Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mi przeszkadzają obie, kim jestem w takim razie? :D

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 742 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

blacharzem

Opublikowano

To jest trochę jak ze zmianą płyt w X360 - najbardziej przeszkadza sonybotom. Z kolei patche na PS3 najbardziej przeszkadzają xbotom ;)

(żeby nie było pisze tak ogólnie :whistling:)

Patche do Gran Turismo instalowały mi się dłużej niż wszystkie moje zmiany płyt w całym moim życiu :D.

Square, Twoja logika mnie trochę powala. Mógłbym w ogóle nie grać, wtedy wszystko byłoby natychmiastowe, całe 0,00s.

Opublikowano

GT5 to wybryk natury. Beta wypuszczona na płycie (w sumie trochę jak BF3), łatana jeszcze ponad rok po premierze.

Opublikowano

ahahaha

i oni krzyczą za to 200zł

NO ALE PODCZAS GRY CZUĆ PASJĘ TWÓRCÓW I OGÓLNIE FIFA CH.UJ XD

Opublikowano

No i gdzie te za(pipi)iste twarze największych gwiazd?

Opublikowano

u EA

iWYhFaTpvPsQS.png

Opublikowano

Widocznie Lewy nie jest wsrod najwiekszych..

Widocznie największe gwiazdy w PES-ie nie istnieją.

Opublikowano

Myślę, że to najważniejsza rzecz jak się gra w piłkę, twarze zawodników.

Opublikowano

Patche do Gran Turismo instalowały mi się dłużej niż wszystkie moje zmiany płyt w całym moim życiu :D.

Bo pewnie byłeś cebulakiem i kupiłeś/pożyczyłeś tą wersję:

ps390257.jpg

a wystarczyło sięgnąć po:

gt5ae.png

i prawie wszystkie patche miałbyś na płycie :P

Opublikowano

Dokładnie, pożyczyłem wersję premierową, a Academy (domyślam się, że o to chodzi, bo foto nie działa) dopiero do mnie leci :).

Z innych plusów: XMB jest po prostu ładne. W ogóle ładna jest ta konsola. 

Opublikowano

ahahaha

i oni krzyczą za to 200zł

NO ALE PODCZAS GRY CZUĆ PASJĘ TWÓRCÓW I OGÓLNIE FIFA CH.UJ XD

W PESie 2 jedynie Zidane dało się odróżnić przez swoją glacę, nie przeszkodziło to jej w byciu najlepszą grą piłkarską ever

Opublikowano

BiggestOpeningWeeksinGamingHistoryChart_

Rekord 1szego tygodnia sprzedaży.

żródło vgchartz.com

Opublikowano

16mln bez cyfrowej dystrybucji. Mój Boże. :o

Rockstar pięknie zamyka tę generację. Dosłownie zgarnia wszystko. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Pięknie patrzeć jak utalentowany developer zgarnia szczyt sprzedaży i niszczy tasiemca dla gimberni.

Znowu można mówić że najlepsze gry najlepiej się sprzedają :P

Opublikowano

Pięknie patrzeć jak utalentowany developer zgarnia szczyt sprzedaży i niszczy tasiemca dla gimberni.

Ciekaw jestem jaki procent nabywców "mesjasza" to dokładnie ta sama "gimbernia", która naciągnęła rodziców albo weszła w posiadanie gry w inny sposób, choć teoretycznie nie powinna.

Opublikowano

a to ma o czyms swiadczyc? 

ja pierwszy raz gralem w GTA w demo na psx jak mialem 8 lat i jakos nie uwazam zeby (dzisiaj, tj. V) byla to gra dla niewymagajacej i zdziecinnialej puli odbiorcow. 

Opublikowano

a to ma o czyms swiadczyc? 

ja pierwszy raz gralem w GTA w demo na psx jak mialem 8 lat i jakos nie uwazam zeby (dzisiaj, tj. V) byla to gra dla niewymagajacej i zdziecinnialej puli odbiorcow. 

Tu chodzi o zawartosc gry. 18+ wiec nie powinny grac w to dzieci. Ty grałes i teraz jestes Niestabilnym emocjonalnie wariatem u progu decyzji aby wyjsc na ulice i mordowac niewinnych. Twojego umysłu nie da sie juz uratowac. TVN jutro bedzie o tym krecił materiał. Gry to ZUOOO

Opublikowano

Trzeba mieć jednak na uwadze, że CoD'y robią kosmiczne wyniki co roku od 4 lat.

Te wyniki GTAV i tak są zaniżone bo gra zarobił 1 mld $ w 3 dni, a 1 mld $ podzielony przez 60 $ = 16,7 mln kopii gry. A najlepiej sprzedającym się Halo w pierwszym tygodniu na X360 nie jest Halo 3, a Halo 4 - 300 mln $ = 5 mln kopii gry.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie no, wszyscy wiedzą, że w strzelanie na ulicach, rozjeżdżanie autem przechodniów i generalną gangsterkę grają wyłącznie członkowie Polskiej Akademii Nauk ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.