Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Patrzcie go wielki fan f2p ;f

Edytowane przez Soul

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Lajw za 120zł >> PS+ za 200zł z crapami

Maz - weź się nie baw w Mendrka i sprawdź ceny lepiej - bo ja widzę sporo ofert na plusa za ~170 zł

BTW: sam przedwczoraj wyrwałem PS+ na 365 dni za 150 a 3 tyg. temu Golda na 14 miechów za 99,50 w Tesco.

Opublikowano

Ta, pewno kradzione kody.

:sorcerer:

Plusy mi się skończyły :(

Opublikowano

Ta, pewno kradzione kody.

:sorcerer:

Plusy mi się skończyły :(

Wyręczyłem Cię. Jor łelkam ;)

Opublikowano

Patrzcie go wielki fan f2p ;f

Żaden fan f2p, tylko fakty są takie, a nie inne, kupując PS4 masz na starcie kilka gier f2p, w które zagrasz przez sieć nie opłacając plusa. Na xone tego nie zrobisz. To chyba jakąś różnica jest, poza tym nie można przekreślić, ze każda tego typu gra to crap, ja chętnie sprawdze tego klona Bf, planet side 2.

Soul, wrzuc na luz, bo ostatnio to masz jakiś straszny ból dupy.

Opublikowano
Żaden fan f2p, tylko fakty są takie, a nie inne, kupując PS4 masz na starcie kilka gier f2p, w które zagrasz przez sieć nie opłacając plusa. Na xone tego nie zrobisz. To chyba jakąś różnica jest,

Nie jest, na pececie nie gram w żadnego f2p i nie mam zamiaru, spróbowałem tylko Planetside 2, napisałbym dodatkowo słowo zaczynające się na N kończące na O ale nie zrobię tego.

poza tym nie można przekreślić, ze każda tego typu gra to crap, ja chętnie sprawdze tego klona Bf, planet side 2.

Nie polecam, nudna gra, ale pewno ci się spodoba bo wydaje Sony.

Opublikowano

To po chooj ta gadka "płacisz za online na PS4 ale dostajesz gierki" jak to będa jakieś czerstwiaki?

Lajw za 120zł >> PS+ za 200zł z crapami

No przecież wiadomo, że na początku nie będą dawać za(pipi)istych, nowiutkich gier. Ale z czasem się to rozkręci, zobaczymy co wtedy powiesz. A, już wiem: "Po co komu Plus, każdy szanujący się gracz ograł już tytuły, które dają w PS+"

----------------------------------------------------

Wrócę jeszcze do tego, że "xboty" się plują, że multi na PS będzie płatne.

Osobiście uważam, że to jest wada. Ale można się z tym pogodzić, właśnie dzięki Plusowi.

Opublikowano

Nie jest.

Jest, bo nie każdy ma pc zdolnego uruchomić każdy tytuł.
Opublikowano

xboty się nie plują o to, że online na PS4 będzie płatny. Xboty się plują o to, że sonyboty się pluły o płatny online kiedy ten był płatny na X360, ale kiedy Sony robi płatny online, to nikt nie narzeka. Nikomu nagle nie jest szkoda tych 10% miesięcznie, jakie robił oszczędzając na darmowym online?

Opublikowano

xboty się nie plują o to, że online na PS4 będzie płatny. Xboty się plują o to, że sonyboty się pluły o płatny online kiedy ten był płatny na X360, ale kiedy Sony robi płatny online, to nikt nie narzeka. Nikomu nagle nie jest szkoda tych 10% miesięcznie, jakie robił oszczędzając na darmowym online?

W moim przypadku? Trochę szkoda. Ale jakąś rekompensatą będą darmowe gierki.  :sorcerer:

Wiesz dlaczego? Bo oprócz tego, że będą mogli grać w multi to jeszcze dostaną gierki. A "xboty" co dostaną? Za(pipi)istą infrastrukturę sieciową?

