Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

CEO Kaz Hirai @KazHiraiCEO
PS4’s Virtual Reality headset will let you experience the impossible. The 1st game will be a shop sim where you can buy The Last Guardian
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

TLG na zawsze pozostanie grą widmo ; (

Opublikowano
 Choćby takie GTA V. Pod każdą reklamą jest logo PS3, pewnie większość niedzielnych graczy jest święcie przekonana, że to będzie ex na PS3. Są jakieś specjalne bundle z konsolami, dramy typu wypuszczenie pre-loada miesiąc przed premierą (choć nikt tego nie złamie, jak wszyscy sr,ali, ale jednak rozgłos był). A na X360 cisza jak makiem zasiał, jedynie tyle, że za pre-order GTA V dostanie się 1600 MSP.

Takie układy z wydawcami są normalne przecież i istnieją po obu stronach. Call of Duty tak jest od kilku lat reklamowane (loga Xboksa), a w tym roku dochodzi choćby FIFA. Sony z głośniejszych marek ma jeszcze przykładowo asasyna.

Opublikowano

Tjaa, Sony jak zwykle łapie się wszystkiego co może, a po roku i tak zapomina, że coś tam szumnie promowali.

Zresztą jeśli chodzi o takie okulary to z Occulust Riftem raczej nie mają szans.Z początku byłem sceptyczny wobec tych gogli ale czytając  o coraz większym wsparciu dev'ów i zachwytach ludzi nad tym gadżetem to jestem skłonny uwierzyć w ich sukces. Ponoć najnowsze prototypy śmigają już w 1080p.

Jakbym miał się gdzieś na siłe doszukiwać się jakiejś nowej jakości i ®ewolucji to na pewno ze strony OR.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

NNo ale nikt nie pisze ze te gogle sony maja zniszczyc te OR, po prostu pokaż anowy gadget do ps4 który nie bedzie pakowany na sile do pudelka i kazdy bedzie mogl kupic opcjonalnie, na pewno brzmi to sto razy lepiej niz chwalenie sie obsluga 8 padów.

Opublikowano

Niby tak ale i tak pewnie skończą jak inne gadżety Sony czyli te dildosy,Eyepet i Wonderbook.2-3gierki, dużo szumu ze strony Sony, a potem cisza XD

Ale coś się zarobiło bo paru napaleńców się znalazło.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Niby tak ale i tak pewnie skończą jak inne gadżety Sony czyli te dildosy,Eyepet i Wonderbook.2-3gierki, dużo szumu ze strony Sony, a potem cisza XD

W takim razie odbijamy - jakie gry masz zapowiedziane z obsługa OR ?

Opublikowano

Tu masz liste:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_Oculus_Rift_support

Opublikowano

Tu masz liste:

Nie znam 80 % z tych gier, a te które znam są ,, planned " ,  ,, unknown " itp. także i tu bez rewelacji. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A mi sie wydaje ze nie ma z czego sie cieszyc, swojego czasu byly plotki ze OR bedzie wspolpracowal z PS4, jesli wiec Sony uderzy z czyms swoim to moze to oznaczac ze OR zostanie tylko dla PC

Tu masz liste:

Nie znam 80 % z tych gier, a te które znam są ,, planned " , ,, unknown " itp. także i tu bez rewelacji
Jesli nie znasz takich tytulow jak Il2, Doom, Project Cars, Half Life, czy rFactor lub nawet nadchodzacy Titanfall, to wypada wspolczuc, wspolczuje wiec.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

A mi sie wydaje ze nie ma z czego sie cieszyc, swojego czasu byly plotki ze OR bedzie wspolpracowal z PS4, jesli wiec Sony uderzy z czyms swoim to moze to oznaczac ze OR zostanie tylko dla PC

Tu masz liste:

Nie znam 80 % z tych gier, a te które znam są ,, planned " ,  ,, unknown " itp. także i tu bez rewelacji
Jesli nie znasz takich tytulow jak Il2, Doom, Project Cars, Half Life, czy rFactor, to wypada wspolczuc, wspolczuje wiec.

A teraz widzisz lepiej ?

