Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wychodzi na PC? :>

Tak, nowa Tibia, to będzie największy eksluziw.

Może i pociągnie ale w 560p, jak ta podkonsola ma problem z bijatyką (czy wy to słyszycie... BIJATYKĄ!, beka) i rozdzielczością 1080p, to co dopiero mówić o takich tytułach.

Nadkonsola, która w 2013 roku nie potrafi odpalić FPS'ów w 1080p i 60fpsach też nie jest lepsza :teehee:

Wydaje mi się, że gdyby DICE dostało więcej czasu, to byłoby 1080p, ale mają z góry narzucony termin, że musi być na premierę Nadkonsoli i już.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wydaje mi się, że gdyby DICE dostało więcej czasu, to byłoby 1080p, ale mają z góry narzucony termin, że musi być na premierę Nadkonsoli i już.

A czy czasem nie potwierdzili, że będzie 1080p?
Opublikowano

A czy czasem nie potwierdzili, że będzie 1080p?

Nie. +720p(chyba 960p) i upscale do 1080p. Ale do premiery jeszcze moze sie zmienic.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Wygląda jak zewnętrzny napęd DVD robiony tanim kosztem. xD 

Brzydota. 

Opublikowano

Wygląda gorzej od poprzednika ale i tak wolę go od pada od xboxa. Kupiłem pada od x360 i wkurza mnie to ulozenie lewego analoga, gdy chce uzyc strzalek musze zdjac kciuk z gałki. W takim dark souls musze sie zatrzymac zeby zmienic bron/item, na dual shocku strzalki moge obslugiwac palcem wskazujacym i dalej biec majac kciuk na analogu.

Opublikowano

Słuchajcie, Sony to czasem konfy mieć nie miało jutro ??

Opublikowano

tgs niedlugo i chca robic jakies konferencje?

Opublikowano

Słuchajcie, Sony to czasem konfy mieć nie miało jutro ??

Jutro o 8:00

Tak jak wspominaliśmy wcześniej, już jutro o godzinie 8:00 naszego czasu Sony zorganizuje konferencję na której poinformuje o planach odnośnie premiery PlayStation 4 w Japonii. Całość będzie transmitowana na żywo z angielskim komentarzem ze strony Sony, spodziewać więc można się małych niespodzianek. Gdzie obejrzymy specjalną konferencję?

Na ten moment są dwie możliwości - po angielsku oraz po japońsku jeśli komuś ten język nie sprawia problemów.

Bądźcie z nami od samego rana gdyż planujemy na bieżąco przekazywać wam wszelakie informacje, które zostaną podane. Poza potwierdzoną Yakuza Ishin, spodziewacie się jeszcze jakichś gier? A może macie nierealne życzenie w stylu Rouge Galaxy 2, Dark Cloud 3, a może Ni no Kuni 2?

http://www.ps3site.pl/gdzie-obejrzec-jutrzejsza-konferencje-sony/166154

Opublikowano

tgs niedlugo i chca robic jakies konferencje?

Maja taki ogromny nadmiar gier ze po prostu musza. To nie MS ktory wystrzelal sie na jednej imprezie.

Opublikowano

Trzeba i tak poczekać do premiery konsol.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Może i pociągnie ale w 560p, jak ta podkonsola ma problem z bijatyką (czy wy to słyszycie... BIJATYKĄ!, beka) i rozdzielczością 1080p, to co dopiero mówić o takich tytułach.

PS3 nie potrafi uciągnąć trzeciej części mortal kombat (gra z 1996 roku przypominam) w arcade perfect, więc co się dziwisz.

Opublikowano

http://youtu.be/_TkOdFbj1Eo

Nowa wersja Vity: Kolorowa, będzie 20% cieńsza od oryginalnej Vity i 15% lżejsza, 1GB wbudowanej pamięci, mocniejsza bateria, wyświetlacz LCD zamiast OLEDu.

Opublikowano

Japonia dostanie PS4 22 lutego 2014. Sony wreszcie zrozumiało gdzie robi się kasę :]

Opublikowano

no to już wiadomo kogo najbardziej wyruchają. podaje odpowiedź japonia. xbox one w japonii nikogo, ps4 3 miechy obsuwy, kto chciał kupić wiiU to juz kupił. nintendo moze teraz namieszać w japonii, dadzą obniżkę na hardware i sony moze mieć ciekawie. btw beka z japnonii XD tak ja by wiedźmina 3 premiere w polsce przesuneli o 3 miechy w stosunku do świata w zamian dostananiemy dlc gratis :D co to za decyzja?!

Opublikowano

sadze ze sony wie ze nie maja konkurencji, x  i tak sie nei sprzeda,  a oni wola przerzucic sprzet  w kraje gdzie bedzie wojna konsol.

Japonia bedzie zla ale poczeka.

Opublikowano

czyli nowa vita bez swojego najwiekszego atutu  czyli oledowego ekranu? Kto teraz kupi tą konsolke? Desperat. fanboy lub ktos totalnie pijany

Opublikowano

myslalem ze konsola przenosna to przede wszystkim mobilnosc i gry, a nie ekran ktory ponoc na sloncu i tak  chu.ja było widac.

Poza tym na rynku jest tyle niesprzedanych vit ze sony nie wprowadza nowego modelu tylko alternatywe.

Opublikowano

myslalem ze konsola przenosna to przede wszystkim mobilnosc i gry, a nie ekran ktory ponoc na sloncu i tak  chu.ja było widac.

Poza tym na rynku jest tyle niesprzedanych vit ze sony nie wprowadza nowego modelu tylko alternatywe.

ta konsola nie ma gier, więc ten ekran to jedyne co może zachęcać do zakupu.

Opublikowano

7oan.jpg

Nawet nie miałem pojęcia, że Kinect posiada swój własny wiatraczek.

kqrk.jpg
KAMERA Z WIATRAKIEM

Opublikowano

Nelson strzela znowu do Xboxa One. Chyba nie wie, że przezwiska najczęściej są takie, których ktoś nie lubi. Ewentualnie wie, ale tak naprawdę mu to pasuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.