Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Hmm ja i Mazzeo hejtujemy i gralismy, ty bronisz z urzedu mimo, ze nie grales ? Bez komentarza.

PS. Zwroty akcji w Uncharted ? xD

to powiem ci inaczej dzieciaku- gralem w jedynke i mi sie podobala. po prostu mila gierka, mozna pograc, moze sie nie spodobac, bywa i tak, ale zebym chodzil po internetach i sial hejt na nia, to musialbym chyba miec piasek w pochwie.

normalni ludzie jak im sie nie podoba to omijaja temat. a ze masz ewidentny bol dupy gimbusa z porazeniem to siejesz hejt na gorsza gre od tworcow majstersztyku, przytaczajac zachowanie ludzi, ktorzy sa ci obcy a ktorych zdanie chyba obchodzi cie bardziej niz spedzanie wolnego czasu na dworze. wez se wylacz internet bo ci robi brazowe kleksy z mozgu i idz pograj se w ping ponga, albo pilke nozna, ale taka prawdziwa ;)

Edytowane przez Najtmer

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Mazzi, od kiedy mamy to czasy ze wolno wjezdzac na to ze komus podoba sie gra, natomiast zwracanie na to komus uwagi to juz bol dupy? pewnie w tym temacie od zawsze, zwazywszy, ze ins glownie tutaj sie udziela. a z reszta, ide pograc w TLOU, ktore wyszlo tylko na ps3 68855622705956864222.png

Opublikowano

no moze rzeczywiscie zostawmy ten temat. bledem bylo reagowanie na jego posty. 

Opublikowano

dziś dość sporo w temacie bylo o Vicie...ja dalej nie kumam jak w dobie tylu portów na tą konsolkę nikt w sony nie wpadł by śladem klasyków hd z ps3 nie zrobić klasyków hd na vicie...za taką kolekcję pataponów w hd gdzie rytm wybijalibyśmy tylnym panelem albo locoroco gdzie sterowalibyśmy wychyleniami konsoli dosłownie dałbym się poćwiartać.

Opublikowano

Ja bym chciał Jeanne D'arc na Vite, od razu bym do sklepu leciał po konsolkę. :(

Opublikowano

dziś dość sporo w temacie bylo o Vicie...ja dalej nie kumam jak w dobie tylu portów na tą konsolkę nikt w sony nie wpadł by śladem klasyków hd z ps3 nie zrobić klasyków hd na vicie...za taką kolekcję pataponów w hd gdzie rytm wybijalibyśmy tylnym panelem albo locoroco gdzie sterowalibyśmy wychyleniami konsoli dosłownie dałbym się poćwiartać.

Gierki 2D, które i bez HD wyglądają nadal bardzo dobrze, jako magnes przyciągający sceptyków do Vity? No chyba, że jako osłoda dla tych, którzy się pogodzili z tym, że VITA stała się synonimem "uczenia się SONY na błędach". W sumie to mogli by już zacząć odświeżać tytuły startowe na VITE.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja tam po cichu liczę że na gamescomie zapowiedza mega gierki na Vite :f

To samo pisałem przed e3 i sie zawiodłem :(

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Czemu sobie nie kupisz PSP? Na tą konsolkę jest Jeanne d'Arc.

Wiem że jest. :) Ja się odniosłem po prostu do postu Ficusia odnośnie klasyków w HD na Vite z PSP. :) Bardzo chętnie zagrał bym po raz kolejny w Joaśkę na tym oledziku, z możliwością sterowania dotykowego. :)

Edytowane przez Wooyek

Opublikowano

Został jeszcze Gamescom i TGS. Jeśli zwłaszcza na tym ostatnim nic nie pokażą na PS Vita to będzie nieciekawa sytuacja dla tego handhelda.

Opublikowano

przecież jest tyle gier z psx'a i psp, które można ograć na tym trupie 

tak przynajmniej powiedziano mi na konferencji  :sorcerer:

Opublikowano

Dla mnie Uncharted 2 to gra generacji.

