Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zbyt duze mniemanie masz o swojej "prowokacji" ;P

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A nie lepiej zrobić nowe odsłony na Vitę zamiast porty z PSP?  :)

Najlepszym rozwiązaniem było by połączenie obu tych opcji zapowiedzieć nowe odsłony robione z myślą o Vicie w między czasie wydając porty  :yes:

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mogliby obnizyc cene Vity i memorek, zawsze jakis boost w sprzedazy by sie pojawil.

Opublikowano

Fajny ból dupki Insa i Mazziego. Zluzujcie zwieracze, ja tylko żartowałem.

Ostatnio ten temat wygląda tak:

-MASZ BUL DUPY

-NIE BO TY

-TY MASZ WIEKSZY

Ten temat zawsze tak wyglądał. 

Opublikowano

Co to się dzieje? MaZz i Ins mają avki exa z PS3 xD

Tak na poważnie to nie dziwię się bo TLoU wydaje się być jedną z gier dekady. Ja jeszcze nie mam swojego egzemplarza i tak szczerze mówiąc jakiegoś parcia na tą grę nie mam ale za kilka tygodni sam ją sprawdzę. Bo chyba w jej geniusz wątpić nie trzeba. 

Uncharted to inna bajka, i to dosłownie bajka w stylu Disneya, więc może dlatego ludziom przyzwyczajonym do rzezi w Gearsach ta seria kojarzy się tylko z kopiowaniem systemu rozgrywki i gdzieniegdzie przekombinowanymi skryptami. 

Opublikowano

Ja rozumiem, że wielu ludziom Uncharted się nie podoba i nic w tym złego. Ja tę serię traktuję o jeden-dwa poziomy wyżej od Heavy Rain pod względem gameplayu i interaktywności. Tę serię najlepiej gra się na easy, chłonąc piękne widoki, świetnie napisane dialogi i odwalone w kosmos skrypty. Dla mnie to interaktywna przygoda, choć może nie najgłębsza, to dająca mnóstwo frajdy i przyjemności. A oni od zawsze w to celowali, nie udawali, że to coś głębszego i skomplikowanego. 

Więc porównania do Gearsów są niemądre bo to jednak wbrew pozorem odmienne tytuły. Ja jeszcze zagrałbym w jedną część Drake'a na PS4, a potem mogą przechodzić do nowego IP.

Opublikowano

Poza tym średnia ocen na poziomie 96 % w przypadku Uncharted 2 mówi sama za siebie.

Opublikowano

co do dark sorcerera:

hmm to zarazem fajnie i nie fajnie...

fajnie że grafa jak ze scenek używa tylko połowe ramu, ale z drugiej strony 99% gier ma jednak większy świat, a nawet większe pomieszczenia do wygenerowania jednorazowo niż tamten filmik, wiec to może świadczyć że pryz większych terenach grafa będzie wyraźnie słabsza

co do uncharted:

dla mnie ta gra ma 3 elementy z czego jeden fajny i 2 średnie, U3 nawet nie grałem (pewnie kiedyś kupie za 50zł z nudów)

1 super element - widowiskowość i filmowość, cała otoczka

2 średni element - ciągła wspinaczka po ścianach żeby otworzyć drzwi towarzyszowi

3 średni element - strzelanie (seria w łeb z kałacha a typek nadal idzie)

niestety jak widać te 2 elementy które średnio mnie ruszają to praktycznie cały trzon gry, a to niezbyt dobrze

na szczęscie samo oglądanie akcji rekompensuje wady gameplayu i ogolnie gre oceniam dobrze, ale nie jaram sie nią jak wariat  

na szczęscie w TLOU gameplay jest o niebo lepszy, jest poprostu świetny, co w połączeniu z filmową otoczką, grafiką i cała reszte daje gre nieporównywalnie lepszą niż uncharted (przynajmniej dla mnie)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Poza tym średnia ocen na poziomie 96 % w przypadku Uncharted 2 mówi sama za siebie.

94% dla Call od Duty Modern Warfare 2 rowniez.

Opublikowano

GTA IV (98%) anyone?

Opublikowano

Dla wszystkich hejterów Uncharted.

Możecie sobie pisać co chcecie, ale prawda jest taka, że jest to jedna z lepszych serii.

Opublikowano

1. Halo 3 94%

2. Metacritic xD

3. Jaki bol du.py, ze ktos sie nie jara anczarted.

Ja rozumiem, ze ludziom podoba sie Uncharted - filmowosc, skrypty, wybuchy, akcja, strzelanie. Dokladnie jak Call od Duty, gry dla fanow filmow Michaela Baya.

Po prostu jaranie sie tymi seriami jest dla mnie na takim samym poziomie jak jaranie sie Transformersami ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Chyba żartujesz, transformersy to rozrywka dla szympansów, Uncharted bym postawił obok Indiana Jonesa. Indiana to jeden z moich filmów z dzieciństwa, świetna przygoda, zupełnie jak Uncharted.

Opublikowano

jaki metacritic? tylko gamerankings.com

Opublikowano

Chyba żartujesz, transformersy to rozrywka dla szympansów, Uncharted bym postawił obok Indiana Jonesa. Indiana to jeden z moich filmów z dzieciństwa, świetna przygoda, zupełnie jak Uncharted.

Nie stawaj megahitu, który można oglądać po sto razy koło nudnej kreskóweczki dla upośledzonych ;]

Opublikowano

Dla wszystkich hejterów Uncharted.

Możecie sobie pisać co chcecie, ale prawda jest taka, że jest to jedna z lepszych serii.

Tak to już jest, że dla niektórych świecenie latarką duchom po gałach to kamień milowy w dziedzinie rozrywki, a Uncharted to "czerstwe" pieczywo. :whistling:

Dla mnie wspaniała przygoda przez 3 odcinki, a nawet 4, bo jeszcze Vita dostała swoje Uncharted.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

dla mnie Uncharted2 w chwili premiery był bezsprzecznie najlepszą grą w jaką wtedy dane mi było zagrać na ps3, baaa do teraz to jest top5 tej generacji dla mnie i nie uważam się za jakiegoś upośledzonego. Po czasie każdy się już przejadł tymi skryptami bo bombardują z niemal każdego tytułu ale w chwili premiery U2 to było niespotykane, wyjątkowe połączenie właśnie tych skryptów, niewiarygodnej oprawy a/v i magii kina przygodowego rodem z Indiany Jonesa...ba ja się lepiej przy U2 bawiłem niz przy IJ4 w kinie.

Opublikowano

uncharted 2 w chwili wypuszczenia byl najlepsza przygoda jaka spotkala mnie na konsolach obecnej generacji. Pobity dopiero przez kolejna gre ND czyli obecny TLOU. I jak ktos mowi ,ze U2 jest slabe to a)nie gral w momencie premiery b) jest fanboyem x360 c) nie zna sie na grach

Opublikowano

uncharted 2 w chwili wypuszczenia byl najlepsza przygoda jaka spotkala mnie na konsolach obecnej generacji. Pobity dopiero przez kolejna gre ND czyli obecny TLOU. I jak ktos mowi ,ze U2 jest slabe to a)nie gral w momencie premiery b) jest fanboyem x360 c) nie zna sie na grach

Nie sprzeczam się z faktem, że Uncharted 2 jest dla gier tym, co Indiana Jones dla filmu. Ale czym jest Indiana Jones dla filmu? Niczym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.