Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

A jaką grę ma ms dać na start?

Ach, zapomniałem, nic nie dadzą. Może za 6 lat rzucą jakiś ochłap w stylu reedycja Crackdowna w HD a kurtyzany rzucą się na to jak szczerbaty na suchara, wychwalając xbl nad niebiosa i zapewniając sonyklapów, że lagi na ich usłudze nie istnieją.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Driveclub w ps+ to w zasadzie pełna gra bez kilku torów i samochodów. Na potwierdzenie swoich słów dodaje, że PS Plus Edition w zupełności wystarczy do zdobycia platynowego trofeum. Jeśli natomiast zapragniemy pełnej puli aut i tras, posiadacze abonamentu będą mogli liczyć na zniżkę za rozbudowanie do pełnej gry.

Ale z jednej postaci w KI to taka beka.

Jedna postac vs niemalze cala gra ...

Czego ludzie oczekuja od gry ktora nie jest FREE TO PLAY (lub nawet DEMEM, bo tak KI sie prezentuje), tylko dodawana do uslugi, ktora zaoferuje im jeszcze inne gry, w dodatku NA START generacji, no czego ?

Lepiej placic za XBL i g.owno dostawac tak ? :) A co, jak sie 10 lat placilo to sie do nadstawiania dupki przyzwyczailo (͡° ͜ʖ ͡°). Jakis syndrom sztokholmski chyba, bo jeszcze wielu broni tego XBL'a. M$ wie jak sobie wychowac kurtyzany.

Hmm czyli płacenie ms jest złe, ale jak sony wprowadza to już jest super tak? Wow nawet dają wam możliwość wbicia platyny. Sony :thumbsup:

6432.png

Opublikowano

Driveclub w ps+ to w zasadzie pełna gra bez kilku torów i samochodów. Na potwierdzenie swoich słów dodaje, że PS Plus Edition w zupełności wystarczy do zdobycia platynowego trofeum. Jeśli natomiast zapragniemy pełnej puli aut i tras, posiadacze abonamentu będą mogli liczyć na zniżkę za rozbudowanie do pełnej gry.

Czego ludzie oczekuja od gry ktora nie jest FREE TO PLAY (lub nawet DEMEM, bo tak KI sie prezentuje), tylko dodawana do uslugi, ktora zaoferuje im jeszcze inne gry, w dodatku NA START generacji, no czego ?

Lepiej placic za XBL i g.owno dostawac tak ? :) A co, jak sie 10 lat placilo to sie do nadstawiania dupki przyzwyczailo (͡° ͜ʖ ͡°). Jakis syndrom sztokholmski chyba, bo jeszcze wielu broni tego XBL'a. M$ wie jak sobie wychowac kurtyzany.

Hmm czyli płacenie ms jest złe, ale jak sony wprowadza to już jest super tak? Wow nawet dają wam możliwość wbicia platyny. Sony :thumbsup:

U Sony place, dostaje gry, u MS place i ... no wlasnie i co :) ?

Opublikowano

IGN opublikował własną listę 25 najlepszych gier na PS3

http://uk.ign.com/articles/2013/09/03/igns-top-25-playstation-3-games

Interesująca. Nie ma GT5, Demon's Souls, Killzone 2, MGS IV, God of War 3 na 25 miejscu itp.

ta lista to jakiś żarty, w pierwszej 10 gry z psn o ktorych nawet nie słyszałem albo jakieś gówna....

tylko pierwsze miejsce sie zgadza - TLOU

wszystkie najlepsze gry są upchnięte gdzies na 15-20 miejscu, chyba sobie jaja robią

Edytowane przez Yano

Opublikowano

U Sony place, dostaje gry, u MS place i ... no wlasnie i co :) ?

Myśle, że pociągną temat games with gold. A tak po za tym do tej pory to była dobra jakość, nie żebym specjalnie bronił ms bo mi zwisa ta firma, ale widać tutaj hipokryzje klapków, który nawet słowa o tym nie powiedzą a o KI to co chwile czytam i to od osób, który nigdy by nawet nie brały pod uwagę kupna XO.

@jano "PRZESTAŃCIE LUBIĆ TEGO CZEGO JA NIE LUBIE"

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja pier.dole, w tej liście IGN u3 jest wyżej niż u2. U3 jest znacznie wyżej niż RDR. Kto kur.wa tworzył tę listę. :/

Opublikowano
Myśle, że pociągną temat games with gold. A tak po za tym do tej pory to była dobra jakość,

jakość gier with gold najlepiej pokazuje to że MS dał AC2 a sony AC3

Opublikowano

Myśle, że pociągną temat games with gold. A tak po za tym do tej pory to była dobra jakość,

jakość gier with gold najlepiej pokazuje to że MS dał AC2 a sony AC3

Przemyślałem w ogóle to zdanie? Bo AC3 jest chyba tylko w tym lepszy od AC2, że jest nowszy.

