Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Uncharted 4 wyjdzie na pewno, bo seria sprzedaje się zaje.biście. A jak komuś nie pasuje, to zagra se w TLOU2, które też wyjdzie.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Uncharted 4 wyjdzie na pewno, bo seria sprzedaje się zaje.biście. A jak komuś nie pasuje, to zagra se w TLOU2, które też wyjdzie.

No po coś w końcu mają dwa teamy, conje.

Opublikowano

No mnie dziwi że po The Last of Us ktoś chce jeszcze na oczy widzieć Uncharted, ale są gracze i "gracze".

"Przestańcie lubić czego ja nie lubię!"

Ale Halo i Girsy "nowej generacji" to pewnie polecisz kupić na premierę.

Opublikowano

Logika xbotów:

Uncharted 4 na PS4 - nic nowego, poczekam na jakiegoś must have

nowe Halo, Forza 5, Dead Rising 3 na Xbone -

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Uncharted 4 ? Szkoda marnować czas na tą serię dla fanów bajeczek Disneya, lepiej niech cała parę wloza w TloU2 lub jakieś nowe IP.

Opublikowano

tak to mozna podsumowac wszystkie gry. Pff Halo 5 niech zostawia fanom laserow. Forza pff niech zostawia fanom resorakow. niech stworza nowe IP o samochodach lub wojnie w przyszlosci wtedy to bedzie za(pipi)ioza. Nie lubisz? nie musisz grac. Ale jak ktos lubi to mu nie wmawiaj ,ze Twoje zdanie jest jedynym slusznym i ze to marnowanie czasu

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Niech jeszcze raz wydadzą Uncharted 3 i godnie zamkną trylogię.

Opublikowano

Ale mazeo nikomu nic nie wmawia, to ze nie kreci go kotlet jakim jest U4 a kupi kotleta halo,dr3 czy forza 5 swiadczy tylko jakim betonem jest, nie wiem co tutaj nie ogarniać panowie.

Opublikowano

Od Unchartedow prosze mi sie odpyerdolic. Dla dwojki kupilem PS3. 

Opublikowano

Jak crash bandicoot i jak, co nie?

Ja wlasnie przeszedlem U dwojeczke i ogrywam trojeczke i mazzeo trolluje, w singlu gearsy sa wciagniete nosem.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

W tym temacie Uncharted jest chyba bardziej hejtowane niż Halo. Oczywiście największy zarzut to strzelanie z kapiszonów. Dziwne że jak jakaś seria staje się popularna na ps3 i zaczynają wychodzić sequele raz na 2 lata to już Mazzeo jest znudzony - God of War, Uncharted. Ale gdy co roku Halo, Girsy i Forza  wychodziły x360 to nie znudził się tymi seriami.  Nawet kupuje nową konsole z myślą o Forzie i Halo którego na x360 było 5 części 3, ODST, Reach, 4, Wars. 

Opublikowano

Też nigdy nie kumałem tych hejtów na Uncharted. Jedynka spoko, dwójka to jedna z najlepszych gier tej generacji dla mnie, a trójka też jest spoko pomimo negatywów jakich naczytałem się w necie, tylko Ci respiący się zewsząd przeciwnicy potrafili wqrwić

Opublikowano

Andrew - z tym Halo Wars to trochę popłynąłeś, przecież to strategia była

Ja tam do Uncharted nic nie mam i w nextgenową wersję bym zagrał chętnie. Dwójeczka <3

Opublikowano

Dwojka to imo najlepszy ex PS3 obok Tlou

Opublikowano

W tym temacie Uncharted jest chyba bardziej hejtowane niż Halo. Oczywiście największy zarzut to strzelanie z kapiszonów. Dziwne że jak jakaś seria staje się popularna na ps3 i zaczynają wychodzić sequele raz na 2 lata to już Mazzeo jest znudzony - God of War, Uncharted. Ale gdy co roku Halo, Girsy i Forza  wychodziły x360 to nie znudził się tymi seriami.  Nawet kupuje nową konsole z myślą o Forzie i Halo którego na x360 było 5 części , Reach, 4, Wars. 

Gdzie niby pisze o God of War? To dobra seria, Uncharted nie.

jaczes hipokryta juz zapomnial jak nie raz w xbl party podczas grania w girsy cisnelismy na uncharted i to grubo :/

Opublikowano

Przeszedlem wczoraj Golden Abyss i dotarlo do mnie jak bardzo chcialem zagrac w nowe Uncharted. Targalem sie z ta mysla od Tomb Raidera, ktoremu daleko do Uncharted.

Uncharted to wspaniala seria i nie ma co pier.dolic, ze nie. Haters gonna hate.

Opublikowano

Uncharted nie jest dobra seria? Chyba dla ciebie. Jezeli tak to Gearsy rownież. Proste.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Dziwne ze az 3 czesci Uncharted wyszly na PS3 a i jeszcze dostalismy wysmienite TLOU na zakonczenie generacji a na Xboxie niestety jak sie jakas marka przyjela to developer juz za nic innego sie nie bierze  :confused:

Opublikowano

Gearsy przewyzszaja Uncharted w feelingu strzelania. W singlu obie serie stoja na wysokim poziomie, ale z przewaga Uncharted. O multi sie nie wypowiadam, bo w obie gralem bardzo malo przez siec

Opublikowano

mi się każdy Uncharted podobał, nawet ten vitowy stawiam ciut wyżej niż jedynkę, choć sam felling i klimat są baaardzo podobne. Baaa U2 i tLoU są w moim top5 tej generacji.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Dziwne ze az 3 czesci Uncharted wyszly na PS3 a i jeszcze dostalismy wysmienite TLOU na zakonczenie generacji a na Xboxie niestety jak sie jakas marka przyjela to developer juz za nic innego sie nie bierze  :confused:

Jak to nie, przecież Bungie się bierze za ten cały nowy hit przy którym tak każdy mdleje. No bo przecież Bungie to wyznacznik jakości jak Rockstar. Bo Halo wydali.

Opublikowano

Jak to nie, przecież Bungie się bierze za ten cały nowy hit przy którym tak każdy mdleje. No bo przecież Bungie to wyznacznik jakości jak Rockstar. Bo Halo wydali.

Tak bierze sie i to super ale jak byli pod Micro to klepali tylko Halo a DESTINY (imo gra zapowiada sie kozak) juz wyda Actvsion.

Opublikowano

Tak bierze sie i to super ale jak byli pod Micro to klepali tylko Halo a DESTINY (imo gra zapowiada sie kozak) juz wyda Actvsion.

I też pewnie tylko to będą klepać, aż ich kto inny nie kupi :P

Opublikowano

To samo można powiedzieć o Wielkim Guru Wszystkich Gier i Najlepszym Programiście - Cliffie. Miał się za jakieś nowe ip brać i w końcu dłubie tam coś czy nie? Wszystkie gry to crapy, tylko jego Girsy najlepsze i ogólnie on cesarzem powinien zostać.

Opublikowano

Nie chcę zaczynać wojny bo już idę spać ale w czym poza grafiką Unchatred jest lepsze od Gyrosów? Pytam bo jakoś nie dostrzegam znaczącej przewagi jednego nad drugim.

Nawet  ta lepsza grafika jest dyskusyjna, przy Uncharted 2 i Gears of War 2 różnica jeszcze jakaś była, ale Gears of War 3 i Judgement już w ogóle nie odstają graficznie od Uncharted 3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.