Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jedno i drugie kozak. Prawda jest jedna:

Żeby życie miało smaczek - raz Girsiki raz Unczarted  :sorcerer:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jeżeli chodzi o GOW i Uncha to gry na pewno wyglądają tak samo dla niedzielnego gracza a nie dla wyjadacza, ograłem obie serie i powiem krótko graficznie Unch>GOW i to jest fakt kolejny faktem jest to, że może i GOW wygląda gorzej ale pisanie, że nawet nie stał obok jest nie na miejscu a zwyczajnie mówiąc jest to bzdurą. Bo GOW ma momenty, że zachwyca ostre tekstury to nie wszystko!

Jaczes ta tekstura była gniotem, ale przypomnij sobie jaskinie! 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg?132

Co do Girsów, na pewno jest to jedna z ładniejszych serii na obecne konsole, ale Uncharted wypada lepiej.

Jaja se robisz z rana?

.

Sami jaj nie róbcie tylko przypomnijcie sobie jak te gry wyglądały.

Zrobię to za was

20110921202633170ko23.jpg

2011092117393375qr2y.jpg

vs

DOTS_000.bmp.jpg

new_uc3_3d_2.bmp.jpg

Poziom graficzny bardzo zbliżony, więc kwestia wyższości jednej gry nad drugą sprowadza się do gameplayu, a tu oczywistym zwycięzcą są gyrosy.

mówie jak jest, pozdrawiam

Opublikowano

to prowo z tymi obrazkami? przecież już na nich widać jaka gra jest ładniejsza, jeszcze dałeś obrazek z lokacji gdzie woda w realtime przemieszcza wszystkie te kontenery i inne żelastwa pływające w wodzie.

Opublikowano

Jakbyś wyje.bał te goryle z pukawkami to byłyby screeny spoczko. Tak jak lubię Epic za Unreal'e tak ten design postaci mi całkowicie się nie podoba :/

Opublikowano

Jakbyś wyje.bał te goryle z pukawkami to byłyby screeny spoczko. Tak jak lubię Epic za Unreal'e tak ten design postaci mi całkowicie się nie podoba :confused:

W sumie piz'duś drejk czy koksy w zbrojach jedna ch'ujnia. Za to design locustów na plus.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jakbyś wyje.bał te goryle z pukawkami to byłyby screeny spoczko. Tak jak lubię Epic za Unreal'e tak ten design postaci mi całkowicie się nie podoba :confused:

W sumie piz'duś drejk czy koksy w zbrojach jedna ch'ujnia.

No nie bardzo, po jakimś czasie ten jego błaznowy charakter zaczynał mnie lekko irytować ale przynajmniej design Drake'a nie powoduje u mnie wymiotów jak ten z Girsów. Choć i tak wolałbym grać takim Sally albo Cloe.

Opublikowano

1e396bf44ece53269aad4a2bb7ef3cfe.jpg?132

Co do Girsów, na pewno jest to jedna z ładniejszych serii na obecne konsole, ale Uncharted wypada lepiej.

Jaja se robisz z rana?

.

Sami jaj nie róbcie tylko przypomnijcie sobie jak te gry wyglądały.

Zrobię to za was

20110921202633170ko23.jpg

2011092117393375qr2y.jpg

vs

DOTS_000.bmp.jpg

new_uc3_3d_2.bmp.jpg

Poziom graficzny bardzo zbliżony, więc kwestia wyższości jednej gry nad drugą sprowadza się do gameplayu, a tu oczywistym zwycięzcą są gyrosy.

mówie jak jest, pozdrawiam

uncharted-3-screen.jpg

uncharted-3-oszustwo-drakea-07.10.11_05_

Uncharted-3-Drakes-Deception.jpg

Dziękuję, do widzenia.

Opublikowano

to prowo z tymi obrazkami? przecież już na nich widać jaka gra jest ładniejsza, jeszcze dałeś obrazek z lokacji gdzie woda w realtime przemieszcza wszystkie te kontenery i inne żelastwa pływające w wodzie.

Szczególnie piękne są kontenery postrzępione i statek w oddali.

Ludwes bez bullshotow proszę. Ja wrzucilem direct feedy.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Uncharted 4 wyjdzie na pewno, bo seria sprzedaje się zaje.biście. A jak komuś nie pasuje, to zagra se w TLOU2, które też wyjdzie.

Jak crash bandicoot i jak, co nie?

Sądzisz, że mija moda na ładne shooterki TPP?

Opublikowano

no na tych fotach w gyrosach to już całkiem genialny krajobraz w oddali jest

Opublikowano

Uncharted 4 wyjdzie na pewno, bo seria sprzedaje się zaje.biście. A jak komuś nie pasuje, to zagra se w TLOU2, które też wyjdzie.

Jak crash bandicoot i jak, co nie?

Sądzisz, że mija moda na ładne shooterki TPP?

Nie, po prostu uważa, że ND z każdą kolejną konsolą tworzą nowe IP, nie ciągną swoich serii w nieskończoność.

Opublikowano

Lulzy, pisanie, że Girsy 3 i J są na takim poziomie graficznym co U3 to trzeba mieć naprawdę zyebany wzrok.

W dodatku Judgement jest takie słabe w singlu, że szkoda gadać.

Sterydziak serio, nie wiem co bierzesz ale odstaw to jak najszybciej, być może nie jest za późno. 

Opublikowano

Szczególnie piękne są kontenery postrzępione i statek w oddali.

Ludwes bez bullshotow proszę. Ja wrzucilem direct feedy.

te foty to real time z gry (prócz ostatniego) a nie bullshoty, grałeś ty w ogole w u3? nawet to nie jest przerywnik filmowy tylko oba foty przedstawiają momenty, które są grywalne. Trzeci w sumie też jest z gry ale akurat takiego ujęcia w grze nie zaserwujesz

Opublikowano

Girsy 3 dobry singiel, ale Judgement to porażka (inna sprawa, że GoW wstąpienie prezentuje też nizszy poziom niż trójka). pomysł na odtajnione misje fajny, ale cały singiel nijaki, krótki, podzielony na kilkuminutowe sekwencje, w dodatku w każdym prawie etapie jest obrona baz, itp.

Opublikowano

jak sam widzisz grafa w uncharted jest tak doj.ebana, że ty realtimowe foty z gameplayu bierzesz, za bullshoty ;)

Opublikowano

real time flaki >>>> real time stateczki na wodzie w wannie

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Halo 4 czy Killzone 3, Panowie? Zdanie xbotów się nie liczy, wystarczy spojrzeć na ten cyrk z gyrosami.

O ile KZ2 w singlu dawał rade nawet tak 3 to jest słabizna straszna.

Opublikowano

Maz - który screen to wg. Ciebie bullshot?

Opublikowano

Halo 4 czy Killzone 3, Panowie? Zdanie xbotów się nie liczy, wystarczy spojrzeć na ten cyrk z gyrosami.

O ile KZ2 w singlu dawał rade nawet tak 3 to jest słabizna straszna.

Jemu chodziło o grafikę.

Opublikowano

definicja bullshota wg mazzeo - każdy screen, który wygląda lepiej niż ex na xboxa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.