Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

- Platinum, nie posiada innej dobrej serii poza Bayonettą, którą już zgarnęło Nintendo, dlatego trochę niejasne dlaczego miałby to być większy szoker niż Bayo 2 na WiIU,

Vanquish niszczy Bayonette, z miejsca by mnie kupili sequelem.

Eheh... nie.

:)

Eheh.....tak.

Wait..... obie niszczą taka prawda :whistling:

Opublikowano

- Platinum, nie posiada innej dobrej serii poza Bayonettą, którą już zgarnęło Nintendo, dlatego trochę niejasne dlaczego miałby to być większy szoker niż Bayo 2 na WiIU,

Słucham? Rising? Vanquish?

Rising jest tylko robiony przez Platinum, IP nie należy do nich więc odpada. A Vanquish to gra, w którą można pograć jak nie ma pod ręką czegoś lepszego, przykro mi ;) 

Vanquish niszczy większość strzelanek.

Szczególnie, że jak na strzelankę to wrażenia są takie jakby się strzelało z pistoletu na wodę :P

Opublikowano

Figaro - jest to tak napisane jakby ten ex od Platinum miał ludźmi bardziej wstrząsnąć niż wyrwanie Bayo 2 przez Nintendo

Tutaj chodzi nie o ogół ludzi, ale właśnie o hard-fanbojów z GAF-a co było w przypadku Bayo, gdzie leciały wiązanki na Kamiyę, że wydaje Bayo na na WiiU, a nie na inne konsole. Więc tutaj polecą hard-fucki hard-fanów, którzy nie kupią Xbone.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

czy to może być okami 2 czy nie te studio?

Przyznam że okami 2 ex na xone mógłby mnie przekonac, dzizas, sadze ze na pewno, mgsy i tak juz sa multi.

Prawa do Okami ma Capcom.

Opublikowano

Oby nie Rising 2 :(((((((

Opublikowano

Figaro - jest to tak napisane jakby ten ex od Platinum miał ludźmi bardziej wstrząsnąć niż wyrwanie Bayo 2 przez Nintendo

Tutaj chodzi nie o ogół ludzi, ale właśnie o hard-fanbojów z GAF-a co było w przypadku Bayo, gdzie leciały wiązanki na Kamiyę, że wydaje Bayo na na WiiU, a nie na inne konsole. Więc tutaj polecą hard-fucki hard-fanów, którzy nie kupią Xbone.

Przecież właśnie o tym napisałem :P

Opublikowano

Fifa i Battlefield  :i_am_so_happy:

co te xboty maja w bani xDDDDDDDDDDDDDD

taty*

lepsza fizyka pilki. niedlugo wprowadza superrealistyczne ruchanie. wtedy juz w ogole nie bedziesz musial wychodzic z domu i utrzymywac kontaktow w swiecie rzeczywistym. budowanie akcji. budowalem akcje w pesie takie ze ty w fifie 2589 nie zbudujesz grajac master chiefem.

buhahahaha chciałbym to zobaczyć, dawno się tak nie uśmiałem. Pes i budowanie akcji :D

Opublikowano

Oby nie Rising 2 :(((((((

Platinum =/= Konami

Don - a to spoko, bo zrozumiałem jakbyś pisał o wszystkich.

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten news o Platinum się nie potwierdzi. Japońskie crapy od Platinum nikogo.

Opublikowano

przecież Platinum Games rządzi. o co wam chodzi XD

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten news o Platinum się nie potwierdzi. Japońskie crapy od Platinum nikogo.

thread delivers <3

Opublikowano

Idz sie utop.

Oby to bylo jakies Anarchy Reigns 2, bo tylko ten tytul nie interesuje mnie jezeli chodzi o PG.

Opublikowano

Bez względu na upodobania, PD mocami przerobowymi zawstydza 95% innych developerów, chyba co roku wypuszczają jakąś grę i to różne IP.

Opublikowano

Bayonetta >>>>>>>>>> go.wno >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> nowe DMC. Mowie jak jest.

Opublikowano

ty jesteś ten kolo co miał kiedyś najwięcej acziwmentów w polszy ? znalazłeś już życie czy dalej boostujesz ?

vanquish jest bosem, szczam na chowanie sie za murkiem

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem fenomenu power slide strzelanki i naparzania czarną, śmieszną okularnicą, ale większa różnorodność tytułów jeszcze nikogo nie zabiła. Warto jednak brać pod uwagę, że może równie dobrze skończyć się na niczym

Opublikowano

ty jesteś ten kolo co miał kiedyś najwięcej acziwmentów w polszy ? znalazłeś już życie czy dalej boostujesz ?

co cie obchodzi jego życie ?, ty już znalazłeś coś poza przerzucaniem żeliwa żarciem wydalaniem i spaniem ?

No i bez offtopu Ps4 > xbox Z3rO, kogo obchodzi jakaś forza czy inne kolorowe badziewie sony daje lepsze gry na start + multiplatformy będą czoko spoko.

Opublikowano

butthurt.png

Ja tymczasem poczekam na exa, który nie jest kiczowatym slasherkiem albo innym podobnym dziadostwem. :D

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Ale to naprawdę wstyd.

Opublikowano

PlatinumGames to akurat taki dev, który za każdym razem miło zaskakuje. Każdy ich tytuł jest odmienny na swój sposób co tylko cieszy bo pokazuje, że ekipa się nie ogranicza do klepania jednego schematu przez całą generację.

No i stworzyli najlepszego slashera generacji (Bayo), a także bardzo dobrą strzelankę tpp (Vanquish). Jest też całkiem fajne kosmiczne rpg na DSa,czyli Infinite Space i Madworld na Wii.

Która ekipa ma tak różnorodne tytuły w swoim dorobku w tej generacji? Chyba nikt.

No ale wiadomo dziadostwo i chiński szajs,zabawny z ciebie koleś :rofl:

Opublikowano

Gry od PG pewnie za trudno sie calakuje, dlatego wrog ich nie lubi.

A sam news mega zaskoczenie, ciekaw jestem jaka petarde dostanie xbone, serduszko by bolalo gdyby vanquish byl exem, a portfel bolal by jeszcze bardziej :\.

Opublikowano

Kiedyś coś czytałem, że PG interesowało się wykupieniem praw do Darksiders od Vigil po tym jak THQ odkryło dziure w swoich portfelach, ale jakoś później nie śledziłem tematu. Wiadomo coś o tym? Może im się udało i szykuje nam się kolejny hicior na miare jedynki? Byłoby bosko.

Opublikowano

Darksidersów kupiło Nordic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.