Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

ps4 gniecie Xboxa Z3Ro juz sam fakt że M$ zmienił swoje plany bo przegrywał z super Zordonem Sony o tym świadczy, no ale xboty dalej wychwalają bo kupią golda i 2 gry bedom za darmo.

Jak sie jest takimi fanatykami xpudła jak ci "Gdzie jest krzyz" to nie ma co sie dziwic, niech sie nakrzycza to moze bedzie sie im lepiej zylo

beka z małolatów

Edytowane przez Heavy Deszcz

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To wymień exy AAA na xbox one które wyjdą w tym roku.

Forza 5, Killer Instinct, Ryse i Dead Rising 3.

wow, cztery xD

No, w tym roku.

No, a na PS4 TRZY. Ogromna różnica. 

I nie pisz mi tu, że PS4 nie ma gier na 2014 rok. Przyjdzie Gamescom, TGS to pogadamy.

No ja oceniam to co jest, jak ktoś zapowiada 15 gier i pokazuje 15, to widzę o co kaman, a jak ktoś zapowiada 20 i pokazuje 4, to nie będę się jarać tym czego nie ma. Mnie tylko dziwi przeświadczenie co niektórych, że Sony nagle zapowie 3x więcej gier niż pokazali na największych na świecie targach przed premierą ich nowej konsoli.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jest tak jak mówiłem wcześniej, sytuacje się odwróciły. W 2007 roku, na starcie ps3 fanboye sony podniecali się zapowiedzianymi exami z których połowa nie powstała a część stala się multiplatformami. Teraz xboty podniecają się  exami zapowiedzianymi na najbliższe lata z których widzieli tylko teaser. Zapominają że kilka z tych exów to tylko czasowe jak np. TitanFall. Beka z xbotów  :teehee:

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie w praktyce Andrew. Na dzień dzisiejszy te gry co pokazano na Xo mają wyjść do końca 2014 r. Ja na Twoim miejscu bym się martwił raczej tym, że Twoje kochane Sony mówiło o 20 ex'ach do końca 2014, a pokazało/teasowało na największych targach na swiecie ledwie 4 gry, gdzie to oni mają w zwyczaju zapowiadać gry widma, a którymi się z Yetim branzlowaliście 7 lat jak Agent czy The Last Guardian albo grami, które na końcu stały się multiplatformami, jak FF Versus :P Oczywiście taki Versus teraz już pewnie żadnego hardkorowego fana Sony nie obchodzi :P

Opublikowano

No ja oceniam to co jest, jak ktoś zapowiada 15 gier i pokazuje 15, to widzę o co kaman, a jak ktoś zapowiada 20 i pokazuje 4, to nie będę się jarać tym czego nie ma. Mnie tylko dziwi przeświadczenie co niektórych, że Sony nagle zapowie 3x więcej gier niż pokazali na największych na świecie targach przed premierą ich nowej konsoli.

renderki traktujesz jako pokazanie gry ? ciekawa koncepcja

Opublikowano

renderki traktujesz jako pokazanie gry ? ciekawa koncepcja

No jakoś PSbotom wystarczy jak widać tylko to, że Sony ma studia żeby się "ekscytować" albo samo logo, więc teasery i renderki to już kosmos :)

Ciekaw jestem jak wielu z Was zapomni o chociażby Deep Down jak twórcy w końcu zapowiedzą, że gra wychodzi też na Xo :) 

Opublikowano

No jakoś PSbotom wystarczy jak widać tylko to, że Sony ma studia żeby się "ekscytować" albo samo logo, więc teasery i renderki to już kosmos 

ale ja nie pytałem ps botów tylko ciebie 

poza tym uważasz psbotów za debili, równając się z nimi obrażasz sam siebie

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Jak mogłem się brandzlować 7 lat nad FF versus i agentem skoro PS3 mam od 2010 roku. W latach gdy fanboye sony oglądali teasey "exów" ja grałem na x360 i toczyłem beke z naiwniaków. Teraz jest tak samo tyle że role producentów konsol się odwróciły. Microsoft zszedł na psy. X360 na kolanach i ma pełene usta!!! Last of Us Gra Generacji kurtyzano!!!!!!!!!!!!!!

