Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jak batetie padna, zapas sie wyczerpie I sklepy pozamykaja zawsze mozna obejrzec TV albo pograc na kinekcie chyba ze tego tez zrobia na baterie :D

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

W tedy idzie się na stację benzynową noobie.

Opublikowano

Poza tym każdy myślący człowiek wie o istnieniu czego takiego jak akumulatorki, 4+ładowarka i pad zawsze smiga bez konieczności podpiecia pod tv, konsole itd

Polecam zainteresowanym sanyo eneloop smigają juz 4 rok i co terassssssss ?

Opublikowano

Sanyo rządzą, chyba najlepsze aklumulatorki na rynku. Starczają chyba nawet na 30 godzin gry.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Baterie... nie macie litości dla Matki Ziemi :)

Opublikowano

Kolejny wspominkowy filmik od Sony :

Opublikowano

Kolejny wspominkowy filmik od Sony :

Buduja hype przed GC rozumiem?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

95a864d82ef41ce0b305e6b1a39ab39b.png

laugh.gif

Opublikowano

Poza tym każdy myślący człowiek wie o istnieniu czego takiego jak akumulatorki, 4+ładowarka i pad zawsze smiga bez konieczności podpiecia pod tv, konsole itd

To jest za(pipi)iste zachowanie wśród xbotów. Kupią sobie 4 akumulatorki i ładowarkę do tego i zadowoleni, ale to na PS3 trzeba się babrać z 1m kablem xD

Opublikowano

Chu.jowe jest to, ze trzeba grac na kablu jak sie pad rozladuje, dlatego tez wole rozwiazanie z akumulatorkami.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ja osobiście wole akumulatorki, niż (pipi)anie się z bateriami.

Na Xie będą obydwa rozwiązania - play and chargé kit, czy pady z akumulatorkami to nie az taki wydatek.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No zapomniałem ze akumulatorki i ładowarka to koszt 1000pln i mega niewygodne i bardziej praktyczny jest metrowy kabel jak za czasów ps2 ale w sumie można podładowac pada jak konsola jest wyłączona... oh wiat

Opublikowano

Chu.jowe to jest to, ze niektorzy programisci kretyni w swoich produkcjach AAAAA+ za miljony dolaruf nie umiescili opcji automatycznej pauzy kiedy poziom baterii dojdzie do 0 (przynajmniej na ps3, nie wiem jak na xO).

Opublikowano

No jak nie chcesz sobie robić przerwy to trzeba. Ale tragedi nie ma, mniej niż 1,5h i pad jest naładowany na maxa.

Btw.

Kabel ładujący z zestawu ma 1,5m długości :P

@Kubson

Wyobraż sobie, że za 3m przedłużkę usb zapłacisz kilkakrotnie mniej niż za ten twój zestaw.

Opublikowano

na XO pauzuje i wyskakuje komunikat o podlaczeniu ponownie kontrolera.

Opublikowano

Zawsze?

Opublikowano

w singlu zawsze, w multi z oczywistych przyczyn nie stopuje rozgrywki.

EDIT: 999581_4527028912935_1813528723_n.jpg

niech się jeszcze z Kinecta wycofają ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

No jak nie chcesz sobie robić przerwy to trzeba. Ale tragedi nie ma, mniej niż 1,5h i pad jest naładowany na maxa.

Btw.

@Kubson

Wyobraż sobie, że za 3m przedłużkę usb zapłacisz kilkakrotnie mniej niż za ten twój zestaw.

1. DS3 zwykle rozladowuje sie jak zaczynam grac ;P 10 min i mam przerwe robic jak mam godzinke na granie ?

2. Aku mi sie laduja w 15 minut ;]

3. Kabel moze byc nawet 20metrowy, a i tak bedzie irytowac placzac sie tylko.

Opublikowano

Btw.

@Kubson

No wydając 2k na konsolke napewno różnice zrobi 10 czy 50 zł ;)

Widzisz ty musisz czekać 1,5h żeby pad sie naładowal żeby móc jak człowiek normalnie pograć mi to zajmuje 30sekund.

Edit:

Hahaha jakie zdziwienie ze konsola sie sama pauzuje xD mało tego sama automatycznie synchronizuje osiągnięcia za darmo, bez klikania, bez czekania, cuda nie ?

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Kubson to alter dadyego. Raport poszedl.

Opublikowano

Jak człowiek, dobre. Bardziej niż to granie na kablu, to mnie wkurza to, że muszę po niego wstać :P

@Mejm

Podaj jakieś przykłady, bo nie mogę skojarzyć żadnego tytułu, który się nie pauzował.

Opublikowano

No od 10 lat na forum na bank alter, wiem ze w głowie ci sie to nie mieści jak konsola moze sama robić takie skomplikowane operacje xD ja złoże raport na square za obrazę użytkowników xbox xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ostatnio chyba w GoW CoO. Ale glowy nie dam bo nie pamietam. Za to doskonale pamietam, ze w wielu tytulach (nie wiekszosci ale w zauwazalnej ilosci) bateria siadala a ja dostawalem w pi.zde bo gra sie nie spauzowala. Nie wiem, moze jest jakas opcja w ustawieniach ale softwareowo to na 100% loteria.

Opublikowano

Xbox 180 to coraz bardziej pasująca nazwa xD Ale teraz przynajmniej ta konsola ma jakiś sens... 

Opublikowano

w singlu zawsze, w multi z oczywistych przyczyn nie stopuje rozgrywki.

EDIT: 999581_4527028912935_1813528723_n.jpg

niech się jeszcze z Kinecta wycofają ^^

To nie jest fake prawda? Prosze niech to bedzie prawda :D Kinect do piwnicy, stacja benzynowa niedaleko (baterie musza byc!) i mozna giercowac  :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.