Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Andrzej21 on a roll.

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

y

1.Sony mogło wprowadzić skoro microsoft pierwszy to zapowiedział. Nie zrobili tego i w ten sposób pokazali szacunek dla ludzi którzy wspierali ich przez 15 lat.

Z szacunku dla ich pieniędzy, znowu robienie z Sony organizacji charytatywnej :)

Wiadomo że sony chodzi o zarobienie jak największej kasy ale nie robią tego za wszelką cene np. utrate szacunku hardkorowych graczy. Powiedz czy gdyby sony pierwsze wyskoczyło z drm i blokadą używek to jaka byłaby odpowiedź microsoft? 

Opublikowano

A jak cóż innego ? 

Opublikowano

gmina z  szacunku dla mieszkanców organizuje wywoz smieci i dzieki temu mieszkaniec płaci mniej za lepsza usługę.

Sony ma lepsze smieciarki i przyjezdzaja co tydzien, micro przyjezdza co 2 miechy.

Opublikowano

Chyba u ciebie na wsi

Opublikowano

Sami placiliscie za sam dostep do multiplayera przez 8 lat a teraz was cos boli? Dobrze ze Sony dorzuca oferte z ps+, bo za sam online na pewno bym nie zaplacil a tak mozna pomyslec.

Opublikowano

Sami placiliscie za sam dostep do multiplayera przez 8 lat a teraz was cos boli? 

Ale przecież onlajn na 360 jest lepszy! Lagów NIGDY nie ma! Party można robić! To są wystarczające argumenty za tym, żeby płacić. No bo co to jest to 50 zeta za trzy miesiące, czyli ile się tam płaci.

Biedne xbotki. Ale przynajmniej na osłode po tylu latach dostali Crackdowna i AC2.

Opublikowano

Sami placiliscie za sam dostep do multiplayera przez 8 lat a teraz was cos boli? Dobrze ze Sony dorzuca oferte z ps+, bo za sam online na pewno bym nie zaplacil a tak mozna pomyslec.

Nie, to was zawsze bolało i nagle to akceptujecie.

Ale przecież onlajn na 360 jest lepszy! Lagów NIGDY nie ma! Party można robić! To są wystarczające argumenty za tym, żeby płacić. No bo co to jest to 50 zeta za trzy miesiące, czyli ile się tam płaci.

Biedne xbotki. Ale przynajmniej na osłode po tylu latach dostali Crackdowna i AC2.

Lagi są były i będą żeby zrozumieć czemu za XBL się płaci trzeba go skosztować za jedyne 120 na rok. 

Choć teraz to już nie musicie tego robić po przecież i wam przyjdzie płacić za online. 

Mnie osobiście nigdy nie interesowało PS+ i gry w które już dawno grałem tak samo nie interesuje mnie to co ma M$ do zaoferowania. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ciekawi mnie teraz jak to bedzie z nagrywaniem na Xbonie gdy Kinect nie musi byc juz podlaczony caly czas? Czy ciagle bedzie trzeba krzyczec do niego zeby cos nagral? A wiec nie tylko Golda ale i Kinecta trzeba to tego 'ficzera' co na PS4 nie wymaga PS+ ani zadnego dodatkowego dziadostwa?  :teehee:

Opublikowano

Nie, to was zawsze bolało i nagle to akceptujecie.

Jeśli Plus w jakimś stopniu się zmieni, czytaj będą inne, gorsze gry/będzie ich mniej albo jego cena wzrośnie, to bardzo się zastanowie nad stałym kupowaniem tego gadżeta. Za samo granie online nie mam zamiaru płacić, już taką głupote raz popełniłem mając 360.

Ale przecież to jest idealna okazja do kontrataku. Dlaczego M$ nie da opcji grania po sieci na zwykłym koncie? Szacunek dla graczy, którzy przez 8 lat bulili za tego Golda jak tępe krowy? No proszę Was.

Opublikowano

gmina z  szacunku dla mieszkanców organizuje wywoz smieci i dzieki temu mieszkaniec płaci mniej za lepsza usługę.

Sony ma lepsze smieciarki i przyjezdzaja co tydzien, micro przyjezdza co 2 miechy.

A jak nastapi zmiana kublow i zostaniesz przy starych to w ogole przestanie przyjezdzac.

Opublikowano

Komunikacja Xbox360 - Xbox1 tylko w formie tekstowej :thumbsup:

Opublikowano

- Ale co gdy nie mam nowych kubłów na smieci?

Don M.: - zawsze możesz wyrzucic smieci do lasu

Opublikowano

Jeśli Plus w jakimś stopniu się zmieni, czytaj będą inne, gorsze gry/będzie ich mniej albo jego cena wzrośnie, to bardzo się zastanowie nad stałym kupowaniem tego gadżeta. Za samo granie online nie mam zamiaru płacić, już taką głupote raz popełniłem mając 360.

Ale przecież to jest idealna okazja do kontrataku. Dlaczego M$ nie da opcji grania po sieci na zwykłym koncie? Szacunek dla graczy, którzy przez 8 lat bulili za tego Golda jak tępe krowy? No proszę Was.