Nie rozumiem do końca hejtu. Nic nie dawali, było źle, dają coś (fakt, połowa to starocie, ale nie dają crapów), też źle. Defesne Grid, Magic 2013 czy Dead Rising 2 to dobre gry, no a jak ktoś nie grał w Crackdown czy R6:V to teraz może sobie zrobić sentymentalną podróż do ery kamienia łupanego ^_^'. PS+ to nie jest, ale hej, w XBL! w ogóle nie miało być gier, więc jakby nie patrzeć jest postęp.

Konkurencja. Teraz widać, jak ładnie obie firmy na siebie działają. Dzięki M$ PlayStation ma normalną usługę sieciową, a nie jakąś atrapę jak to miało miejsce na PS2, dzięki Sony M$ daje trochę więcej za płacone im pieniądze w odpowiedzi na PS+, które oczywiście na dzień dzisiejszy jest dużo lepszą płatną usługą sieciową.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ja pier.dole, w tej liście IGN u3 jest wyżej niż u2. U3 jest znacznie wyżej niż RDR. Kto kur.wa tworzył tę listę. :confused:

I jak przy każdej liście dochodzimy do jednego wniosku - DLACZEGO NIE MA TEJ GRY A TA JEST KTO TO TWORZYŁ JASUIOFHSDIHFDIG HIUSDGHFIGUFHGIFUD

To jest WŁASNA lista IGNu, więc mogą sobie tam ustawiać i publikować co im się podoba. Zrozumiecie to?

Opublikowano

Ty Rozi nie potrafisz zrozumieć że ktoś może mieć inny gust. :)

Opublikowano

Niech sobie dają co chcą, ale U3>U2 ?

Serio?

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz posta, dobrze?

Opublikowano
Przemyślałem w ogóle to zdanie? Bo AC3 jest chyba tylko w tym lepszy od AC2, że jest nowszy.

ja w przeciwieństwie do wielu osób nie uważam że AC3 to jakaś wielka porażka względem poprzednich, mi sie fajnie grało i świat mi sie podobał (mimo że brakowalo mi biegania po dachach)

ale nawet pomijając moje osobiste oczcuia to tak jak mowisz - jednak rzucenie za darmo gierki sprzed roku a rzucenie gierki sprzed 4 lat to jest spora różnica (chociazby dlatego że teraz AC2 używke można spokojnie kupic za 20-30zł co powoduje że jej wartość na rynku jest znikoma i że wiekszość ludzi i tak już ją ograła)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

ja w przeciwieństwie do wielu osób nie uważam że AC3 to jakaś wielka porażka względem poprzednich, mi sie fajnie grało i świat mi sie podobał (mimo że brakowalo mi biegania po dachach)

ale nawet pomijając moje osobiste oczcuia to tak jak mowisz - jednak rzucenie za darmo gierki sprzed roku a rzucenie gierki sprzed 4 lat to jest spora różnica (chociazby dlatego że teraz AC2 używke można spokojnie kupic za 20-30zł co powoduje że jej wartość na rynku jest znikoma i że wiekszość ludzi i tak już ją ograła)

Wolałbym 3 raz przechodzić AC2 niż AC3 to raz, dwa gwg dostajesz grę na stałe, trzy tak jak mówił raven to jest tylko bonus dla ludzi, którzy płacą z usługę anyway więc lepiej dla nich. I tak ps+ w europie daje rade i to jest zupełnie inny level niż gold.

Opublikowano

Na początku PS+ też nie szokował swoją ofertą, daj im się rozkręcić póki co dają stare gry ale dają zobaczymy co czas pokaże, co do AC 3 to niestety był słabiutki przy genialnej dwójce nawet nie stał, a to, że jest nowszy to akurat średni argument. 

Opublikowano

Właśnie to Wy nie potraficie tego zrozumieć i robicie (pipi)burzę, bo IGN ma inny gust i nie umieścił GoWa w top 3 :yes:

Opublikowano

Akurat top 3 jest ok. :)

Opublikowano

gowa to może nie w top3, ale RDR to jak najbardziej, portal tez za nisko stoi

a takie 2 godiznny journey może i jest ładny i artystyczny ale to nie ciężko nawet nazwać grą, aco dopiero stawiac na podium najlepszych gier

to może być najlepsza i najdroższa ciekawostka na ps3 - tu sie zgodze. ale na podium? posrało ich

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jezu, serio macie dalej zamiar roztrząsać, jaka gra powinna być wyżej albo niżej?

Opublikowano

Tak. Przynajmniej jest ruch w temacie.  :sorcerer:

Opublikowano

Jezu, serio macie dalej zamiar roztrząsać, jaka gra powinna być wyżej albo niżej?

ja nie, już powiedziałem swoje zdanie

Opublikowano

Bo jak do tej pory nie mamy potwierdzonych placów zabaw w grze.

Opublikowano
Może znowu porozmawiajmy o tym, dlaczego GTA nie jest sandboksem?

a kto tak twierdzi? O_O

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.