Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

... Certainly not for all 21 countries. Localization is BS; look at official/spoken languages in countries that did/didn't make it. I was right on yield issues, and this is pushing launch titles, Smartglass, etc. back. (One unified process having its costs?)

cpt obvious

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

już widze jak niezdecydowani biorący jednego nextgena pod dach beda czekac na premiere w  swoim kraju, widzac przez te 2-8 miesięcy co sie dzieje na ps4. Optymistycznie infamous i inne hiciory beda w 2 kwartale już hulac po mediamarktach i empikach na standach, reklamy  w tv itd.

Microsoft jest niepoważny, tym bardziej że sam widział jaką przewage miał wydając 360 jako pierwsza.

Opublikowano

PS4 zezre Xbone sprzedazowo i bedziemy mogli kupic konsole bez kinecta :) A zapewne tak bedzie (sprzedaz), bo nie dosc, ze nowy X ma miesiac pozniej premiere to tylko w niektorych regionach.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

do usuniecia,to byl fake.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja tam jestem ciekaw, jak wygląda kwestia finansowania działu Xboxa w Microsofcie i czy te problemy nie wynikają choćby z jakichś cięć budżetu.

Opublikowano

Milan, coś mi się wydaje, że gdyby mogli to by wydali wszędzie w tym samym czasie. Chyba nie sądzisz, że chcą specjalnie mniej zarobić :P

Opublikowano

@usunięty tweet: Z ciekawości, co to było?

Edytowane przez Accoun

Opublikowano

Ja tam jestem ciekaw, jak wygląda kwestia finansowania działu Xboxa w Microsofcie i czy te problemy nie wynikają choćby z jakichś cięć budżetu.

Wydatki na markę Xbox są większe niż kiedykolwiek :P Raczej mają problemy z produkcją odpowiedniej ilości jakiegoś komponentu, np. kości eSram.

Opublikowano

@usunięty tweet: Z ciekawości, co to było?

Jakiś arab rzekomo potwierdził premierę PS4 w październiku. 

Opublikowano

sądze ze Sony i Microsoft robią podobny sprzet do grania, Sony pierwsze je zapowiedziało i wyda z 2-8 miesiecznym wyprzedzeniem, znacznie bogatszy Micro obudzil sie widocznie za pozno w  sprawie konsoli next gen, to sadze.

Opublikowano

Zacznijmy od tego że na początku były plotki o nextgenach w 2014 roku, to dopiero Sony wyskoczyło w Lutym z zapowiedzią, MS był zaskoczony i teraz takie efekty.

Opublikowano

Chyba mylisz fakty, bo cały 2012 rok wychodziły ploty o next genach na jesień 2013.

falstart Microsoftu komiczny, tyle ile czasu było na ogarnięcie next gena to nigdy tyle nie było.

Opublikowano

falstart?

sony pierwsze wystartowało, micro za nim tylko założył odwrotnie buty.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Tego Routine robią 4 osoby :confused: czuje że stać ich tylko na taką parominutowa pokazówkę a nie pełnoprawną grę.

"Gry nie robi duże studio więc nie może być dobra!"

Bansai już wspomniał, ale oto gra zrobiona przez jedną osobę (nie licząc voice-actingu i muzyki):

No ale przecież indie to nie pełnoprawne gry tylko "piksele na pół ekranu".

Dzieki za to gram od rana nie mozna sie oderwac

Opublikowano

Nie wiem po co te porównania, wiadomo, że pad od Xone jest lepszy i przede wszystkim ładniejszy od tego jarmarcznego designu DS4.

Opublikowano

Ciekawe co to za gra od Platinum... Jak będzie to Vanquish 2 to się chyba zastrzelę ;p

Nie wiem po co te porównania, wiadomo, że pad od Xone jest lepszy i przede wszystkim ładniejszy od tego jarmarcznego designu DS4.

Wyglądem wygrywa pad Xbone. Ale wiadomo, iż ważna jest wygoda. A to nie jest jeszcze rozstrzygnięte.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

czy to może być okami 2 czy nie te studio?

Przyznam że okami 2 ex na xone mógłby mnie przekonac, dzizas, sadze ze na pewno, mgsy i tak juz sa multi.

Opublikowano

Ten fragment nie ma za bardzo sensu:

If you thought people were mad about Bayonetta's sequel going to WiiU you will be someone unhappy about what Microsoft is getting exclusively from Platinum. Other Japanese developers are in play but too, but Kamiya is the only one I can confirm. The game is not for North America or Europe, which makes no sense but whatever.

- Platinum, nie posiada innej dobrej serii poza Bayonettą, którą już zgarnęło Nintendo, dlatego trochę niejasne dlaczego miałby to być większy szoker niż Bayo 2 na WiIU,

- w sumie nie wiadomo czy chodzi o współpracę kilku japońskich devów nad jedną grą, czy o ogólną współpracę z japońskimi devami nad różnymi grami na Xone,

- gra od Platinum tylko na rynek japoński, z punktu widzenia finansowego nie ma to żadnego sensu, bo z góry byliby skazani na wielomilionowe straty - chyba, że chodzi o grę robioną pod gusta JP, ale która wyszłaby na wszystkie rynki i to wtedy ma sens. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pad od XO wygląda zaje.biście i z chęcią będę go używał zamiast DS3 jako pad do PC <ok>

Opublikowano

- Platinum, nie posiada innej dobrej serii poza Bayonettą, którą już zgarnęło Nintendo, dlatego trochę niejasne dlaczego miałby to być większy szoker niż Bayo 2 na WiIU,

Vanquish niszczy Bayonette, z miejsca by mnie kupili sequelem.
Opublikowano

Nigdzie nie pisze, że będzie to większy szoker od Bayo 2.

- w sumie nie wiadomo czy chodzi o współpracę kilku japońskich devów nad jedną grą, czy o ogólną współpracę z japońskimi devami nad różnymi grami na Xone,

Chodzi o to drugie.

- gra od Platinum tylko na rynek japoński, z punktu widzenia finansowego nie ma to żadnego sensu, bo z góry byliby skazani na wielomilionowe straty - chyba, że chodzi o grę robioną pod gusta JP, ale która wyszłaby na wszystkie rynki i to wtedy ma sens. 

No właśnie, to ciekawe jest. Czy chodzi, że ma to być gra wydana tylko w JP? A może jest to Xboxowe ex w Japoni, a reszta świata to multiplatforma? A może faktycznie, że gra będzie pod japońskie gusta. Raczej to ostatnie.

Opublikowano

Vanquish niszczy Bayonette, z miejsca by mnie kupili sequelem.

Eheh... nie.

:)

Figaro - jest to tak napisane jakby ten ex od Platinum miał ludźmi bardziej wstrząsnąć niż wyrwanie Bayo 2 przez Nintendo, dlatego jest to dziwne, bo Platinum nie ma niczego mocniejszego od Bayo co by ludzi faktycznie ruszyło. Jest ewentualnie opcja, że MS wykupił jakieś dobre japońskie IP i zlecił prace Platinum.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Słucham? Rising? Vanquish?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.