Niestety tak to już czasami bywa, że jeżeli człowiek czegoś chce to musi zrobić coś głupiego, tak życie nie zmienisz tego, jeżeli będziesz chciał pograć to będziesz musiał kupić PS+/Golda bo wątpię aby SONY/M$ zrezygnowali z tych opłat. Dla mnie MP to drugie życie konsoli, samymi SP ciężko żyć, więc jak będę chciał grać a na pewno będą tu muszę znowu zrobić coś głupiego. Nie da bo jest zbyt pazerny skoro przez tyle lat ludzie płacą to czemu nagle mieli by iść nam na rankę? 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nikogo to nie boli, ludzie wiedzieli, że trzeba płacić i robili to z własnej woli - śmieszne tylko jak ktoś gada przez kilka lat jakie to płacenie za onlajn bee itp., a później jak jego ukochana firma wprowadza to samo, to nagle pisze, że to wszystko z szacunku i miłości :P

Sony zawsze robi wszystko z szacunku do graczy, z szacunku do nich wprowadza płatny online, z szacunku dla nich zabiera wsteczną kompatybilność w PS3 i Linuxa, z szacunku wprowadziło w swoich grach online passy, za które wszyscy jechali po EA itp. ;)

Trolling też ma jakieś granice, heh.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

- Ale co gdy nie mam nowych kubłów na smieci?

Don M.: - zawsze możesz wyrzucic smieci do lasu

A co jak ktoś nie ma koło siebie lasu? Wracamy do punktu "zapyerdalania 3km..."?

Opublikowano

Nikogo to nie boli, ludzie wiedzieli, że trzeba płacić i robili to z własnej woli - śmieszne tylko jak ktoś gada przez kilka lat jakie to płacenie za onlajn bee itp., a później jak jego ukochana firma wprowadza to samo, to nagle pisze, że to wszystko z szacunku i miłości :P

Sony zawsze robi wszystko z szacunku do graczy, z szacunku do nich wprowadza płatny online, z szacunku dla nich zabiera wsteczną kompatybilność w PS3 i Linuxa itp. ;)

mam plusa od grudnia zeszłego roku, dostałem już tyle gier, że mam styki i nie mam czasu tego wszystkiego ograć. będę inwestował w plusa tak długo jak będzie to możliwe i wychodzi na to, że jednak będę miał multi za darmo, bo płacę za gry. jedyne czego żałuję to to, że nie miałem go wcześniej. akurat bym sobie zagrał w rdr :/

Opublikowano

Komunikacja Xbox360 - Xbox1 tylko w formie tekstowej :thumbsup:

PS3 - PS4 pewnie nawet tekstowej nie będzie :teehee:

Opublikowano

Sony zawsze robi wszystko z szacunku do graczy, z szacunku do nich wprowadza płatny online, z szacunku dla nich zabiera wsteczną kompatybilność w PS3 i Linuxa itp. ;)

mam plusa od grudnia zeszłego roku, dostałem już tyle gier, że mam styki i nie mam czasu tego wszystkiego ograć. będę inwestował w plusa tak długo jak będzie to możliwe i wychodzi na to, że jednak będę miał multi za darmo, bo płacę za gry. jedyne czego żałuję to to, że nie miałem go wcześniej. akurat bym sobie zagrał w rdr :confused:

A ilu ludzi teraz gra po sieci na PS3 i nie płąci za plusa bo uważają, że im nie potrzebny? Pewnie dużo, dużo więcej niż tych co jednak mają plusa.

Mi to tam wisi, ale kiszący chyba tylko sam siebie oszukuje.

Opublikowano

Placenie za online w PS4 to tez z szacunku dla graczy?

Są granice cierpliwości. Sony zobaczyło że pomimo iż gracze na xboksie od lat płacą za granie online, nie dostają nic w zamian a na dotatek teraz będą mieli blokowane używki. Postanowili zatem chociaż brać opłaty za online ale dawać w zamian gry z playstation plus. Poza tym gry free to play nie będą wymagały wykupionego plusa aby grać po sieci. Przez lata xboty broniły płatnego multi, a nawet znaleźli się tacy którzy chcieli kupić xbox one z blokadą używek. 

Widzisz przez Ciebie i reszte xbotów którzy bronili płatnego live będe musiał płacić za multi na PS4. Natomiast dzięki mnie i reszcie "sonybotów" którzy krytykowali poczynania microsoftu dostaniesz xboxa one bez drm, blokady używek i regionalnej, nie wymagającego kinecta do działania a dodatkowo z headsetem i grami w ramach abonamentu xbox live gold.

Opublikowano

Czuje w kosciach, ze gier w plusie na ps4 bedzie bardzo malo i beda mega padaczne.

Opublikowano

póki co ma być jedna na miesiąc i też się nie nastawiam na konkrety przez dłuższy czas. po jakimś roku może zaczną rzucać grubymi gierkami

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.