Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dead Nation 2 praktycznie potwierdzone już jako kolejny, JEDENASTY już tytuł tylko dla PS4!

Niceeeeee

photo-21767.png?_r=1355691030

Edytowane przez Kre3k

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To tak jak BF3/4. 

Opublikowano

Jak dadza F2P z jedna postacia to Xboty zacznal szalec  :teehee:

Opublikowano

xboty szalejooo karawana jedzie dalej ore ore siabada

Opublikowano

Dead nation spoko giera była, od razu przypomina się genialna muzyka z menu. I ten ranking krajów, fajne to było. Z drugiej strony, mogliby zająć się nowym IP, że świeźym pomysłem.

Opublikowano

o ile pamiętam to w dead nation polacy nieźle wymiatają, pierwszy w leadboardsach jest polak i kilku w top10

Opublikowano

Sama Polska jako kraj była w top 10. Jezu, jak sobie przypomnę jaja ta gra była trudna i jaki coop był miodny... Hnnnnngh.

Dużo wniosłeś tym tekstem na temat wyższości jednej konsoli nad inną, mnie przekonałeś do zakupu

Ps4 > xbox Z3Ro

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Sama Polska jako kraj była w top 10. Jezu, jak sobie przypomnę jaja ta gra była trudna i jaki coop był miodny... Hnnnnngh.

Dużo wniosłeś tym tekstem na temat wyższości jednej konsoli nad inną, mnie przekonałeś do zakupu

Ps4 > xbox Z3Ro

Ciesze się.

Opublikowano

Ps4 > xbox Z3Ro

Czlowiek uczy sie cale zycie.
Opublikowano

Ehh, jeszcze niedawno było tu tak spokojnie. Całe forum było jak rodzina. Mieliśmy razem grać w BF 4 na plejaczku. Potem przyszli "oni". Pececiarze. Blacharze. Złomowcy. Śmieją się z naszych 20 fpsów, a i tak głównie napi.erdalają na konsoli. Śmieją się ze składek, a sami, niczym dorodna cebula, grzecznie czekają na wyprzedaźe steamowe. Won do piekła, blacharo wściekła ;/

Opublikowano

Ale apropo czego to jest? Bo chyba od tygodnia nie mówi się tutaj o PC. Faktycznie, ten temat był taki ciekawy, kiedy setny raz czytało się o kapiszonach i beki z xbotów, bo płacą za coś, co na PS3 jest za darmo, a w przerwach licytowano się na ilość eksów. Później pojawiły się całkiem fajne i rzeczowe dyskusje, ale niestety dla niektórych to było za dużo literek w jednym miejscu, później ch,uj wie skąd obrodziło od cholery randomów (tak bardzo śmiesznych i trolujących w słusznej sprawie) i w rezultacie temat zanurkował tak nisko, że "kibel", "dno" czy "wodorosty" nie zasługują, by stać w jednym zdaniu z tym, co tutaj się dzieje.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

O, potrzebował 7 minut.

Odbył się zamknięty pokaz dema MGS5, cytaty z eurogamera :

"Grę uruchomiono na komputerach PC, a całość działała w 30 klatkach na sekundę, symulując konsole obecnej generacji, ale już na targi Toky Game Show twórcy zamierzają uzyskać 60 FPS."

"Tytuł stawia raczej na szybszą akcję, z automatycznie odnawiającym się zdrowiem, egzekucjami, a nawet mechaniką oznaczania i szybkiego eliminowanie wrogów, podobną do rozwiązań z ostatnich części serii Splinter Cell."

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

30 FPS w wersji na PS3/X360 i 60 FPS na PS4/X1. 

Opublikowano

Dead nation jest równie porywający jak saper. Nie ma czym szpanować

dla mnie to była zayebista odtrutka od karabinków z oczu. kupiłem za grosze z promocji na psn i wsiąkłem na 50h. 

Opublikowano

Dead nation to dla mnie najlepsza gra dostępna na psn, nie mogę sie doczekać aż będę ja ogrywal na vicie

Opublikowano

A jak tam Total War : Rome II ? Już naprawiony czy będą go patchować latami ? xDDDDDD

Ah te PC-towe exy. 

Ale żeby nie było, PC= obecnie król horrorów. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

A co z Rome II jest nie tak? 

Opublikowano

Nie ma się co dziwić. Lubię konsole Nintendo, ale brać nowy sprzęt dla Wonderful 101 i Pikmina 3? Trochę mało. Poczeka się jeszcze rok, dwa lata i się weźmie. W końcu to na WiiU wychodzi najlepszy exclusive z dotychczas pokazanych gier na next-geny.

Opublikowano

Zanim wyjdzie Bayo 2 to jeszcze 2 razy obniza cene jak tak dalej bedzie :) W sumie pasuje mi to.

Opublikowano

Ale smutne jest to, ze dostanie jakiejkolwiek konsoli, czy gry Nintendo graniczy z cudem. Jeszcze 2-3 lata temu widzialem standy w MM, Empikach z Wii, bez problemu mozna bylo kupic sama konsole, gierki na nia, akcesoria, to samo w przypadku DS. WiiU nie widzialem jeszcze na zywo w zadnym sklepie, nie wspominajac o grach czy akcesoriach. To samo z 3DSem. Po ch,uj przecietnemu Kowalskiemu (ktory z reszta i tak ma/ bedzie mial Playstation) konsola, ktorej nie moze kupic osobiscie w sklepie, czy podczas niedzielnych zakupow wybrac sie z synem po gierke do marketu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.