A dla ciebie Don mam 1 rade: Never Underestimate The Power Of The Playstation!

http://www.youtube.com/watch?v=ov-0KXHSyvA 

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Jakościowo straszna bida, chociaż na PS4 jest tak samo biednie. xD

Mógłbyś wymienić jakieś jakościowe gry ?? Bo imo te gry które bedą dostępne na start xbox one wgniataja te śmieszne gierki z ps4

Bez kitu mega z was betony, nienawiść do ms siadła wam na mózg i oczy,

No nic poczekamy do gamescome i wtedy beka sie zacznie z tych waszych 20 exow + last guardian

Opublikowano

Mógłbyś wymienić jakieś jakościowe gry ?? Bo imo te gry które bedą dostępne na start xbox one wgniataja te śmieszne gierki z ps4

No nic poczekamy do gamescome i wtedy beka sie zacznie z tych waszych 20 exow + last guardian

Może ktoś ma inny gust od ciebie? 

Obesrane dzieci z mlekiem pod nosem narzucają wszystkim swe zdanie. Niech takim jak ty sie tyłek odparzy 

Opublikowano

Argumentów brak to trzeba obrażać... typowe,

Mógłbyś pokazać gdzie komuś narzucam swoje zdanie ? Jedynie co można wywnioskować z mojego postu to to ze moim zdaniem exy startowe póki co lepsze są na xbox one

Nienawiść siadła na oczy i nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :))

eot.

Opublikowano

Zobaczymy jak będzie w praktyce Andrew. Na dzień dzisiejszy te gry co pokazano na Xo mają wyjść do końca 2014 r. Ja na Twoim miejscu bym się martwił raczej tym, że Twoje kochane Sony mówiło o 20 ex'ach do końca 2014, a pokazało/teasowało na największych targach na swiecie ledwie 4 gry, gdzie to oni mają w zwyczaju zapowiadać gry widma, a którymi się z Yetim branzlowaliście 7 lat jak Agent czy The Last Guardian albo grami, które na końcu stały się multiplatformami, jak FF Versus :P Oczywiście taki Versus teraz już pewnie żadnego hardkorowego fana Sony nie obchodzi :P

Nic nowego, pi.erdolisz głupoty jak zwykle.

Targi E3 to nie cały świat, Ameryka to też nie jest cały świat.

Rockstar co ciekawe jedzie na GC a na E3 ich nie bylo.

Sony mialo taki hype nakrecony ze im wystarczylo podac cene i powiedziec ze nie ma blokady na uzywki ktore X0 i tak i tak wprowadzi.

M$ jest w kiepskiej sytuacji przed targami GC, obawiam sie ze bedzie znow TV,TV,TV,TV + no I Kinect o ktorym nie bylo nic.

A Sony? Cuż zaczna mowic teraz o grach.

Opublikowano

Zresztąjesteśmy przed premierą konsoli,  dla mnie nie ma różnicy, czy zapowiedzą dziś 20 exów i pokażą je dziś, czy zapowiedzą dziś 20 exów i będą je pokazywać stopniowo do premiery sprzętu. Kto ma zamówić pre order, i tak to zrobi.

No ale jak ktoś jest oddany danej korporacji, to będzie bronił jednynej słusznej drogi, jak Don, który zresztą pokazał w okresie po "słynnej" konfie M$, jak bardzo jest wobec nich lojalny.

Opublikowano

No to cuż tu zrobić jak nie kupić ps4.

Opublikowano

Lojalnosc to bardzo delikatne slowo do okreslenia stosunkow na linii miedzy M$ a Donem.

Opublikowano

Przestańcie p**ć za przeproszeniem, to nie ja w ciemno mówiłem, którą konsolę kupię jak psbotki śmieszne i nie ja zmieniam zdanie jak rękawiczki w zależności od tego z której strony Wam Sony pod nogi splunie. Pisałem co mi się nie podobało w zapowiedzi MS, a co mi latało koło ucha i nie zmieniałem zdania w zależności od tego jak MS zmieniał politykę, nie ogarniacie tego i mnie to nie dziwi biorąc pod uwagę, że większość z Was nie kupi konsoli innej niż tej od Sony "no bo tak".

Jakoś nie wchodzę do CW, shoutów, statusów i tematów o PS4 i nie pierniczę jakie to te gry są beee, jak mi to się nie podobają, nie napisałem złego słowa na PS4, nie szukam na siłę wad ale to ja jestem zły   :) Ja mam swoje zdanie, a Wy macie takie zdanie jakie ma Sony, taka jest różnica między mną a botami Sony. 