Żal mi ciebie i twojego chłopaka.

zawsze chciałem tego tekstu użyć na tobie :>

Www.piaskownica.pl

Opublikowano

ja nie pisalem o pataponach i locoroco hd w kontekscie ratowania sprzedazy vity tylko apropo tego ze robia tyle tychkolekcji hd to mogliby jakas porzadna wydac pod vite

Opublikowano

A nie lepiej zrobić nowe odsłony na Vitę zamiast porty z PSP?  :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A nie lepiej zrobić nowe odsłony na Vitę zamiast porty z PSP?  :)

Takie Patapony i LocoRoco na PS Vita byłyby całkiem fajną zachętą do kupna sprzętu. Przynajmniej  dałyby sygnał, że na ten sprzęt wychodzi też coś innego niż porty z PS3/PS2.

Sam bardziej jestem za 3DSem ale szkoda takiego kawałka sprzętu bo mogłyby na to wyjść zacne gierki, gdyby devom się chciało i przede wszystkim opłacało tworzyć na ten sprzęt. I nie piszę tu o zalewie fps'ów bo tego syfu już dosyć jest na każdym innej kąsoli.

Opublikowano

Killzone Mercenary pokazuje, że na Vicie graficznie można wyprawiać cuda jakby się tylko devom chciało i opłacało :(

Opublikowano

Akurat w przypadku handheldów oczekuję czegoś więcej niż kolejnego bzdurnego szuterka.

Opublikowano

Mi się Vita bardzo podoba. Ogrywam regularnie gierki z plusa, a dodatkowo zakupiłem bardzo dobre Soul Sacrifice. Do końca roku Tearaway i KZ:Merc starczą, gorzej z przyszłym będzie ;)

Opublikowano

Mi się Vita bardzo podoba. Ogrywam regularnie gierki z plusa, a dodatkowo zakupiłem bardzo dobre Soul Sacrifice. Do końca roku Tearaway i KZ:Merc starczą, gorzej z przyszłym będzie ;)

ja mam tak samo, z tą różnicą, że zamiast SS kupiłem stardusta i lbp. Następny rok na razie to jednak czarna dziura jeśli chodzi o jakiekolwiek zapowiedzi

ps. a z killzone mercanary to mi chodzi o jakosc grafiki a nie o gatunek jakim sobą tytuł reprezentuje

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

jakby mieli killery w zanadrzu to by nie przewidywali sprzedazy rocznej na poziomie 5mln wliczając w to psp...zawsze mozna to tlumaczyc tym ze przyjęli taki pułap by potem się chwalić jak bardzo go przekroczyli ale to jak dla mnie bajeczki dla dzieci bo tak niskim pułapem na starcie dają znać developerom, że Sony w Vitę nie wierzy

Opublikowano

Hmm ja i Mazzeo hejtujemy i gralismy, ty bronisz z urzedu mimo, ze nie grales ? Bez komentarza.

PS. Zwroty akcji w Uncharted ? xD

to powiem ci inaczej dzieciaku- gralem w jedynke i mi sie podobala. po prostu mila gierka, mozna pograc, moze sie nie spodobac, bywa i tak, ale zebym chodzil po internetach i sial hejt na nia, to musialbym chyba miec piasek w pochwie.

normalni ludzie jak im sie nie podoba to omijaja temat. a ze masz ewidentny bol dupy gimbusa z porazeniem to siejesz hejt na gorsza gre od tworcow majstersztyku, przytaczajac zachowanie ludzi, ktorzy sa ci obcy a ktorych zdanie chyba obchodzi cie bardziej niz spedzanie wolnego czasu na dworze. wez se wylacz internet bo ci robi brazowe kleksy z mozgu i idz pograj se w ping ponga, albo pilke nozna, ale taka prawdziwa ;)

1. Wyzywasz od gimbusow i dzieciakow, ale swojego wieku nie masz podanego w profilu lol

2. Mam omijac Console Wars za kazdym razem jak ktos cos napisze o anczarted ?

3. Ogolnie masz straszny bol d.upy a nawet tego nie widzisz xD

EDIT:

Ficus ... mogles troche inny obrazek wybrac do profilu ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Fajny ból dupki Insa i Mazziego. Zluzujcie zwieracze, ja tylko żartowałem.

Edytowane przez MYSZa7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.