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

Żebyście się nie zdziwili z tym GTA V.

http://rockstarnexus.com/article/138/NVIDIA-Claims-Grand-Theft-Auto-V-Coming-to-PC-This-Fall

pc mustard rice oczywiśce za darmo online, do września z lokat będę miał tyle kasy że spokojnie mnie będzie stać na konsolę

Opublikowano

lol ty wierzysz naprawde, ze GTAV nie bedzie na PC ? xD

Opublikowano

Moze niech lepiej tym roku nie wychodzi na PC, bo czułbym się jak debil kupując 2 razy tą samą grę w przeciągu 2 miesięcy.

Ale i tak bym kupił.

Opublikowano

No i ? Od poczatku pisalem, ze jezeli chodzi o zapowiedziane gry to XBone > PS4, ale nie kupie sprzetu MS przez te wszystkie kretynskie "ficzery" jakie chcieli wprowadzic. Teraz wycofuja sie co chwile z kazdej zlej decyzji wiec sprzet staje sie interesujacy. Czego beton nie rozumie ?

EDIT:

Chyba wiem, beton nie dopuszcza do siebie mysly, ze jak MS sprobuje ru.chac w du.pe to po prostu mozna sprzedac szrota i tyle. A dokupienie drugiej konsoli to juz w ogole kosmos, bo przeciez trzeba sie trzymac jednej nie ?

Po pierwsze nie wycofali się z tych kretyńskich "ficzerów" ze względu na miłość do graczy ale w momencie gdy zobaczyli liczbę preorderów w których ps4 prowadziło 10 do 1. Po drugie skoro tak szybko pozbyli się kretyńskich ficzerów to mogą je równie szybko wprowadzić np za rok. Tym bardziej że ważniaki z microsoftu wspominali coś że polityka dotycząca drm i używanych gier może znowu się zmienić. Pewnie zaczekają z rok aż naiwniacy kupią xboxa i wtedy zaczną stopniowo wprowadzać ograniczenia. 

1. Gdzie ja pisalem o jakies milosci czy szacunku ? O czym ty ku.rwa (pipi)sz ?

2. Umiesz czytac ? Napisalem jasno i wyraznie co zrobie jak MS bedzie chcial znowu wprowadzic ten kwas.

Sonoklapy maja takie cisnienie, ze nawet nie potrafia poprawnie krotkiego posta przeczytac.

beton gonna beton

EDIT:

Tez uwazam, ze na poczatku PS+ na PS4 bedzie biedny - bo niby co maja tam wrzucac.

Gdzie ja napisałem że ty napisałeś coś o szacunku i miłości?? Chciałem zwrócić twoją uwagę na to że te zmiany w nowym xboxie mogą być tymczasowe. I naprawdę uważasz że wtedy sprzedaż konsoli za połowę wartości to dobry pomysł?? Nie lepiej na start kupić tańsze o 400 złotych PS4 i zobaczyć czy microsoft nie będzie próbował znowu blokowac używek?  Zawsze możesz za rok sprzedać PS4  i kupić xboxa one.

Opublikowano

No i ? Od poczatku pisalem, ze jezeli chodzi o zapowiedziane gry to XBone > PS4, ale nie kupie sprzetu MS przez te wszystkie kretynskie "ficzery" jakie chcieli wprowadzic. Teraz wycofuja sie co chwile z kazdej zlej decyzji wiec sprzet staje sie interesujacy. Czego beton nie rozumie ?

EDIT:

Chyba wiem, beton nie dopuszcza do siebie mysly, ze jak MS sprobuje ru.chac w du.pe to po prostu mozna sprzedac szrota i tyle. A dokupienie drugiej konsoli to juz w ogole kosmos, bo przeciez trzeba sie trzymac jednej nie ?

Po pierwsze nie wycofali się z tych kretyńskich "ficzerów" ze względu na miłość do graczy ale w momencie gdy zobaczyli liczbę preorderów w których ps4 prowadziło 10 do 1. Po drugie skoro tak szybko pozbyli się kretyńskich ficzerów to mogą je równie szybko wprowadzić np za rok. Tym bardziej że ważniaki z microsoftu wspominali coś że polityka dotycząca drm i używanych gier może znowu się zmienić. Pewnie zaczekają z rok aż naiwniacy kupią xboxa i wtedy zaczną stopniowo wprowadzać ograniczenia. 