Polecielibyście po konsolę Sony nawet jakby nie chcieli żadnych gier wydawać, a później byście gadali, że najważniejsze są gry i różnorodność, pod warunkiem, że są to jedyne słuszne gry oferowane przez Sony :) To co u konkurencji jest wadą w przypadku Sony zawsze jest zaletą itd.

Opublikowano

Argumentów brak to trzeba obrażać... typowe,

Mógłbyś pokazać gdzie komuś narzucam swoje zdanie ? Jedynie co można wywnioskować z mojego postu to to ze moim zdaniem exy startowe póki co lepsze są na xbox one

Nienawiść siadła na oczy i nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :))

eot.

oczekiwałeś innej odpowiedzi na post z tekstami typu: "te wasze śmieszne gierki", "ale z was betony", "beka się zacznie"?tak btw to ty za to miałeś argumenty niezłe w tamtym poście - 'bo IMO te gry są lepsze od tych z PS4'

rzeczywiście argument nie do odparcia

Edytowane przez c0r

Opublikowano

Może wgniatają, może nie, lata mi to koło pyty.

DLA MNIE next geny nie mają nic ciekawego do zaoferowania na dzień dzisiejszy, zarówno w dniu premiery jak i przez następne pół roku. Jedyna gra jaką się jaram to Infamous: Second Son a to jest jedna z 20 pokazanych exów na next-geny, a jak wiadomo nie ma sensu kupowania sprzętu za 2k dla jednej gry. 

W ogóle nie wiem czemu założyłeś, że jestem sonyslejwem. Otóż nie, nie jestem ani sonyslejwem, ani xbotem. Krytykuję obie firmy, bo mam wyebane na te wasze przepychanki "YETI, Mendrek & Company" vs "Sterydziak, easye & Rodzina" i obchodzą mnie TYLKO gry,. Obie grupy są siebie warte i są równie żałosne.

Tyle. 

P.S W ogóle tak się bijecie o exy, a prawda jest taka, że i tak będziecie grać w 90% czasu w multiplatformy. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

P.S W ogóle tak się bijecie o exy, a prawda jest taka, że i tak będziecie grać w 90% czasu w multiplatformy. xD

Dla tego jest tak ważne by udowodnić kto przez te 10% czasu będzie grał (lub też nie) w lepsze gierki :pinch:

Opublikowano

Dla tego jest tak ważne by udowodnić kto przez te 10% czasu będzie grał (lub też nie) w lepsze gierki :pinch:

I dlaczego wyda kupe kasy na nowe pudełko do gierek i na gierki na nie zamiast kupić pc :pinch:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No niektórzy jeszcze liczą na zapowiedź gierek startowych na PS4 na gamescomie, to dopiero komedia :D

Podaj przykłady tych "niektórych".

Opublikowano

Jak fajnie sie.teraz czyta posty dona jak to ps4 nie ma gier. Xbox zapowiedzial exy na najblizsze 5 lat a i tak przegral e3 to samo bedzie na gc i tgs. Jestem ciekaw Co bedzie pisac za 2 tygodnie. Czemu mazzeo twierdzisz ze miesiac po e3 na gc nie pokaza tytulow startowych.

Opublikowano

Jak fajnie sie.teraz czyta posty dona jak to ps4 nie ma gier. Xbox zapowiedzial exy na najblizsze 5 lat a i tak przegral e3 to samo bedzie na gc i tgs. Jestem ciekaw Co bedzie pisac za 2 tygodnie. Czemu mazzeo twierdzisz ze miesiac po e3 na gc nie pokaza tytulow startowych.

Po pierwsze - nigdzie nie napisałem, że PS4 nie ma gier.

Po drugie - ex'y na 5 lat? Większość z partnerów MS z obecnej generacji nawet jeszcze nie zapowiedziała żadnych gier.

Wiadomo, najpierw jazda przed E3, że MS nie pokaże żadnych gier i będzie sam Kinect, a jak zapowiada 2-3x więcej gier od Sony, to i tak przegrał. Ustal z kolegami jedną wersję i nie zmieniajcie jej co dwa miesiące.

PS. Na GC MS ma podobno zapowiedzieć kolejne nowe IP od Rare, wiadomo też, że jakieś studio robi nowe Crackdown, a na TGS całkiem możliwe, że pokażą chociażby coś od nowego studia z Osaki, więc jak zacierasz ręce, że to koniec z grami od MS, to możesz obudzić się niedługo z bólem głowy.

Ciekaw jestem ile gier musiałby MS zapowiedzieć na jeden rok żeby usatysfakcjonować przeciętnego betonowego fana Sony, 40? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.