Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Krukux2: Jeszcze powiedz, że o tym co opisałeś nie wiedziałeś będąc stałym bywalcem CW :P

Oczywiście, że wiedziałem, teraz po prostu trafiam na coraz ciekawsze kwiatki typu przedawnione dema do pobrania ;). A PS Store pamiętam kiedyś było inne, to takie "Metro"-style widziałem pierwszy raz właśnie wczoraj.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Stary store był mało oczoyebny ale przynajmniej działał. Obecny może i spoko wygląda ale nie da się z niego korzystać. Dość powiedzieć, że po zmianie store'a zacząłem robić zakupy przez PC. To jest śmieszne jak PS3 się dławi wczytując parę zdjęć i ceny :/ Mam nadzieję, że na PS4 wszystko będzie już śmigać jak trzeba, bo obecnie to co mi najbardziej na PS3 doskwiera to brak RAMu i ślamazarnoś działania, loadingów, XMB i instalek.

Opublikowano

Raven kupiłeś budżetową wersję PS3 i się dziwisz, że głośno napęd chodzi jak jest tuż pod cieniutką obudową?

Co do wygasłego dema GT Academy, to czy w opisie nie było informacji o dacie ważności? Rację masz, bo powinni to usunąć.

Nowy Store to tragedia w porównaniu do starego. Od zmiany nie wchodzę tam zbyt często, a jak już wejdę to zawsze wita mnie jakiś patch :D

Opublikowano

Kupiłem JEDYNĄ dostępną w sprzedaży wersję PS3. Jest jaka jest, ale nie możesz mi pisać, że świadomie wybrałem odpustową wersję, bo na półkach innej nie ma.

Opublikowano

Ponoć PS4 ma być mniej hałaśliwa od PS3. Oby.

ponoc na ps4 gra się ma odpalac i łączyć do serwera w multi w 8 sekund. Sam widziałem!

Opublikowano

Już od dłuższego czasu zauważam , że ciągłe miąchanie z płytyki do niczego dobrego nie prowadzi. Dlatego jestem zwolennikiem w jak największym stopniu zrzucania danych na szybki twardziel. 

Wybaczcie za moją ignorancję ale jak to będzie w nextgenach? Jakie twardziele, jak z instalacjami ?

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

ponoc na ps4 gra się ma odpalac i łączyć do serwera w multi w 8 sekund. Sam widziałem!

Co?

Opublikowano

Raven, są jeszcze w sklepach zwykłe Slimy. Inna sprawa, że z reguły w choojowych bundle'ach z mało ciekawymi gierkami po 1200 zł całość. Też jestem teraz "na kupnie" i w sumie średnio mi odpowiada ta Super Slim, no ale jak SS 500 GB kosztuje mniej, niż Slim 320 GB, no to cóż zrobić. Powiedz tylko, czy czyta te płyty głośniej, niż PS2 Fat ?

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano

Zrób filmik. Nie zapomnij pokazać swojej twarzy, inaczej nie będziesz sławny. ;)

Opublikowano

Raven, są jeszcze w sklepach zwykłe Slimy. Inna sprawa, że z reguły w choojowych bundle'ach z mało ciekawymi gierkami po 1200 zł całość. Też jestem teraz "na kupnie" i w sumie średnio mi odpowiada ta Super Slim, no ale jak SS 500 GB kosztuje mniej, niż Slim 320 GB, no to cóż zrobić. Powiedz tylko, czy czyta te płyty głośniej, niż PS2 Fat ?

To masz szczęście, bo ja szukałem pół dnia w kilku sklepach i wszędzie same super slimy. Jeśli chodzi o głośność to nie jest źle, ale da się zauważyć. Bardziej do PS2 slim bym przyrównał, może troszkę głośniej.

Opublikowano

Co?

Nie widziałeś na gamescom?

Ten przysypiający japończyk pokazał, że z menu do serwera z znajomym dołącza się poniżej 10 sekund wliczając to załadowanie gry (w tym przypadku killzone shadow fail)

Opublikowano

Pierwsze włączenie Gran Turismo 5 jest zarąbiste, najpierw przez chyba ponad godzinę ściągały się patche, teraz instalują się dane na dysk (pozostało minut: 20, przez chwilę było 50, teraz już nie wyświetla nic). Ciekawe, czy dzisiaj jeszcze zagram :D.

Opublikowano

Ale wiesz, że bez tych łatek i instalki można normalnie grać?

Opublikowano

Już od dłuższego czasu zauważam , że ciągłe miąchanie z płytyki do niczego dobrego nie prowadzi. Dlatego jestem zwolennikiem w jak największym stopniu zrzucania danych na szybki twardziel. 

szybki twardziel? w ps3? lul

Opublikowano

Co?

Nie widziałeś na gamescom?

Ten przysypiający japończyk pokazał, że z menu do serwera z znajomym dołącza się poniżej 10 sekund wliczając to załadowanie gry (w tym przypadku killzone shadow fail)

Aha. Nie no, spoko.

Opublikowano

lastofus0nfu2.jpg

MyBodyIsReadySnape.gif

Opublikowano

A na ch.uj te DLC? TLOU jest na tyle koherentną grą, że nie widzę sensu wypuszczania jakiegokolwiek DLC.

No chyba, że do muliplayera. To niech się bawia.

Opublikowano

szybki twardziel? w ps3? lul

Bardziej tu chodziło o PC i nadzieję , że nextgeny będą miały duże, szybkie twardziele i formę instalki.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Ale wiesz, że bez tych łatek i instalki można normalnie grać?

Dlaczego miałbym chcieć grać w starą i niepołataną wersję gry?

Opublikowano

Skoro to twój własny wybór to czemu się ciskasz, że musisz czekać? Wszyscy wiedzą, że system łatek na PS3 jest z(pipi)any w porównaniu do tego z X360.

Opublikowano

Chciał tylko sprawdzić czy o tym pamiętamy :P

Opublikowano

to jakies 5-15 minut szybciej od PS3. 

Opublikowano

To jest trochę jak ze zmianą płyt w X360 - najbardziej przeszkadza sonybotom. Z kolei patche na PS3 najbardziej przeszkadzają xbotom ;)

(żeby nie było pisze tak ogólnie :whistling:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.