Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Killer Instinct potwierdzony w 720p (aby utrzymać 60fps). Jeszcze lepszy zjazd niż przy starcie obecnej generacji (przyjmując 1080p jako obecny cel i 720p jako cel na PS360)..

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Bijatyka 2,5D na next gena za 500 dolarów i nie może czegoś takiego w 1080 utrzymać... To już Mortal Kombat był w Full HD xDDdawdqarqawer3w

Opublikowano

Bijatyka 2,5D na next gena za 500 dolarów i nie może czegoś takiego w 1080 utrzymać... To już Mortal Kombat był w Full HD xDDdawdqarqawer3w

Nie był. 

Chyba, że mam się czegoś domyślić czy coś, nie wiem. ;)

Opublikowano

Kolejne porównanie:

Smash Bros na słabym, beznadziejnym Wii U - 60 klatek, 1080p. 

EKSAJT  :woot:

JIZZ IN MY XBOX :OOO

:banana:

Opublikowano

Kolejne porównanie:

Smash Bros na słabym, beznadziejnym Wii U - 60 klatek, 1080p. 

Takie cos potrafi nawet raspberry pi :P

Opublikowano

Nie denerwuj się tak to tylko gra.

720p XDDDDDDDD

Opublikowano

dajcie bana dla figaro bo tego (pipi) juz sie czytac nie da.

Widzę macie coś wspólnego. :)
Opublikowano

Ja nie wypisuje turbo eksajt dalniarskich postow o nie grzebie w gaciach na każdego zlego niusa dotyczącego xone.

Oczywiście, że nie. Ty tak masz w przypadku PS4 NjdaT.png

Opublikowano

Nie, Ty zamiast tego wrzucasz prześmiewcze gify ;)

Poza tym:

klik

klik

Opublikowano

"Dorobek" Double Helix:

Silent Hill Homecoming

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Front Mission Evolved

MX vs. ATV Reflex

Green Lantern: Rise of the Manhunters

Battleship

Cóż... ;)

Opublikowano

SH: Homecoming to byl kiler. Zadne tam Demon's Souls. Wystarczylo nie umiescic w grze tak oczywistej opcji jak invert camera (tylko bez wojenek o kamerze ok?) zeby gra faktycznie byla horrorem.

KI wyglada grubo. Design postaci i lokacji miazdza (indianin). W trailerach ciagle ktos czesze ultra combosy tylko, ze "przeciwnik" stoi jak kukla i daje sie lac. Pytanie czy ktos zywy po drugiej stronie pozwoli sobie na takie akcje czy to tylko na zasadzie "patrzcie co mozna tu robic ale poza trening mode tego nie wykonacie". No i to 720... jezu, serio czy plota?

Opublikowano

Ja nie wypisuje turbo eksajt dalniarskich postow o nie grzebie w gaciach na każdego zlego niusa dotyczącego xone.

ja pjerdolę, nie zmuszaj mnie, żebym szukał postów w których jest odwrotna sytuacja (już Suavek dwie znalazł w kilka minut [*]) bo będzie znów "Nikogo 2: Electric Boogaloo". Aż śmierdzisz hipokryzją i brakiem dystansu do charakteru tego tematu :) Sonybot prześmiewa się z Xbotów i odwrotnie, czy nie o to właśnie chodzi w tej zabawie w console wars? 

Opublikowano

Cofnijmy się do czasu informacji o 3gb ddr5 na system.

Opublikowano

I tak nic nie pobije Daddyego

http://www.psxextreme.info/topic/103536-console-wars-6-kogo-bardziej-wyruchaj%C4%85/page-129?do=findComment&comment=2868672

A tutaj mój ulubiony post MaZZeo.

Przecież w XOne będzie podobnie więc dlaczego suszycie zęby ?. My przynajmniej dostaniemy nowoczesną pamięć która jest wydajniejsza od waszego gniotu :)

"my", "wy", ile masz lat, 14?

Opublikowano

"Nie becz już" do szczurka był trafny, bo sam nieraz leciał z niusem xboxowym do tematu jak kot z pęcherzem.

Tak, bo "my, wy" to kretynizm porównywalny do kibicowania klubom z drugiego końca Europy i pisaniu "wy wygraliście na Bernabeu, zobaczymy jak poradzicie sobie z nami na Camp Nou" etc

Figaro rozumiem idee tematu, po prostu twojego eksajtowania najsowania tłitowania i wszelki efekt twoje stukania w klawiature nie da sie czytac :) ale nie martw sie, przypomnialem sobie o narzedziach forum dzieki ktorym ten temat bedzie strawniejszy.

wracając do KI to bieda w chooj, przecież 720@60fps ma już MK z 2011 i wygląda bardzo dobrze, niech MS wypjerdala z taką "next genową" gierką. Powinien być odgórny ban na wszelkie gry w tej rozdzielczości, jakoś nie przypominam sobie by pierwsze gierki na X360 działały w 480p.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ośmieszyłeś się, skompromitowałeś - przestań.

Opublikowano

mazzeo dostarcza

Opublikowano

tak sie xboty poniecały illumiroom i co sie okazało? musiał by kosztowac kilka tysiecy dolców i jest za drogi żeby go wprowadzić na rynek

http://www.ppe.pl/news-24096-illumiroom_zbyt_kosztowne_dla_masowego_rynku.html

fajna zagrywka, niedługo będą pokazywać hologramy 3d żeby podbić zainteresowanie a potem powiedzą, sory nie możemy tego dodawać do konsoli bo to tylko w star warsach istnieje

Opublikowano

tak sie xboty poniecały illumiroom i co sie okazało? musiał by kosztowac kilka tysiecy dolców i jest za drogi żeby go wprowadzić na rynek

mowia ze rudzi nie maja duszy, ale jak widac masz troche soula.

Edytowane przez _Milan_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.