Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

To się Ins obudziłeś, poziom już dawno siadł. 

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Temat o BF4 na PC ma cale 2 strony ( :banana: ) w porownaniu do ponad 60 stron w Multiplatformy (OLOLOLOL 1080p 60FPS jak mozna grac w FPSa na padzie LOLOLOLOL  :teehee: )

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To się Ins obudziłeś, poziom już dawno siadł. 

Zauwazylem ale ostatnio jakos bardziej mnie to irytuje. 

PS. Oryginalny headset do PS3 bedzie dzialac z PS4 ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To tylko sezon ogorkowy przed faktycznym shit stormem po premierze gta5.

Opublikowano

<p>

No bez kitu

Software

Wszystko co dotyczy programow, systemow operacyjnych itp.

• 109 tematów
  • 4323 odpowiedzi
Hardware

Dzial dotyczacy strony sprzetowej PeCetow

• 129 tematów
  • 5854 odpowiedzi
czego ten post niby dowodzi?

Ze wiecej jest gadania o samym sprzecie i bebechach niz o grach?

Pierwsze 3 tematy w dziale Software:

Problem z Windowsem (LOLOLOLOLOLOL)

Emulatory (LOLOLOLOLOLOL x9000)

Problem z PieCem

Ale kto bogatemu zabroni :teehee:

w wyniku rewolucji tematy z grami nie sa w dziale software ale pc. Ale sie konsolomaniaki daly wpuscic w maliny xD
Opublikowano

Szczegół, że software świeci pustkami, a wymienione tematy są przypięte, więc siłą rzeczy są na szczycie. ;)

60 stron o tasiemcu? Serio?

Opublikowano

4Zw40Gx.jpg

to co zamykamy?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widać, że ten obrazek robił pececiarz - tekst jest tak mały, że trzeba się garbić 5 cm od monitora żeby cokolwiek wyczytać.

Opublikowano

To wina niskiej rozdziałki Twojej kąsoli.

Przeciez czym nizsza rozdzielczosc tym "cos" jest wieksze.

Zabłysłeś

Opublikowano

Co to ma być, poziom tej dyskusji zeszedł poniżej starć właścicieli konsol. Zresztą PC nie mają jakiegoś forum na stronach cdaction ? by tam gloryfikować PC.

Opublikowano

Maja PCLaba, ale tam tez sie z nich smieja, bo tam maja jeszcze mocniejsze kompy niz oni maja.

Opublikowano

Maja PCLaba, ale tam tez sie z nich smieja, bo tam maja jeszcze mocniejsze kompy niz oni maja.

Mam wrażenie, że nawet na pclabie w dziale konsole ( tak jest taki) rozmowy są na wyższym poziomie niż tutaj :D

Opublikowano

Nie zawsze, o ile czasem wejdzie ktos kto ma pojecie o tym co pisze to jest ok, ale jak wejdzie taki uzytkownik poziom ravena to jest jeszcze gorzej.

Wczoraj odpalilem sobie BF3 na kompie w full hd na niskiej detalach i wystarczylo by mi sie podobal ale mimo 35-42fps dla mnie byl nie grywalny, konsolowe 25fps zdecydowanie bardziej grywalne.

Opublikowano

ale mimo 35-42fps dla mnie byl nie grywalny, konsolowe 25fps zdecydowanie bardziej grywalne.

Cereal_Guy_2.png

je'błem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie wiem czemu mialem takie wrazenie, moze przyzwyczajenie do pada od xboxa i sony zrobily swoje bo przyznac trzeba ze myszka nie operowalem w fpsach dobre 5 lat :-D

Ale w multi przy tych 35 fpsach nie ogarnialem tematu,mialem wrazenie ze 60 dalo by mi taki komfort, brzmi bekowo no ale tak bylo.

Pewnie przez to ze inni grali z 60fpsami.

Mysle, zejde z rozdzielczoscia, yhy..... Rozdzielczosc kazda inna niz natywna monitora to flaki z olejem.

Samo rozwiazanie rozgrywki,wyszukiwanie serwerow spodobalo mi sie w rew temu co mowil mendrek czy jak mu tam.

Fajnie pokazuje kto gra ze znajomych, lub ze ktos dodal sobie serwer jakis do ulubionych, jakies tam odznaczenia, cala ta socjalna otoczka jest fajna.

Przyznam ze moze byc to duzym plusem w przypadku PS4, o ile interakcja z fejsbukiem nie ma dla mnie sensu, bo po co brat czy siostra ma widziec/wiedziec ze jestem generalem (lol)

To w przypadku takiego gamingowego facebooka ma to sens, z checia bede ogladal filmiki ktore beda umieszczane przez znajomych.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Ale przecież na konsolach też masz battleloga i wszystko działa tak jak mówisz z tym, że nie odpalasz gry z jego poziomu. 

Opublikowano

weźcie (pipi)a nazwę tematu zmieńcie

Opublikowano

Mysza ma rację. Niby wojny konsolowe, a tu niektórzy wyskakują z pecetem. Tak wiem, już wiele razy było wspominane, że tu można dyskutować o wszystkich platformach do grania, ale wtedy sensu nie ma nazwa tematu.

Opublikowano

Ale przecież na konsolach też masz battleloga i wszystko działa tak jak mówisz z tym, że nie odpalasz gry z jego poziomu.

Wiem to, ale kosztuje wiecej zachodu niz na PC
Opublikowano

To zmieniamy temat:

3DS - najlepsza obecnie wspierana konsola do gier, czy najlepsiejsza obecnie wspierana konsola do gier?

inb4 handheldy to nie konsole

Opublikowano

W polsce nikt nie gra na 3ds (oprócz 10 nintendofagów z forum n+ i fpe) bo to kraj plejstejszon i ludzie wolą kupić kolejnego killzona na vite niż kolejne pokemony [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.