Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

uSu.gif

mmm.

Jeśli ten przycisk włączania nie jest dotykowy to chuyówka.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kamera z wiatrakiem, no faktycznie bardzo dziwne. Jak na X360 Kinect zabierał moc konsoli to było źle, teraz dali mu osobne części (które uwaga, jak wszędzie indziej, grzeją się) to też źle. Nie żebym bronił w ogóle Kinecta i jego obowiązkowe dołączanie do każdej konsoli, ja jestem przeciwny tym wszystkim gów,nom typu kamery, panele dotykowe itp, ale jak już dodają, to niech to robią z głową, tak jak tutaj.

A Nelson... ktoś powinien go wywalić w cholerę, ten koleś pogrąża siebie i Xbone'a z każdą wypowiedzią.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ehehe, na Vita TV nie pogramy w Uncharted, Gravity rush, Little big planet, Wipeout iTearaway.

Zostaje Killzone i port Persony 4 z ps2 iksde

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Pogramy. Sa dwie opcje:

- granie na DS4

- patchowanie gier first party

Opublikowano

- kamerka ;]

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=abRveeP_PzM&

No i to się nazywa dzień z konsolą :)

Dla kontrastu "dzień z PC" :

silla_bano_computadora_2_thumb.jpg

Obrońcy komputrów jednoczcie się znowu, honor waszych platform znowu zszargany przez Mendrka! ;(

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Znowu piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia. :/

Opublikowano

Och, słucham wielce znawcę, jak to jest inaczej. No słucham, z chęcią tylko wezmę popcorn ;)

Opublikowano

Mendrek, mam nadzieję, że nie wrzucisz za chwilę filmiku "Noc z konsolą" własnego autorstwa

Opublikowano

Chyba ciągle ten popcorn bierzesz.

Opublikowano

Chyba ciągle ten popcorn bierzesz.

Zawsze gdy do głosu dochodzą miłośnicy komputrów. Jakoś tak z przyzwyczajenia ;)

Opublikowano

Byłby pewnie taki filmik w wykonaniu Mendrka tylko zamiast X360 byłoby PS3

http://newsfilter.org/165224

@edit

Popcorn bierzesz, ale mózgu to już nie. :)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mendrek wykończy cię ten popcorn. Jest zbyt kaloryczny. 

Opublikowano

Kamera z wiatrakiem, no faktycznie bardzo dziwne. Jak na X360 Kinect zabierał moc konsoli to było źle, teraz dali mu osobne części (które uwaga, jak wszędzie indziej, grzeją się) to też źle. Nie żebym bronił w ogóle Kinecta i jego obowiązkowe dołączanie do każdej konsoli, ja jestem przeciwny tym wszystkim gów,nom typu kamery, panele dotykowe itp, ale jak już dodają, to niech to robią z głową, tak jak tutaj.

A Nelson... ktoś powinien go wywalić w cholerę, ten koleś pogrąża siebie i Xbone'a z każdą wypowiedzią.

no bez jaj tam w srodku nie ma jakies kosmicznej technologii. Telefony jakos nie mają wiatraków.

Opublikowano

Porównywanie telefonów do stacjonarnych konsol. No no, coraz głupsze wypowiedzi lecą. :>

Opublikowano

no bez jaj tam w srodku nie ma jakies kosmicznej technologii. Telefony jakos nie mają wiatraków.

I nie wiem czy zauważyłeś, ale właściwie każdy się grzeje podczas grania, jedne mniej, drugie wręcz do nieprzyjemnie parzących temperatur. Nie trudno się domyślić, że Kinect będzie cały czas chodzić na wysokich obrotach, więc także będzie się grzać.

Opublikowano

MS dmucha (dosłownie) na zimne w kwestii uniknięcia kłopotów z przegrzewaniem się sprzętu. Pytanie jakiej jakości jest ten wiatrak w tym Kinectcie, ale pewnie nic drogiego. Z tym, że jeśli zużyje się po 2 latach, to zacznie wyć ;)

Opublikowano

Sony "wygrało generację" tym pomysłem z Vita TV. W sumie dla wielu osób będzie to popierdółka (grafika brzydka i w ogóle), ale mając na uwadze cenę rozwiązanie jest naprawdę genialne. Nawet pomijając fakt, że nie we wszystkie gry z Vity da się pograć (a przynajmniej nie wiem jak rozwiążą sprawę ekranu dotykowego i touchpada), to sama możliwość podłączenia urządzenia do dowolnego ekranu i gry w pozycje z Vity, PSP i PSOne wystarczająco zachęcają do zakupu zamiast zwykłej Vity.

Mało tego, przystępna cena może przyczynić się do poświęcenia większej uwagi Vicie jako platformie w niedalekiej przyszłości. Nie każdy jest skłonny kupować drogiego handhelda dla kilku gier, ale tańsza wersja podłączana do TV już teraz (sądząc po komentarzach w sieci) cieszy się zainteresowaniem. Nawet gdyby miało się to sprowadzić do kolejnych portów "HD" z PS2 czy nawet PS3, to maszynka wypada ciekawie.

A sam pomysł to chyba od Ouya podwędzili. :P Maszynka "androidowa" chyba już teraz jest na straconej pozycji, mając na uwadze cenę obu produktów.

Gdyby tak jeszcze Sony ułatwiło sprawę korzystania z PS Store innych regionów... Teraz trzeba się babrać w zakładanie nowego konta i szukanie kart pre-paid, żeby kupić np. cokolwiek w Yenach.

Mendrek, idź sprawdź czy Cię na dworze nie ma.

Opublikowano

No i kurcze z tą vita tv to jest całkiem fajna opcja. Gram tylko w domu więc dla mnie rozwiązanie perfect. Domyślam się, że w końcu będzie można ograć te gry, które dostaje się w plusie. Więc ja chyba wczęsniej kupię tą "stacjonarną vitę" niż ps4. Poza tym kurcze jak np jedziesz gdzieś na wakacje to nie bierzesz całego pudła z ps3 tylko tą vitkę z kabelkiem do tv i padem do saszetki i masz wyje.bane

Opublikowano

Nie zdziwię się jak będzie to również działało z grami na Androida, gdzie ze swojej Xperii będzie można klonować obraz na TV. Albo w stylu Wii, gdzie Xperia, czy Dual Shock będzie kontrolerem ruchowym, bo wszystkie mają w sobie akcelerometry. Taka konkurencja dla Apple TV.

Opublikowano

Co by nie mówić i którą stronę trzymać, to porównajmy sobie pierwszą reklamę PS4 i Xone. Mimo zmiany polityki i tak widać do kogo skierowane są obie konsole. Pierwsza do GRACZY na całym świecie druga do spasionych amerykanów kupujących konsolę do oglądania tv 

Opublikowano

Co by nie mówić i którą stronę trzymać, to porównajmy sobie pierwszą reklamę PS4 i Xone. Mimo zmiany polityki i tak widać do kogo skierowane są obie konsole. Pierwsza do GRACZY na całym świecie druga do spasionych amerykanów kupujących konsolę do oglądania tv 

Paradoks generacji.

Opublikowano

Kitajce w ramach czekania dostaną Knack + rok gwarancji gratis.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.