Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mit mocy PS3 ciągle żywy :) To jakby postawić na starcie obok siebie dwa auta, z których później każde dojechało do mety w tym samym czasie 20 razy z rzędu, ale upierać się, że jedno z nich jest szybsze od drugiego bo tak producent w specyfikacji napisał :P

A jak się odneissiesz do tego gifa wyżej ? brzydka grafika ?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jak dobrze, że mam XO, bo na PS3 grafiki to się dopatrzeć nawet w exach nie mogę, sama bieda:

u3a.png[

przecież to fake, bullshot i gra z PS5. Tylko to zdjecie od Maza jest prawdziwe. Girsy zjadają Uncharted i Battlefielda i crysisa razem wziętych.

direct feed vs gif (pipi) wie skąd i przez kogo zrobiony <ok>

z resztą widać na nim ostry aliasing, właśnie w tym francuskim etapie dawał po oczach.

Opublikowano

Jak dobrze, że mam XO, bo na PS3 grafiki to się dopatrzeć nawet w exach nie mogę, sama bieda:

u3a.png[

przecież to fake, bullshot i gra z PS5. Tylko to zdjecie od Maza jest prawdziwe. Girsy zjadają Uncharted i Battlefielda i crysisa razem wziętych.

direct feed vs gif (pipi) wie skąd i przez kogo zrobiony <ok>

z resztą widać na nim ostry aliasing, właśnie w tym francuskim etapie dawał po oczach.

ja pie***le. Nie mam słów. Z drugiej strony czego mozna bylo sie spodziewac po xdownie.

Opublikowano

Trzeba było odrazu ofskrina dac byle tylko zakwestionować direct feeda.

Klapy chcą udowadniać jaka to nie jest grafa w crapczarted ludziom, którzy grali w tą serię xD

Opublikowano

Wszedzie pisza jaka to grafa w tej grze jest super. recenzenci rownież rozpływali sie nad nią. Nikt tu sobie przeceiż bajeczek nei wymyśla, bo zresztą i po co. Tylko kilku xdownow wie lepiej niz cały świat. Gratuluje i się ewakuuje, bo z debilami nie ma co dyskutować.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

XD

jaka spina, o holender.

Opublikowano

Na drugim kurczak wygląda jak kamień, m'kay :P

Opublikowano

Ależ słabe tekstury dłoni w Uncharted. ;/

Poza tym nie ma jak porównywać tekturę ziemi z teksturą podłogi. <ok> 

Opublikowano

O_o

Nie wiedziałem, że Uncharted wyszedł na ps2. ;o

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Deep Down oficjalnie exem PS4.

deep down on PS4. we dont have it for X1. RT @SkovichDaKid Will Deep Down be coming to Xbox One?

Looks like the game is now confirmed as a PS4 exclusive.
Your thoughts, what are they? What do they say? Let's hear 'em. Remember to keep it civil and keep your comments on topic ;)

Podobno Deep Down miał wyjść na xone, ale Capcom stwierdziło, że różnice między wersjami są zbyt duże i nie będzie to dobrze przyjęte przez graczy jak i sam Microsoft.

Są pierwsze wycieki wersji na Xone

dragon1-2.gif

Dla przypomnienia, wersja na jedynego słusznego next-gena.

ibjxCz37mFXzrX.gif

IMO decyzja Capcom nie dziwi.

Opublikowano

Może i pociągnie ale w 560p, jak ta podkonsola ma problem z bijatyką (czy wy to słyszycie... BIJATYKĄ!, beka) i rozdzielczością 1080p, to co dopiero mówić o takich tytułach.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Może i pociągnie ale w 560p, jak ta podkonsola ma problem z bijatyką (czy wy to słyszycie... BIJATYKĄ!, beka) i rozdzielczością 1080p, to co dopiero mówić o takich tytułach.

Nadkonsola, która w 2013 roku nie potrafi odpalić FPS'ów w 1080p i 60fpsach też nie jest lepsza :teehee:

Opublikowano

To  Deep Down to ma być coś ala Dark Souls albo Dragons Dogma?

Opublikowano

Bardziej Dragons Dogma, jedna uwaga - gra ma być online !!

Opublikowano

jak 90% gier na next geny

Opublikowano

Bardziej Dragons Dogma, jedna uwaga - gra ma być online !!

Może być ciekawe, gameplay mają pokazać na TGS. No i gra na jedynego, słusznego nextgena.

Opublikowano

Nadkonsola, która w 2013 roku nie potrafi odpalić FPS'ów w 1080p i 60fpsach też nie jest lepsza :teehee:

Jakoś przełknę to 30 fps kosztem grafiki w singlu (multi 60fps) no ale kur.wa 720p na nextgenie + moc z chmury + watercooler?

confused-o.gif

W BIJATYCE

Edytowane przez Stunik

Opublikowano

Czyli wychodzi na PC? :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.