Opublikowano

Pie.przysz glupoty, PS4 i X1 wydaje sie spoko ale gry na te konsole sa planned, wiec nic interesujacego.

Opublikowano

prawde mowiac troche mi  dryga pałka na mysl o tych okularkach i  doom4, pytanie ile razy uderzyłbym kogos z rodziny ze strachu.

Opublikowano

Pie.przysz glupoty, PS4 i X1 wydaje sie spoko ale gry na te konsole sa planned, wiec nic interesujacego.

Jak zwał tak zwał, póki co jest to sprzęt dla fanów ścigałek, starszych gier i całego morza indyków.

Opublikowano

QD rozmawiał kiedyś z MS o zrobieniu HR na X360, ale Microsoft nie chciał gry, gdzie istnieje temat porwanego dziecka bo byłoby to zbyt kontrowersyjne.

Bo wiadomo że ratowanie swojego dziecka jest dużo straszniejsze niż siekanie części ciała przeciwników piłą mechaniczną.

Opublikowano

Hm, czyż nie w Halo był motyw porywania dzieci i przemieniania ich w power rangers? ;)

Opublikowano

Może po prostu pokazali im gameplay i MS wymyślił taką wymówkę na szybko?

Opublikowano

Dzis M$ poda date premiery X1, tak pisza bynajmniej na Gamestop Ireland.

A Cenega bala sie kodow -50% i GTA V nie dostanie ceny sugerowanej ;)

Oznacza to ze kody -50% nie beda mogly byc uzyte do GTA V

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Może po prostu pokazali im gameplay i MS wymyślił taką wymówkę na szybko?

Zabrakło laserków, blasterków i możliwości odgrzewania kotleta, to i spławili Cage'a.

Opublikowano

JASON!

Opublikowano

-  a nie mozna by w czasie szukania Jasona postrzelac w  tej galerii do ludzi?

- nie za bardzo, scenariusz tego nie przewiduje

- ok to spie,rdlaj  z tym do sony

Opublikowano

Tu masz liste:

Nie znam 80 % z tych gier, a te które znam są ,, planned " ,  ,, unknown " itp. także i tu bez rewelacji. 

Oculus Rift jeszcze nie wyszedl wiec nie mam pojecia czego sie spodziewales. Wiekszosc pozycji to gry indie bo obsluga OR przez Unity jest natywna (o ile dobrze pamietam) wiec wlaczenie tego nie zajmuje duzo czasu. Z duzych firm na pokladzie jest id (a pewnie i cala Bethesda) czy Valve, czyli firmy z historia grania na kaflach. Jak sprzet wystartuje w przyszlym roku to mysle, ze ilosc tytulow bedzie wzrastac lawinowo.

Szkoda, ze raczej nie bedzie mnie stac na to. Zapowiada sie swietna zabawka.

Opublikowano

ja licze że zarówno oculus jak i okulary sony odniosą sukces, bo od 20 lat czekam na powróc VR w chwale i błyskach reflektorów, to bardzo fajny bajer, a do tej pory cierpiał na problemy techniczne (słaba jakość obrazu, słaba nierealna graf a w grach, bolące oczy itp, ale teraz mam nadzieje że już nasz growy świat jest na tyle rozwinięty i zaawansownay graficznie żeby VR miało sens)

a licze na sukces ich obu - bo jeśli go odniosą to cały pomysł będzie dalej rozwijany i w przyszłości będzie coraz lepiej

a ja serio wole wydać 2000-3000 tysiące na okulary które w zaciszu pokoju pzowolą mi grać w gry z lepszymi doznaniami niż gdybym grał na 100 calowym TV za 20.000$

jedyny problem to to że najlepiej to działa w FPP, prawdopodobnie wszystkie gry TPP i inne będa dosyć dziwnie sie prezentować, no ale nadal pozostaje efekt wielkiego ekranu, więc myśle że nawet w inne gry będzie mozna spokojnie pograc

Dzis M$ poda date premiery X1, tak pisza bynajmniej na Gamestop Ireland.

jeśli nie wiesz co oznacza słowo "bynajmniej" to go nie używaj, panie kolego

Edytowane przez Yano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.