Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dodalbym pare na pozor trywialnych funkcji, jak system achivementow bez synchronizacji, szybszy kontakt miedzy uzytkownikami, mozliwosc zalatwienia wszystkiego przez zwykla strone www, wiadomosci, powiadomienia, kontak miedzy graczami, szybkie wiadomosci werbalne, zreszta caly portal jest ostro do przodu wzgledem PSNu.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Don, udowodniłeś że jesteś fanboyem swoją reakcją na temat drm, blokadą używek w xboxie one. Broniłeś microsoftu za wszelką cene podobnie jak w przypadku płatnego multi. Gdyby było więcej takich jak ty to microsoft nie zmieniłby swojej polityki. 

Opublikowano

Poza tym zapominasz też o pewnym istotnym fakcie - te ważne studia Sony dopiero co wydały albo dopiero wydadzą gry na PS3. Ekipy MS od dłuższego czasu zajmują się Xbox One. Na razie to Sony musi udowodnić, że ma fajny line-up gier.

Wszystkie duże ekipy pracują nad tytułami na PS4. Nie wiem od jakiego czasu, a kto ma lepszy line up, to w takim samym stopniu musi udowodnić Sony jak i Micro, bo na obecną chwilę oba prezentują się słabo.
Opublikowano

Dodalbym pare na pozor trywialnych funkcji, jak system achivementow bez synchronizacji, szybszy kontakt miedzy uzytkownikami, mozliwosc zalatwienia wszystkiego przez zwykla strone www, wiadomosci, powiadomienia, kontak miedzy graczami, szybkie wiadomosci werbalne, zreszta caly portal jest ostro do przodu wzgledem PSNu.

Na next-genach już tej różnicy raczej nie będzie.
Opublikowano

Te ważne studia Sony, pracowały/pracują nad dwoma tytułami jenocześnie więc ja bym się nie martwił o to czy exy będą na PS3.

Opublikowano

Nie wiem od jakiego czasu, a kto ma lepszy line up, to w takim samym stopniu musi udowodnić Sony jak i Micro, bo na obecną chwilę oba prezentują się słabo.

Jak na razie to PS4 „has no gamez” :)

Na next-genach już tej różnicy raczej nie będzie.

Pewnie będą nowe. Sony jest lepsze w robieniu hardware'u, MS jest za to firmą software'ową - to się nie zmienia.

Opublikowano

Nie wiem od jakiego czasu, a kto ma lepszy line up, to w takim samym stopniu musi udowodnić Sony jak i Micro, bo na obecną chwilę oba prezentują się słabo.

Jak na razie to PS4 & XO „has no gamez” :)

@fixed ;)

Opublikowano

Za to XBONE ma gry, które nikogo. :)

Opublikowano

Fakty są takie, że MS pokazał multiplatformy + ok. 15 swoich gier, a Sony multiplatformy + 4 swoje gry.

Oceniajcie to sobie jak chcecie.

Opublikowano

Pokaz mi swoja dupe, powiem ci kim jestes :Potter:

Opublikowano

To wymień exy AAA na xbox one które wyjdą w tym roku.

Forza 5, Killer Instinct, Ryse i Dead Rising 3.

Opublikowano

Andrew jest gorszy niż Mendrek xD ból dupy macie bo póki co xbox one gniecie grami na start ps4, zaraz ktoś wyskoczy z hasłem ze killer instinct to jedna postać i gra za darmo :)

Opublikowano

No w sumie, graliście w te gry w ogóle, że "gniotą" one cokolwiek? Czy przez "AAA" rozumiecie tylko ładną grafikę i spory hype?

Opublikowano

I tak we wszystkie te exy nie zagracie.

Opublikowano

wow, cztery xD

Opublikowano

wow, cztery xD

No, w tym roku.

Opublikowano

Jakościowo straszna bida, chociaż na PS4 jest tak samo biednie. xD

Opublikowano

Jakościowo straszna bida, chociaż na PS4 jest tak samo biednie. xD

Forza 5 (warte uwagi jak każda Forza)

Killer Instinct (szału nie ma zwykła gra)

Ryse  (może być super byle by nie skończyło się na tym że gracz zaśnie a budząc się zobaczy napisy końcowe ;) )

Dead Rising 3 ( oj tego wam zazdroszczę, może być niezła rozpierducha)

Opublikowano

wow, cztery xD

No, w tym roku.

No, a na PS4 TRZY. Ogromna różnica. 

I nie pisz mi tu, że PS4 nie ma gier na 2014 rok. Przyjdzie Gamescom, TGS to pogadamy.

Opublikowano

ps4 gniecie Xboxa Z3Ro juz sam fakt że M$ zmienił swoje plany bo przegrywał z super Zordonem Sony o tym świadczy, no ale xboty dalej wychwalają bo kupią golda i 2 gry bedom za darmo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.