Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Czyli wszystko jasne. GTA V - GOTY 2013. GTA Online - GOTG, nie dla psa kiełbasa.

Niektórym wiele do szczęścia nie trzeba by rzucać szumnymi hasełkami typu GOTG itd

Mało pokazano? Bo dla mnie aż za dużo. Nie mogę się już doczekać, kiedy odpalę to cudo na ps3, a za rok mam nadzieję że i na PC.

Ja wiem, nie każdy lubi GTA, ale dziwienie się, że ktoś, kto jest fanem serii, wykrzykuje "szumne" hasełka po obejrzeniu materiałów wideo, które pokazało Rockstar, jest serio godne pożałowania.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ciekawe. To PC mustard race ma jakiegoś swojego faworyta do GOTY?

Obawiam się, że raczej nic, co by zainteresowało konsolowieczki - za dużo kolorów a za mało karabinów. ;)

Poza tym nigdzie nie sugerowałem akurat PC. ;)

original.jpg

Opublikowano

a co zlego jest w gta?

w zwiazku z tym z jest ambitne i nahajpowane i ze tworcy wprowadzaja tone nowosci... a wlasciwie zmieniaja calkowicie mechanike gry to jest to zle?

edgmx.jpg

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman

Proste  :teehee:

Opublikowano

Hasełka na okładce. No bo przecież o to się rozchodzi.

Po prostu większość osób tutaj jest z gatunku tych, co się dziwią, że im drzazga wlazła jeśli na płocie napisano "dupa".

Edytowane przez Suavek

Opublikowano

Większa możliwość eksploracji z pewnością.

Opublikowano

Mocno siadła sprzedaż PS3. W pierwszym kwartale tylko 1.1 mln sztuk. Co prawda nareszcie przestali liczyć sprzedaż PS2, ale mimo wszystko spadek z 3.4 do 1.1 jest zastanawiający. Dział gamingowy zanotował 149 mln $ strat, ale to wina prac  nad PS4, sprzedaż gier na PS3 była bardzo dobra ( Joel and Ellie printing monyezz ).

Z weselszych wieści - Sony jako całość zarobiło 35 mln $ ( tak, tym razem bez sprzedaży biurowców xD ), sprzedaż smartphonów mocno przyspieszyła, o dziwo dział TV też zanotował zyski. W osiągnięciu zysków pomógł trochę słabszy yen, ale mimo wszystko Sony zaczyna się odkuwać.

Opublikowano

Przeczytałem Twojego posta, odniosłem wrażenie, że to nawiązanie do jakiejś dyskusji, sprawdzam poprzednią stronę (tam GOTG!! i PC Mustard Race) i teraz mam wrażenie, że przeskoczyłeś kilkadziesiąt stron tematu  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pojawiły się nowe dane pre orderów gier USA. Nawet w hamburgerlandi PS4 prowadzi znacząco nad xbox one:

PS4

174085-medium.jpeg

Watch Dogs (PS4)
      152,664

174929-medium.jpeg

Killzone: Shadow Fall (PS4)
      139,299

178502-medium.jpeg

Battlefield 4 (PS4)
      135,628

211123-medium.jpeg

Call of Duty: Ghosts (PS4)
      129,048

Assassin's Creed IV: Black Flag (PS4)
      55,151

XBOX ONE

211124-medium.jpeg

Call of Duty: Ghosts (XOne)
      114,778

183354-medium.jpeg

Battlefield 4 (XOne)
      63,583

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

http://kotaku.com/infinity-ward-pc-call-of-duty-will-look-better-than-ne-1154125840?rev=1376664151

The PC version of November's Call of Duty Ghosts will be getting a little extra development love, according to the game's executive producer, Mark Rubin. As a result, it is probably going to be the best-looking version of the game, which has not been a given with this series

"PC is taking a different tack from previous games [in the series,]" Rubin told Kotaku during a phone interview earlier this week during Ghosts' big multiplayer reveal event.

Older versions of Call of Duty, at least from Infinity Ward, the makers of the CoDs that come out in odd-numbered years, were built with the same graphics assets as the Xbox 360 and PlayStation 3 games. "Now, PC has its own set of assets," Rubin said. "It's going to look better than any Call of Duty we've ever made on PC."

Rubin's team has already been talking about how sensational Call of Duty should look on this fall's powerful PlayStation 4 and Xbox One platforms. Those versions are expected to look far better, graphically, than the Xbox 360, PlayStation 3 and Wii U versions. Of the PC edition, he said, "They're actually using an even higher version in many cases than the next-gen consoles, from a texture standpoint."

Aside from graphics, Rubin expects there to be parity across versions of Call of Duty Ghosts this year. Asked if multiplayer would differ significantly between PS3/360 and PS4/XboxOne versions, he said they'd really only be distinguished from each other by graphics. Based on that standard, it seems like the PC may be the winner, as it is in so many multi-platform comparisons.

Czy to już nie jest jawne lenistwo? Nie wierzę, że PS4/X0 nie jest w stanie pociągnąć tekstur takich, jak na PC. Przecież nowy COD nie wygląda na jakieś cudo techniki.

Opublikowano

kogo obchodzi cod rly?

Opublikowano

oni są chcą sprawdzić jak daleko można sie posunąć w sprzedaży w wyznaczniku najmniejsze koszta i wkład pracy na ilość sprzedanych sztuk

Opublikowano

czemu mnie nie dziwi, że cod: ghost jest na pierwszym miejscu akurat na xboksie? xD

Opublikowano

Ponad 100k CoDa i 50k Assassyna, niby o gustach sie nie dyskutuje ale ja (pipi)ie  :ninja:

Opublikowano

Assasyn to teraz praktycznie ta sama liga co cod,

Brawo dla osób które wierzą w te cyferki i gratuluje osoba które kupują next gena dla assasyna, coda lub innej czerstwej gierki z current genów ;)

Opublikowano

Konsolomaniacy jak się czujecie z tym , że survival-horrory to na dzisiaj domena PC-tów?

Już we wrześniu, Amnesia : A Machine for Pigs oraz Outlast. Ciekawe również jak wypadnie The Forest oraz Daylight. Ten ostatni również na PS4.

Z ciekawszych które wyszły kumpel mi poleca Cry of Fear. Ponoć rewelka.

Opublikowano

A to czekajcie sobie nie wiadomo ile. Ja tam gram już we wrześniu na PC : )

Opublikowano

Nudy, spadam. Dysputy o kapitalnym gatunku survival horrorów już zastępują tematem GTA dla masówki wałkowanym do porzygania na forum.

Edytowane przez Sebastian Ś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.