finiszu? czy w jakiejkolwiek innej rywalizacji? jezus maria żeby nawet takie rzeczy tłumaczyć, beton wylewa się od was nawet uszami

Klapie zrozum, ze ja nie pisalem o sprzedazy tylko o ogolnym rozrachunku. 3/4 generacji 360tka dawala mi o niebo wiecej funu niz PS3. To ze na sam koniec sytuacja sie odwrocila i cioram na PS3 glownie oznacza, ze PS3 jest dla mnie wygranym w tej generacji ? Nope.

Opublikowano

odnoszę się ogólnie a nie przez to, jaki czas ty sobie grałeś na xboxie czy PS3, w ogólnym rozrachunku wychodzi że PS3 wyprzedza xpudło w sprzedaży, w czym masz jakiś problem?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

No to skoro chodzi o sprzedaz to spoko, juz dawno pisalem, ze PS3 przescignie pewnie 360tke jak juz to nie bedzie wazne xD Tak czy inaczej poki co nie widze nigdzie potwierdzenia, ze PS3 wyprzedzilo X'a, ale jak chcesz to swietuj dalej ;]

Opublikowano

No to skoro chodzi o sprzedaz to spoko, juz dawno pisalem, ze PS3 przescignie pewnie 360tke jak juz to nie bedzie wazne xD

Jak to nie ważne ? puki obie firmy zarabiają na każdej kolejnej sprzedanej sztuce jest to ważne w końcu to biznes a w biznesie liczą się $.....

Opublikowano

Malo wazne jezeli chodzi o wojenki konsolowe tutaj. Kogo bedzie obchodzic, ze PS3 sprzedaje sie lepiej w 2014 roku gdy na rynku beda juz nowe konsole. 

Opublikowano

Najwyraźniej xboty mogą się bronić tylko i wyłącznie wynikami sprzedaży, bo czym innym? Grami na Kinecta? Śmiało można teraz powiedzieć, że jeśli chodzi o exy, to Sony prowadziło przez całą generację.

Opublikowano

Najwyraźniej xboty mogą się bronić tylko i wyłącznie wynikami sprzedaży, bo czym innym? Grami na Kinecta? Śmiało można teraz powiedzieć, że jeśli chodzi o exy, to Sony prowadziło przez całą generację.

UF5KeDp.gif

Opublikowano

UF5KeDp.gif

Aaaa, fakt. 360 wygrało początek samymi Girsami. Right.

Opublikowano

Coraz ciekawszych rzeczy od sonoklapow sie dowiaduje. Mistrzowie w zakrzywianiu rzeczywistosci.

Opublikowano

lol ;D x360 gniótł ps3ójkę do 2008 roku i nie ma tutaj dyskusji. 2009 - tu już zależy, a od tego czasu czarnulka niszczyła (z wyjątkiem tego 2012).

Opublikowano

200px-CaptainobviousChooseOption.jpg

Wszyscy wygrali, z mniejszymi lub większymi potknięciami. Każda platforma cieszyła się sporą sprzedażą i swoją grupą fanów dzięki czemu dostaniecie wkrótce ich następców, którzy już teraz mimo kontrowersji zebrali sterte pre-orderów. "Sonoklapy" mogą dziękować "xbotom" i vice-versa, że nikt nie ma monopolu i kilka firm stale rywalizuje ze sobą o klienta, lepiej lub gorzej się przy tym rozwijając.

A zakładając, że klient ma mózg i potrafi myśleć za siebie, a nie tylko polegać na cyferkach o których nie ma bladego pojęcia, to sam wybierze sobie zarówno platformę, jak i gry na nią, zaś w dyskusji skupi się prędzej na ogólnych problemach branży czy gier, aniżeli wytykaniu palcem niczym dzieci z piaskownicy "a bo moje wiaderko ma ładniejszy kolor niż twoje w związku z czym jesteś gorszy bo masz inne".

Opublikowano

Zayebiste, gra ktos jeszcze?

Na X360 gra była w promocji po 200 MSP już ze 3 razy :P Mogę jutro odpalić X360 i sprawdzić jak jest z dostępnością zawodników, ale raczej czarno to widzę. Ewentualnie można grać jeszcze z botami :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

2008 - MGS, LBP, Res 2 a na X'a Girsy 2 i Too Human, a wszyscy wiedzą, że TH nie było jakiś super hitem. W 2007 mieliśmy Uncharted i Motorstorm, zapowiedź ery. W 2009 to już praktycznie było pozamiatane. Więc powinienem doprecyzować, całą oprócz startu, bo 360-tka i tak miała roczny headstart.

A 2012 to i tak rok multiplatformowców.

Opublikowano

Rozmawiamy o eksach, tak? No więc Forza Horizon + Halo 4 i do tego kilka naprawdę dobrych pozycji na XBLA! wygrywają z LBP Carting i Journey.

Opublikowano

Przypomina mi to rozmowę z Kazubem na temat rangi gier z cyfrowej dystrybucji. Zamglony jest bardzo jednostronny punkt widzenia ;)

Opublikowano

Rozmawiamy o eksach, tak? No więc Forza Horizon + Halo 4 i do tego kilka naprawdę dobrych pozycji na XBLA! wygrywają z LBP Carting i Journey.

psallstars.jpg

:sleep:  :sleep:  :sleep:  :sleep:  :sleep:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :banana:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:  :bunny:

Opublikowano

Zapomniałeś wspomnieć o Starhawku i Playstation All Star. :)

Obiektywnie patrząc 2012 rok to był rok takich średniaków (chodzi mu tu o exy na PS3). Krótko mówiąc Sony dało chwilę wytchnienia dla posiadaczy PS3 przed 2013 rokiem. :]

Opublikowano

Plus Starhawk i Sony All-Star, ale to już koledzy wspomnieli. Najwyżej powiedziałbym, że remis albo ogólna suchota po obu stronach. Halo? Seriously?

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że MS wydał gry, które każdy fan gatunku bierze w pierwszej kolejności vs Sony i produkcje, których najwięksi miłośnicy PS3 na forum nie chcieli nawet w Plusie, to yea siriusli :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.