Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Każdy niby modernizuje kompa a na każdym forum, nawet tutaj się zdarza. jęki , że "mam za słabego pieca, nie pójdzie mi ". 

Podali wymagania nowej Amnezji. Min i5, rekomendowane i7. Czyżby kolejny po Gone Home patrząc na szeroko pojętą oprawę niezoptymalizowany bubel ? PC-ty i optymalizacja. Niezbyt częsta sprawa.

Edytowane przez Sibian

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Oraz cała masa "HD Edition" (czyt. starsze gry), no bo przecież na konsolach są to exclusive'y.

Sibian@ Przeszukaj dokładnie wątki dot. gier. W wielu z nich dyskusja nt. danej gry toczy się wokół jakości portu. Pierwszy lepszy przykład to temat GTA V. Jakby tak policzyć modlitwy o 720p na PS3, to trochę by tego było.

Edytowane przez Pawlo

Opublikowano

granie na PC tutaj nikogo, beka jak usilnie chcecie pokazać że blaszaki sa lepsze czy granie tam jest wygodniejsze heheheh. Jak kupujecie nowego PC to nawet headseta nie dostajecie beka z cebuli hehehehehehhe xDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Jak kupujecie nowego PC to nawet headseta nie dostajecie beka z cebuli hehehehehehhe xDDDDDDDDDDDDDDDD

No no zaszalałeś z tym argumentem z d.upy wziętym. Ale w sumie to CW więc jakiś poziom dna ktoś musi tutaj utrzymać.

Opublikowano

Niektóre multiplatformy są tak bardzo niegrywalne na obecnych konsolach, że praktycznie ich tam nie ma i można je uznać jako PC exclusive.

To samo mi przechodziło przez myśl, ale już nie chciałem mówić, w końcu jestem zakutym PC-towym łbem (do tego xbotem i nintendofagiem nawet trochę, nie wiem czy może być coś gorszego) ;/.

Jakie eksy? Choćby Civilization V, Europa Universalis IV (i inne strategie Paradoxu), specjalistyczne symulatory wyścigów/samolotów, MOBA typu DotA 2/LoL, Diablo 3, morze indyków itd. itp. Jedni kochają TLOU i bardzo fajnie, ale drudzy mają nabite 400h+ w Dotę/Europę Universalis. Kwestia gustu, ale na pewno nie można powiedzieć, że PC nie ma swoich unikalnych gier.

Nie wiem co w tym gronie robi Diablo 3, ale okej. Masz rację.

Opublikowano

Wciąż jest ekskluzywem, choć oczywiście wiem, że wyjdzie na PS360. Niemniej będzie to trochę inna gra niż na PC (czy gorsza czy lepsza... pewnie lepsza z powodu braku AH i offline play, ponieważ D3 wcale nie cieszy przez AH się taką sławą co D2, choć swoich fanów ma).

Opublikowano

Czyli, że nie jest exclusivem, ale jednak jest? :)

Opublikowano

Co do fotorealizmu to jak moja mama zobaczyła scenkę w Uncharted 2 to spytała co za film oglądam.

Opublikowano

Ja w D3 na piecu gram od premiery (200K elit hyhy) czekam z wywalonym jęzorem na dodatek a w między czasie będę ogrywał wersje konsolową, jestem ciekaw jak ta gra będzie wyglądać bez aha. 

Opublikowano

Diablo 3 na piecu nadal stutteruje ( znany problem, do poczytania w necie ), czy już to naprawili ?

Opublikowano

Tak lag na dzień dobry zawsze obecny.

Opublikowano

PC Master Race :empathy3:

ArmsDealUpdate.png

Skin do awp za 170eu zszedł

Skin do awp za 170eu

Skin do awp za 170eu

170eu

mj-laughing.gif

pewno tak zayebisty skin że tylko tytan za 2 tysie go ogarnie w 30fps.

Opublikowano

Nagrody przyznane na Gamescom:

Best Console Game Sony Playstation:
Destiny (Activision Blizzard Deutschland GmbH)

Best Console Game Nintendo WII:
Mario Kart 8 (Nintendo Europe GmbH)

Best Console Game Microsoft Xbox:
Titanfall (Electronic Arts)

Best Next Generation Console Game:
Titanfall (Electronic Arts)

Best Action Game:

Best Role Playing Game:
The Elder Scrolls Online (ZeniMax Germany GmbH)

Best Racing Game:
Forza Motorsport 5 (Microsoft Ltd)

Best Sports Game:
FIFA 14 (Electronic Arts)

Best Simulation Game:
WarThunder (Gaijin Entertainment)

Best Family Game:
Mario Kart 8 (Nintendo Europe GmbH)

Best Hardware incl. Peripheral:
PlayStation4 (Sony Computer Entertainment Deutschland GmbH)

Best Mobile Game:
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (Nintendo Europe GmbH)

Best Online Multiplayer Game:

Best PC Game:
Battlefield 4 (Electronic Arts)

Best Social/Casual/Online Game:
The Elder Scrolls Online (ZeniMax Germany GmbH)

Best of gamescom:

Best of gamescom:
Destiny

:good2: 

Opublikowano

Najlepsze RPG - TES Online. Co za (pipi)y. Co z Wiedźminem 3?

Opublikowano

PC Master Race :empathy3:

ArmsDealUpdate.png

Skin do awp za 170eu zszedł

Skin do awp za 170eu

Skin do awp za 170eu

170eu

mj-laughing.gif

pewno tak zayebisty skin że tylko tytan za 2 tysie go ogarnie w 30fps.

oj boli du,pka, że Gaben daje nam dziesiątki ojro już dobre kilka miesięcy, oj boli ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Haha, minusiki, no pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°). Maksymalny dupościsk. Faktycznie, beka z PC-towców, że gaben daje im karty i skrzynki, które jak ktoś ich nie chce, to sprzedaje w cholerę i ma dziesiątki euro na kolejne gierki. Wytłumaczcie mi w jaki sposób to jest coś złego, proszę.

Opublikowano

Bo tak.

Opublikowano

Raven juź taki poddenerwowany, źe aź w rozgardiaszu double posty napi.erdala. Oj dup.ka boli, niewątpliwie B-) :-D :-B

Opublikowano

Te 170E jest tak prawdopodobne do zdobycia jak to , że z grami na PC nie ma jakichkolwiek lewych problemów ; d

Opublikowano

Kto tu ma buldupki ze musi doblować posty.

Opublikowano

Dobry był oryginał Fallout 3 na PC. Nie poszedł w ogóle na dwóch logicznie i mądrze złożonych kompach ( pirat normalnie się włączał ). Do dzisiaj nie wiadomo dlaczego. Suport też był bekowy. Ruszyło dopiero na trzecim kompie, laptopie. Tyle, że tam w 15 klatkach. PC-ty xDDDDDDDDD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Ale przecież dokładnie to samo z tymi mikrotransakcjami czeka next-geny w tym całym zalewie gier F2P. Tak jak dotychczas dzieci beczały do headseatów w shooterkach militarnych i wyzywały od noobów, tak wkrótce do tego za pieniądze mamusi będą kupować złotą amunicję w World of Tanks, albo inne skiny hello kitty. A niech jeszcze się okaże, że choćby połowa tych gier będzie miała domy aukcyjne, to w ogóle się zacznie...

Opublikowano

( ͡° ͜ʖ ͡°). 

Ziom ja rozumiem, że dopiero odkryłeś /v/, ale serio staph. 

inb4 top lel  >implying

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.