Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jak wygląda wasza polityka zwrotów w przypadku wersji cyfrowych?

Dla cyfrowych wersji gier wprowadziliśmy „gwarancję zadowolenia z gry”.

Gwarancja zadowolenia z gry umożliwia ci zwrot cyfrowych wersji gier EA (PC/Mac) kupionych przez Origin i odzyskanie pieniędzy. Zwrotu można dokonać do 24 godzin od pierwszego uruchomienia gry, w ciągu siedmiu dni od daty zakupu lub daty premiery tytułu w przypadku zamówień w przedsprzedaży (wiążący jest wcześniejszy z terminów).

Ciekawe czy takie coś będzie w Ps4/Xbox One

Darmowe gierki ;)

Kupujesz np Crysis4. Sciągasz, przechodzisz singla w 1 dzien oddajesz = dostajesz całą kasę :D

PC Master Race

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Już widzę jak cebula rasa bierze jednodniowe urlopy w pracy, byleby ukończyć jakiś tytuł w jeden dzień ;)

PC = Polaki Cebulaki.

Opublikowano

Kupujesz np Crysis4. Sciągasz, przechodzisz singla w 1 dzien oddajesz = dostajesz całą kasę :D

PC Master Race

PC Onion Race

Opublikowano

@MeSSer

Trójka jak najbardziej crap, BC2 KRUL. 

BF3 crapem ? 

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .

jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .

wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .

naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co?

no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Te tabelki i zestawienia są fajne. Zawsze jest pierdyliard ex'ów na PS3, a później sprawdzasz gamercardy fanów PS3 i się okazuje, że kupili 4 na krzyż i w 80% wszyscy brali to samo - Uncharted, God of War i Killzone :)

Opublikowano

PC Master Race

PC Onion Race

retro_vintage_kitsch_know_your_onions_wa

Autentyczny plakat wojenny. Nawet wtedy wiedzieli ze cebula jest ważna

Opublikowano

@MeSSer

Trójka jak najbardziej crap, BC2 KRUL. 

BF3 crapem ? 

no i ja się pytam człowieku dumny ty jesteś z siebie zdajesz sobie sprawę z tego co robisz?masz ty wogóle rozum i godnośc człowieka?ja nie wiem ale żałosny typek z ciebie ,chyba nie pomyślałes nawet co robisz i kogo obrażasz ,możesz sobie obrażac tych co na to zasłużyli sobie ale nie naszego papieża polaka naszego rodaka wielką osobę ,i tak wyjątkowa i ważną bo to nie jest ktoś tam taki sobie że możesz go sobie wyśmiać bo tak ci się podoba nie wiem w jakiej ty się wychowałes rodzinie ale chyba ty nie wiem nie rozumiesz co to jest wiara .

jeśli myslisz że jestes wspaniały to jestes zwykłym czubkiem którego ktoś nie odizolował jeszcze od społeczeństwa ,nie wiem co w tym jest takie śmieszne ale czepcie się stalina albo hitlera albo innych zwyrodnialców a nie czepiacie się takiej świętej osoby jak papież jan paweł 2 .jak można wogóle publicznie zamieszczac takie zdięcia na forach internetowych?ja się pytam kto powinien za to odpowiedziec bo chyba widac że do koscioła nie chodzi jak jestes nie wiem ateistą albo wierzysz w jakies sekty czy wogóle jestes może ty sługą szatana a nie będziesz z papieża robił takiego ,to ty chyba jestes jakis nie wiem co sie jarasz pomiotami szatana .

wez pomyśl sobie ile papież zrobił ,on był kimś a ty kim jestes żeby z niego sobie robić kpiny co? kto dał ci prawo obrażac wogóle papieża naszego ?pomyślałes wogóle nad tym że to nie jest osoba taka sobie że ją wyśmieje i mnie będa wszyscy chwalic? wez dziecko naprawdę jestes jakis psycholek bo w przeciwieństwie do ciebie to papież jest autorytetem dla mnie a ty to nie wiem czyim możesz być autorytetem chyba takich samych jakiś głupków jak ty którzy nie wiedza co to kosciół i religia ,widac że się nie modlisz i nie chodzisz na religie do szkoły ,widac nie szanujesz religii to nie wiem jak chcesz to sobie wez swoje zdięcie wstaw ciekawe czy byś sie odważył .

naprawdę wezta się dzieci zastanówcie co wy roicie bo nie macie widac pojęcia o tym kim był papież jan paweł2 jak nie jestescie w pełni rozwinięte umysłowo to się nie zabierajcie za taką osobę jak ojciec swięty bo to świadczy o tym że nie macie chyba w domu krzyża ani jednego obraza świętego nie chodzi tutaj o kosciół mnie ale wogóle ogólnie o zasady wiary żeby mieć jakąs godnosc bo papież nikogo nie obrażał a ty za co go obrażasz co?

no powiedz za co obrażasz taką osobę jak ojciec święty ?brak mnie słów ale jakbyś miał pojęcie chociaz i sięgnął po pismo święte i poczytał sobie to może byś się odmienił .nie wiem idz do kościoła bo widac już dawno szatan jest w tobie człowieku ,nie lubisz kościoła to chociaż siedz cicho i nie obrażaj innych ludzi .

protip: ctrl+shift+v by przekleić tekst bez formatowania, bo na każdej innej niż ciemna skórka to wygląda obrzydliwie

Opublikowano

Te tabelki i zestawienia są fajne. Zawsze jest pierdyliard ex'ów na PS3, a później sprawdzasz gamercardy fanów PS3 i się okazuje, że kupili 4 na krzyż i w 80% wszyscy brali to samo - Uncharted, God of War i Killzone :)

Oczywiście.

