Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Niby nowe konsole podobne do PC ale jak każdy deweloper mówi, pełną moc PS4 zobaczymy za 2-3 lata. 

Tylko co rozumieją poprzez pełną moc. Jesli wiecej pikseli itp to niech sobie w dupe wsadzą taką pełną moc. Ja chce zyjący świat. Gdzie kążdy npc coś robi. Gdzie każda akcja moja, nawet po za misją wywołuje reakcje reszty świata :(

zaraz ktos wyjedzie ze takie cos to gta5

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@spoilerSzewczyka

Bo tak jest. :P

Opublikowano

Niby nowe konsole podobne do PC ale jak każdy deweloper mówi, pełną moc PS4 zobaczymy za 2-3 lata.

Tylko co rozumieją poprzez pełną moc. Jesli wiecej pikseli itp to niech sobie w dupe wsadzą taką pełną moc. Ja chce zyjący świat. Gdzie kążdy npc coś robi. Gdzie każda akcja moja, nawet po za misją wywołuje reakcje reszty świata :(

Z domu wyjdz tam masz takie cos w full hd.

Opublikowano

Nikt go pewnie nie traktuje poważnie przez ten wzrost.

Opublikowano

Nikt go pewnie nie traktuje poważnie przez ten wzrost.

Najpierw musiałby mnie zauważyć :(

Opublikowano

Z cyklu : "PC-ty".

Kupiłem sobie dzisiaj Dead Island. Gra stutteruje jak posrana. Szybki rzut do neta, oczywiście znany i powszechny problem. Pomóc ma niby jakiś programik "DI Helper". Oczywiście u mnie, jak było lipnie bez, tak jest dalej z tym programosem.

PC-ty. 

Opublikowano

Ryse będzie porażką. Każdy to widzi. Nawet Don nie wybroni tego Laira roku 2013tego.

Opublikowano

Redaktorzy ign grali w multi ryse na pax i twierdzą że gra jest okropna i wcale nie przypomina gry zaprezentowanej na e3. Gra jest strasznie nudna i opiera się na mashowaniu przycisków, bardzo płytki system walki, beznadziejna kamera.

http://uk.ign.com/videos/2013/08/31/ryse-multiplayer-impressions

Czyli standard Cryteka zachowany. Super duper grafa, a cała reszta to  <ziew>

Opublikowano

No juz nie pjerdol. Crysis byl swietny. Hejtowalem (grafa zamiast gejpleju) poki nie przysiadlem do tytulu. Jak juz zaczalem grac to wsiaklem, na tyle by zrobic double dipa i kupic konwersje konsolowa (ktora jakims cudem im sie udala). 

Wku.rwia mnie to pjerdolenie, ze Crysis to tylko grafa, zapewne zapoczatkowane przez frustratow, ktorym ten szpil nie odpalal sie na ich zlomie.

Opublikowano

Redaktorzy ign grali w multi ryse na pax i twierdzą że gra jest okropna i wcale nie przypomina gry zaprezentowanej na e3. Gra jest strasznie nudna i opiera się na mashowaniu przycisków, bardzo płytki system walki, beznadziejna kamera.

Czyli standard Cryteka zachowany. Super duper grafa, a cała reszta to  <ziew>

Tyle że za multi odpowiadają twórcy Crapdown'a 2 czyl Ruffian Games (dziwie się że MS pozwala im jeszcze co kolwiek robić przy wydawanych przez siebie gierkach) a nie Crytek , tak przynajmniej ktoś tu pisał w temacie.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Mi tam się Crysis zaś nie podobał, ot kolejne szuterek w klimatach sci-fi. Szkoda tylko, że całość była taka nijaka bez polotu.Crytek to powinien robić tylko stronę graficzną, a całą resztę zostawiać komuś innemu.

Pierwszy Far Cry był bardzo fajny, w dniu swojej premiery namieszał konkretnie. No ale gra była spoko do momentu, gdy nie pojawiły się mutanty potem jakoś tylko się brnęło by zobaczyć napisy końcowe.

Opublikowano

Co cie tak Suavek ostatnio PC-towa dupa boli ? 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Mi tam się Crysis zaś nie podobał, ot kolejne szuterek w klimatach sci-fi. Szkoda tylko, że całość była taka nijaka bez polotu.Crytek to powinien robić tylko stronę graficzną, a całą resztę zostawiać komuś innemu.

