Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Desing bardzo fajny, chętnie bym zobaczył jakąś grę opartą na takiej kresce.

Opublikowano

A ty sie smiejesz z pokemonów yeti.

Opublikowano

Z tego co wiem, to koleżka po prostu przerabiał Spartan z Halo na swój styl. Do tego jest kilka projektów na podstawie zbroi z historii, np. Centurionów. Nie wiem na ile to prawda, być może faktycznie to ma coś wspólnego z czyimś projektem. Te arty wiszą w google chyba już dość długo, bo często mi się przewijały jak przeglądałem.

Sam design to dla mnie generalnie tragedia, gość z porożem w tym temacie przoduje. Śmietniki/nocniki na głowach też bez szału.

Opublikowano

no mam nadzieje ze SM nie ma z  tym nic wspolnego, design tragedia z  wyjatkami, powielenia/przerost/dziecieca fantazja, nic ciekawego.

Opublikowano

Ten z rogami i miotla najlepszy xD

Opublikowano

Jakby SSM wyskoczylo z takim designem to odrazu byscie mieli mokro. No ale mozecie sobie trollowac dalej.

Opublikowano

Mi tam ten design jakoś bardzo nie przeszkadza.. ale zdecydowanie wolę bardziej ludzkie postacie.

Mam jednak nadzieję, że to nie jest nic z ich gry bo oznaczałoby to potencjalnie kolejną strzlankę.. jakby tych było na rynku mało...

Opublikowano

Niech sobie beda nawet te roboty z rogami zamiast glowy, byle to HellRaids nie bylo kolejnym cinematic experience albo shooterem (albo jedno I drugie).

Opublikowano

No raczej wyścigi to nie bedą xD fejk jak nic, byle do gamescome

Opublikowano

Tak się ostatnio zorientowałem, że nawet nie wiem jakie gry wychodzą w przyszłym roku na X360/PS3. Czy to znak, że nie będzie nowych ciekawych gier? :P

Opublikowano

Wychodzi Dark Souls 2. I to tyle chyba. 

Opublikowano

Ja czekam z utesknieniem na Lords of Shadow 2 <3

Opublikowano

Ja czekam z utesknieniem na Lords of Shadow 2 <3

A to nie w tym roku jeszcze?

Opublikowano

Początek 2014.

Również czekam jak cholera.

Opublikowano

Czyli wszystko jasne. GTA V - GOTY 2013. GTA Online - GOTG, nie dla psa kiełbasa.

Niektórym wiele do szczęścia nie trzeba by rzucać szumnymi hasełkami typu GOTG itd

Opublikowano

Niektórym wystarczy wypad na grzyby. 

Opublikowano

Niektórym wiele do szczęścia nie trzeba by rzucać szumnymi hasełkami typu GOTG itd

No jeśli grają tylko na stacjonarkach, to nie mają szczególnie w czym wybierać. ;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.