Opublikowano

rejwen - u welcome

Opublikowano

Oni przynajmniej mają z czego wybierać.

Opublikowano

Oni przynajmniej mają z czego wybierać.

Oj tam, oj tam. Myślisz, że posiadacze X360 mają łatwe życie przy tylu grach na Kinecta? Kiedy niby to wszystko ograć? :P

Swoją drogą, czytam opinie, jakoby Double Helix był w swej typowej formie i niby Killer Instinct jest po prostu nudny. Faktem jest, że oglądając filmiki już po jednej walce miałem dość tych odgłosów i "c-c-c-c-ombo breakerów". Bardziej męczące niż efektowne.

Opublikowano

Najlepiej jak w nocy się konsola zatnie. BIP.... BIP BIP BIP ;/. Ktoś ma nieźle skrzywiony światopogląd jeśli myśli, że to jest fajne.

Opublikowano

Najlepiej jak w nocy się konsola zatnie. BIP.... BIP BIP BIP ;/. Ktoś ma nieźle skrzywiony światopogląd jeśli myśli, że to jest fajne.

Raven serio... to jest 150 - rzędny problem

16d.jpg

Opublikowano

Raven serio... to jest 150 - rzędny problem

Wku.rwiający problem dalej jest w(pipi)iający. Szczególnie jak zdarza się to, gdy ktoś śpi w tym samym pokoju.

Opublikowano

Trzeba mieć jednak na uwadze, że CoD'y robią kosmiczne wyniki co roku od 4 lat.

Te wyniki GTAV i tak są zaniżone bo gra zarobił 1 mld $ w 3 dni, a 1 mld $ podzielony przez 60 $ = 16,7 mln kopii gry. A najlepiej sprzedającym się Halo w pierwszym tygodniu na X360 nie jest Halo 3, a Halo 4 - 300 mln $ = 5 mln kopii gry.

Dziwny system liczenia, przecież wyszły też droższe kolekcjonerki, więc się tego tak nie dzieli, w ogóle gra wyszła w różnych krajach w różnych w przeliczeniu na dolary cenach, bez sensu.

Opublikowano

lol co ja czytam, czy ktoś tu przed chwilą wyszedł z jaskini i narzeka dopiero TERAZ że patche do GT5 się długo instalują? beka, albo jakieś deja vu

btw battlefield 3 najlepszy fps

Opublikowano

BF3, to nieco mniejszy crap niż CoD. Gra nie wymaga większych umiejętności i na dodatek wynagradza kamperstwo. Można zagrać od czasu do czasu, ale nie rozumiem grać w to na poważnie. Skillowe fps tej generacji to H4, UTIII i pierwszy Resistance, gry gdzie wygrywa lepszy gracz i nie ma miejsca na przypadek/szczęscie czy jego brak lub typów leżących w krzakach. Dobrze, że Bungie tworzy teraz na PS4, to może gracze którzy do tej pory nie mieli okazji zagrać w Halo, przekonają się co to multiplayer gdzie liczą się nasze umiejętności. Oczywiście Destiny nie ma sznas na popularność BF czy CoD, bo gra dla większości graczy będzie za trudna - "czemu muszę wystrzelać cały magazynek aby kogoś zabić?".

Opublikowano

Mam nadzieję, że ta czwóka przy Halo to ci niechcący wskoczyła.

Opublikowano

Co do tego Halo, to nie wiem jak w 3 czy 4, ale Reach to było moje pierwsze Halo w multi i jako n00b radziłem sobie całkiem nieźle, pierwsza trójka raczej była. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Spoko, może być H3.

Ok, zgoda.

Opublikowano

bo jako noob grales z noobami, zagralbys z jakims ogarnietym teamem to bys polecial zagrac w coda zeby sie podniesc na duchu xD

do tego pierwsza trójka w jakim trybie :P?

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

Chyba grałem FFA albo TDM, ale nie dam sobie ręki uciąć, bo to było 3 lata temu. :P

Opublikowano

Team Slayer (czyli TDM) jest 4 vs 4 czyli jak byłeś w pierwszej trójce czyli np. 3 to szału nie ma :D zresztą Halo to gra drużynowa, jak grasz z noobami to owszem samemu idzie dużo zdziałać ale jak jest ogarnięty team, który się komunikuje to nic nie zdziałasz:/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.