Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nintendo wycofuje WiiU 8Gb, tnie cenę wersji 32Gb i będzie to teraz jedyny produkowany model konsoli.

Opublikowano

Chyba nie podchodzisz do tych "recenzji" na serio? ;>

Opublikowano

Nintendo wycofuje WiiU 8Gb, tnie cenę wersji 32Gb i będzie to teraz jedyny produkowany model konsoli.

Jak dalej będą prowadzić taką politykę to niebawem przeczytamy o wycofaniu Wii U ze sprzedaży. Teraz powinni uderzać z takimi markami jak Zelda czy Metroid.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

W przyszłym roku następca Xenoblade, pewnie kolejny jrpg od monolith ktory nie bedzie mial sobie rownych w generacji. Wtedy kupie WiiU, może do tego czasu jeszcze coś wyjdzie.

Opublikowano

Tylko ze Nintendo, ma wiecej do zaoferowania niż Sony z vita... wiecej różnorodnych gier i najważniejsze mega grywalnosc, po prostu czysta radosc z grania

Design konsoli mega słaby wrecz brzydki, ale jest to produkt głownie przeznaczony dla dzieci

Edytowane przez kubson

Opublikowano

2ds-610x486.jpg

sprzęt do straszenia dzieciaków? "bedziesz niegrzeczny to na komunie zamiasty vity dostaniesz to (pipi)"

To (pipi) odpali pokemony, także myślę, że gnoje będą zadowolone. Starzy zresztą też, bo zaoszczędzą 70 dolarów.

Opublikowano

Trochę nie rozumiem targetu tego produktu.

Opublikowano

Dzieci, przy używaniu 3ds jest info ze 3d nie jest wskazane dla dzieci poniżej 7 roku życia,

Rodzice teraz bedą mogli kupić 2ds'a za $70 taniej i jest to zdrowsza opcja dla oczu dzieciaków

Opublikowano

Cytując Reggiego:

According to Fils-Aime, the idea for the 2DS came from wanting to appeal to younger consumers, as the standard 3DS is aimed at players age seven and up.

Z tego co wiem, 3D chyba nie jest wskazane dla dzieci poniżej 7 roku życia, to i wyskoczyli z taką zabaweczką. WIadomo, zawsze można 3D w normalnym 3DS'ie wyłączyć, no ale rodzicie kupujące bachorowi konsolę, nie muszą o tym wiedzieć. A i tańsze, a i pewnie wytrzymalsze (nie zapomnę, jak zobaczyłem DS'a mojego brata jak przyjechał do Polski na wakacje - aż mi się smutno zrobiło, że tak może wyglądać sprzęt xD).

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Moj 4 letni siostrzeniec sie zastanawia pomiedzy 2ds a vita. Co byscie polecili i dlaczego?

Opublikowano

Klocki lego.

Opublikowano

Ok jak dorosnie to na 6 urodziny dostanie 2ds a za rok 3ds bo juz bedzie mogl hehe

Opublikowano

Moj 4 letni siostrzeniec sie zastanawia pomiedzy 2ds a vita. Co byscie polecili i dlaczego?

4 lata i takie wybory ? Dobrze sie ustawil bąbel jeden.

Opublikowano

No niedoczekal sie konsoli dla niemowlaka bo big n jeszcze takiej nie wypuscilo ale to chyba kwestia czasu co nie.

Opublikowano

Myślę, że matka 9 letniego syna też się boi o jego oczka.

10 letniego pewnie też.

Opublikowano

No, a przy 8 latach PS2, 9 X360.

A potem czyta się, ze 8-latek zaszczelił staruszkę headszotem w tył głowy. :confused:

Kur.wa, to jest dziecko, ich zajęcia powinny być na dworze, piłkę grać, rower, klocki LEGO na propsie, ale konsole w tak wczesnym stadium? 

Trochę przykro się patrzy na obecnie rosnące pokolenie. :(

Chociaż czuję, że dałem się trochę strollować, ale ch.uj. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

A ty kiedy zacząłeś sutas? Ja ta dzięki kuzynowi grałem od dzieciaka,ale mimo to klocki lego do dziś bym chętnie kupował <3

Opublikowano

Chyba nie podchodzisz do tych "recenzji" na serio? ;>

No dla mnie to jest recenzja z elementami humorystycznymi. Chyba, ze to trzeba czytac jako zart to nie ogarniam, za glupi najwyrazniej jestem na takie subtelnosci.

No i malo smieszne.

sprzęt do straszenia dzieciaków? "bedziesz niegrzeczny to na komunie zamiasty vity dostaniesz to (pipi)"

Mysle, ze 6 latki i tak zezra to co bedzie najbardziej promowane w telewizji. No i pojawia sie odwieczne pytanie, miec silniejsza konsole bez gier czy slabsza z mnostwem? Mazzeo juz wybral.

Opublikowano

Ty te posty wziales na serio? W takim razie to mi jest przykro. To zwykly troll. Sami piszecie ze 2ds jest dla dzieciakow ponizej 7 lat (dobry argument do wydania tego.(pipi)) a teraz taki hejt. Za to zdanie z shotganem powinni cie wstawic do rodzyn.

Opublikowano

Nie powiem, bo wyjdę na hipokrytę. :(

No, ale wtedy były inne czasy, nie było internetu(znaczy był, ale niedostępny dla mas), większość czasu spędzało się z ziomkami na dworze, giereczki to był Pegazus za 40zł z rynku, gry nie były tak rozwinięte jak teraz, widziało się jakieś 3 piksele jako ludka aniżeli świetnie odwzorowany model postaci zabijającą kilkaset równie dobrze odwzorowanych wirtualnych ludzików. 

Chociaż nie powiem miałem styczność z Delta Force i Targetem w wieku 8 lat, ale byłem spectatorem aniżeli biernym zawodnikiem. 

Dopiero w wieku 10 dostałem pierwszego kompa z Hirołsami 3 na pokładzie. Z miesiąc później Project IGI, z którym byłem zaznajomiony jako spectator u braciaka. 

Eh, na wspomnienia mi się zebrało. Po jedno dobrze, bo świetne czasy, po drugie źle, bo już nie wrócą. :(

@Stunik

Jak to mówią "W każdym kłamstwie jest ziarno prawdy". :P

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.