1. Gdzie ja pisalem o jakies milosci czy szacunku ? O czym ty ku.rwa (pipi)sz ?

2. Umiesz czytac ? Napisalem jasno i wyraznie co zrobie jak MS bedzie chcial znowu wprowadzic ten kwas.

Sonoklapy maja takie cisnienie, ze nawet nie potrafia poprawnie krotkiego posta przeczytac.

beton gonna beton

EDIT:

Tez uwazam, ze na poczatku PS+ na PS4 bedzie biedny - bo niby co maja tam wrzucac.

Gdzie ja napisałem że ty napisałeś coś o szacunku i miłości?? Chciałem zwrócić twoją uwagę na to że te zmiany w nowym xboxie mogą być tymczasowe. I naprawdę uważasz że wtedy sprzedaż konsoli za połowę wartości to dobry pomysł?? Nie lepiej na start kupić tańsze o 400 złotych PS4 i zobaczyć czy microsoft nie będzie próbował znowu blokowac używek?  Zawsze możesz za rok sprzedać PS4  i kupić xboxa one.

Ty chcesz zwracac moga uwage ? Co ty masz jakas krucjate jak Mendrek by oswietlac ludzi w mroku ? Przeciez we wlasnym poscie napisalem, ze jak im sie odwidzi to sie pozegnamy i tyle. A jezeli chodzi o strate kasy przy sprzedazy ... seriously ? 

No i nie jest lepiej kupic o 400zl tansze PS3 jezeli mam na nim grac w multiplatformy, a moge miec to samo plus Forza 5, Dead Rising 3 i Killer Instinct. PS4 i tak kupie wczesniej czy pozniej, ale raczej wczesniej.

Opublikowano

Na youtube.

Opublikowano

Nie jest.

Jest, bo nie każdy ma pc zdolnego uruchomić każdy tytuł.

To na czym odpalaliście Wieśka 2, Alan Wake'a, Mass Effect? BO CHYBA NIE NA XBOKSIE ;O

Ty się śmiejsze, a może oni mają taki PC, że gierki dla plebsu jak Gears of War i Alan Wake chodzą, ale nie dla psa kiełbasa tytuły od Sony już nie ;/?

Opublikowano

Beka z reprezentantów microplebsu jak zawsze zresztą, ale widać nie potrafią zrozumieć że kupując plusa za 159zł na rok przy premierze ps4 posiadając ps3 i vitę (oprócz tego płatnego onlajna) będzie do pobrania 6 gier i to nie taki starych jak 6 letnie pół-crapy  na 7+ xDDDDDDDDDD Crackdown xDDDDDDD no ale AC 2 to przynajmniej najlepsza cześć serii więc mogą brandzlować xDDDD Miłego grania w przyszłym miesiącu Kameo i Perfect Dark Zero wydanych w 2005r  xDDDDDDDDDDDDDDD #beka

I jeszcze ta wspaniała strategia MSu "co by pozapowiadać gówniane rozwiązania systemowe i wywołać shitstrom w internetach a później udawać dobrodusznych i w wprawiać xparobków w euforie" no (pipi)a xDDDDDDDDD Byłem w ikei dzisiaj i już pre ordery na meble do xone zbierali xDDDDDDDDDDDD

A poza tym i tak wiadomo że generację wygrywa ta konsola na którą gry tworzy Naughty Dog, także można zamykać xDDDD

big_boss__s_salute___mgs3_by_rainedrebel

I'm covering my ears like a kid

When your words mean nothing, I go la la la

I'm turning off the volume when you speak  :sorcerer: 

Opublikowano

Zniszczyliście Daniowi psychikę. Wstydźcie się znęcać się nad biednym plejslejwem. :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.