Pierwszy Far Cry był bardzo fajny, w dniu swojej premiery namieszał konkretnie. No ale gra była spoko do momentu, gdy nie pojawiły się mutanty potem jakoś tylko się brnęło by zobaczyć napisy końcowe.

Coz, co kto lubi, dla mnie FC1 i 2 to slabizny w porownaniu do C1.

Opublikowano

Też nie kumam hejtów na Crysisy, porządne FPS-y z nutką kombinowania, szczególnie jedynka.

Duża dowolność w rozgrywce, ładne otoczenie, spoko opcje kombinezonu, możliwość jazdy pojazdami, ale cóż z tego jak gra była zwyczajnie nuda. 

Opublikowano

Crysisy są bardzo dobrymi shooterami. Solidna oprawa, garść elementów taktycznych i całkiem fajnie poprowadzone uniwersum jak na taką sztampową historyjkę o inwazji obcej rasy, lekko zapożyczonej z "Wojny Światów". Pewnie rozchodzi się o mało dynamiczną wymianę ognia z wrogami, nie jest tak intensywna jak w CoDzie czy Killzonie. W  trójce podobało mi się polowanie z łuku i tak też rozegrałem kampanię. Tak samo jak poprawili design samych Cephów. 

(pipi)a, no jednym się spodoba a innym nie i tyle w temacie. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

No własnie problemem był zerowy fun ze strzelania jak dla mnie, czułem się jakbym z kapiszonów w tych kosmitów walił. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale z drugiej mańki , czego ja się tu dowiaduję. Zawsze poruszano argument , że w strzelankach na konsolach to każdy ma równe szanse na padzie. A tu się okazuję , że można młócić na myszce jednak ?

I jak ktoś tak gra na konsoli to automatycznie jest płacz na serwie i wyzywanie od cziterów ? Oj , to są równe szanse czy nie ? Normalnie pytam.

Granie na myszce na tym co jest na rynku, mozna porownac do jazdy samochodem z kierownica od roweru pod wodą.

Nie, w 4K

Opublikowano

No własnie problemem był zerowy fun ze strzelania jak dla mnie, czułem się jakbym z kapiszonów w tych kosmitów walił. 

Takie wrażenie odniosłem chyba tylko w C2. Tam chyba nawet oprawa dźwiękowa stała na niższym poziomie. Nie mam na myśli muzyki tylko właśnie odgłosów strzału, które w porównaniu nawet do konsolowej jedynki były w tyle. Tam był DTS, w sequelu już nie. C3 też ma DTS i też ten dźwięk jest konkretny. 

Co do myszka vs. pad to dobitnie uświadomiłem to sobie grając dawniej trochę w multi UTIII. Po prostu fruwałem po tych mapach, nie miałem szans. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Dla mnie Crysis 1 był bardzo dobry... do momentu aż pojawili się kosmici.. czyli jak dobrze pamietam gdzieś do połowy gry. Dalej coraz słabiej... a ostatnie etapy to jedno z gorszych ścierw w jakie grałem.

C2 ogólnie trzyma średni poziom przez całą grę (coś między pierwszą a drugą połową C1). W trójkę jeszcze nie grałem...

Opublikowano

Hmm, a dla mnie akurat końcowy etap na okręcie wojennym to był najciekawszy moment w grze. Na początku trochę skrywania się po gęstej dżungli, cichego eliminowania żółtków a potem rzeź jak u Spielberga. Z kolei C3 to pod koniec niczym Transformersy.

Opublikowano

Może dlatego, że na E3 pokazywali singla, a na gamescom i PAX kooperacyjny tryb gladiatorów? OLO Inny redaktor IGN o tym samym demie multiplayera http://www.ign.com/articles/2013/08/20/dont-worry-about-ryse-son-of-rome . Dziwi mnie, że taki zbugowany build pozwalają nagrywać i dalej nakręcać hejt. Mam nadzieję, że wkrótce pokażą coś nowego z singla.

Opublikowano

Wlasnie opisales cala serie Uncharted. Przykra seria gloryfikowana przez klapersow.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.