Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Duże grono ekspertów tego forumka ;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

W GTAV nie można zrobić wielkiego penora z ceglanych kostek dlatego nie jest sandboxem.

@Yano

Sporo blachmenów, już nie pamiętam kto przewodził temu gronu... Serio Cię omineła taka dyskusja?! :o POWTARZAMY PANY

Opublikowano

Premiera Mesjasza tuż-tuż. Może znowu porozmawiajmy o tym, dlaczego GTA nie jest sandboksem?

Oby było lepsze niż nudna czwórka. W przeciwieństwie do większości forumka, ten tytuł mnie nie grzeje na chwilę obecną.

Opublikowano

Na początku PS+ też nie szokował swoją ofertą, daj im się rozkręcić póki co dają stare gry ale dają zobaczymy co czas pokaże, co do AC 3 to niestety był słabiutki przy genialnej dwójce nawet nie stał, a to, że jest nowszy to akurat średni argument. 

To, że jest nowszy to akurat spory argument. Za nowszą produkcję trzeba zazwyczaj więcej zapłacić, prawdopodobnie została zakupiona/ograna przez mniejsze grono ludzi, więc więcej osób będzie miało z nią po raz pierwszy kontakt. Więc pieprzenie, że lepiej dać gierkę 4 letnią, 'bo jest genialna i mi bardziej przypadła go gustu' niż aktualnie najnowszą odsłonę na rynku - jest z dupy wziętym argumentem.

Idąc Twoim tokiem rozumowania, zamiast wrzucać np. takiego BF3, powinni dać BF: Bad Company 1 lub 2 - wiadomo 'Bad Company 2 da best' (nie ważne, że pustki na serwerach;))

Opublikowano

@Arik

Nigdzie nie napisałem, że lepiej dać grę z przed 4 lat ...

więc nie dopisuj mi coś  czego nie napisałem......

Może dla Cienie to spory argument lecz nie dla mnie, tak jak pisałem na początku SONY kozakiem nie było, także trudno tego od M$ oczekiwać to po pierwsze po drugie nie płacisz SONY grę Ci zabierze M$ tego nie zrobi.Takie gry jak AC3 to się od razu kupuje a nie czeka jak Mendrek na to aż pojawią się w PS+  to po trzecie.

Idąc moim tokiem rozumowania wole dobre gry a starsze niż nowe gnioty, choć mnie żadna z tych ofert nie interesuje po gry w które warto zagrać kupuje na premierę.

Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia EOT

Opublikowano

może niech zaczną wrzucać do golda jakieś gierki z pegasusa bo w niektóre się lepiej gra od tych dzisiejszych, jezus maryja znowu beka z xmułów XDD

Opublikowano

Może idź na dwór bo przed tym PC głupiejesz. 

Opublikowano

masz jakieś niuanse do mnie?

Opublikowano

Booster jak zwykle w formie.

Opublikowano

może niech zaczną wrzucać do golda jakieś gierki z pegasusa bo w niektóre się lepiej gra od tych dzisiejszych, jezus maryja znowu beka z xmułów XDD

Lepsze gry z pegasusa niz exy na PS3 (nie liczac TLoU).

Opublikowano

Weganbot jak zwykle w formie.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Oczywiście, oczywiście.

Opublikowano

ale platynke w gow, infamous 2, uncharted 1/2 czy killzone 3 się wbiło co? no nie moge z was, trzymajcie mnie, beka to mało powiedziane XDD

Edytowane przez mersi

Opublikowano

1330537197_by_kamel077_500.jpg?133053719

Opublikowano

GoWy, Unchartedy i KZ3 maja tak banalne platynki, ze grzechem jest ich nie wbic. Jedynie Infamous 2 zajal troche wiecej czasu ale spoko gierka, w przeciwienstwie do padacznej jedynki.

PS.

No a jezeli chodzi o pegasusa to:

http://www.youtube.com/watch?v=17A2bqM32S0

Wiecej emocji niz w tym kupsku od Cage'a.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

to jest jakiś niespotykany przypadek że xboty potrafią same na sobie robić fatality

shit-just-got-real.jpg

Opublikowano

Wiecej emocji niz w tym kupsku od Cage'a.

Nie widziałem kupska Cage'a, więc Ci nie zazdroszcze. Ale zastanów się, czy jakakolwiek kupa może wywoływać jakieś emocje oprócz wstrętu?

Skoro już wypisujemy bzdury, które są pozbawione sensu, to napisze sobie, że najnowszy Batman podzieli los U3, bo jest kalką poprzedniej części. Dziękuje, dobranoc.

Opublikowano

Alez mi dosrales milordzie. Mysle, ze dostaniesz plusika od roziego i mersona.

Opublikowano

Do czego to doszło, żeby randomy fafikowały do starych wyg.........

Opublikowano

jeden booster broni drugiego. Pocieszne ;)

Proszę dowody na to, że boostowałem w jakiejkolwiek grze, oprócz RDR. Chętnie zobaczę.

To piwo chyba nie dojdzie do skutku.

Opublikowano

jeden booster broni drugiego. Pocieszne ;)

Proszę dowody na to, że boostowałem w jakiejkolwiek grze, oprócz RDR. Chętnie zobaczę.

To piwo chyba nie dojdzie do skutku.

boostowanie w RDR się nie liczy ? :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.