Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

wywalić jedną wersję MGS 3, wy(pipi)ć Uncharted 2 (no kaman, gra jest ok, ale gdzieś na 36 miejscu :P), zamienić Shenmue 1 z dwójką i dodać jakąś Zeldę w top 10 i jest gicior.

Opublikowano

od 4 do 15 miejsca ocena jest taka 9.4 czyli sobie można samemu przestawić xD TloU pierwsze miejsce, gratuluje

Opublikowano

Figaro zasiadający do console wars z kolejnym niusem o xbone

qnSOS.gif

A ty masz wyjątkowy bol pupy, ze w Polsce i Europie rządzi Legenda Sony Playstation.

Opublikowano

No i gdzie Bioshock ??????

Opublikowano

idealna lista do wydrukowania jej na papierze toaletowym.

Opublikowano

Czy wy macie jakieś skrypty, które w każdej internetowej "liście najlepszych gier" wyszukują różnice i automatycznie piszą "trzeba wywalić X, Y i Z, wstawić A, B i C", czy chce się wam ręcznie to pisać tysiąc razy samemu?

Opublikowano

Czy wy macie jakieś skrypty, które w każdej internetowej "liście najlepszych gier" wyszukują różnice i automatycznie piszą "trzeba wywalić X, Y i Z, wstawić A, B i C", czy chce się wam ręcznie to pisać tysiąc razy samemu?

Nie, po prostu tworzenie własnych list jest fun i tyle.

Opublikowano

#minusowybuldupy

skoro ciągłe wlepianie mi minusów pomaga ci w utrzymaniu tej chwiejącej się równowagi psychicznej... #bemyguest #avatarzhalo 

http://www.gametrailers.com/videos/7c9tj8/gt-countdown-top-10-next-gen-trailers top 10 trailerów gier next gen, słabo [*]

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

>be a gamer

>have a pain of the ass

>mfw hashtag

Happy_Fish_by_skypies.jpg

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Wchodzę na XBL, widzę Diablo 3 za 220 zł, a gra od dnia premiery była chyba w każdym sklepie po 170 zł. Gdzie tu logika? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Juz widze to na next genach.Gry w pudelkach za 45-49 ₤.

Wersja cyfrowa tylko 69.99₤

Co za kuhwa kretyni te ceny wymyslaja,Ale ktos musi to kupowac co nie? Bo inaczej takich cen by nie robili..

Chociaz np upgrade gier z ps3 do ps4 bedzie tylko za dyszke(₤),wiec moze sie ogarneli...Albo az dyszke,bo trzeba kupic nowke za full cene...

Opublikowano

Płacisz 50zł za luksus nie wychodzenia z domu mój drogi przyjacielu.

a po kiego mam wychodzić skoro gierki przynosi mi listonosz

Opublikowano

Płacisz 50zł za luksus nie wychodzenia z domu głupcze.

Bzdura. To oni powinni nam płacić za luksus pozbawienia ich pośredników i całego pier,dolenia się z dostawami gier do lokalnych sklepów + fakt, że nie możemy już odsprzedać gry ze swojego konta, więc pieką dwie pieczenie na jednym rożnie. Nawet nie mów tak jak teraz, że cyfrowa dystrybucja to jest jakakolwiek łaska ze strony dystrybutorów, bo jeszcze ktoś w to uwierzy.

Oczywiście przez płacenie nam mam na myśli niższe ceny wersji cyfrowych. 50% ceny w momencie premiery i stopniowe obiżanie jej z czasem bądź model jak na Steamie, czyli pełna cena na start i mnóstwo promocji są do przyjęcia. To się teraz dzieje to jest czyste dymanie nas bez poślizgu, gdyby nie składki i PS+ to PS Store byłoby najgorszą platformą dystrybucji cyfrowej ever. Xbox Live jest ciut lepszy ze względu na ostatnie promocje i dość dobre ceny czasami, ale wciąż lata świetlne od PC pod względem cen.

Chyba, że nie wyczułem ironii czy coś.

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Chyba nie wyczułeś :D

Opublikowano

ONI POWINNI ustalać taką cenę, jaka mi, klientowi, się wydaje właściwa. Świetne. Nikt wam nie każe kupować cyfrowych wersji. Jak nie chcecie to kupujcie pudełkowe i tyle. Ci, którzy kupują cyfrowe, nie robią tego za waszą kasę. Nikomu nic złego się nie dzieje. Nie wiem, czemu niektórzy mają taki bulwers o to.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Ojej, może dlatego, że cała branża nieustannie zmierza w kierunku dystrybucji cyfrowej i jeśli dzisiaj będziemy się zgadzać na ceny takie jakie są, to kiedy już w ogóle zabraknie alternatywy w postaci pudełek bądź zostaną one zmarginalizowane, to już w ogóle nie widzę powodu, dla którego cena miałaby spaść. Dystrybucja cyfrowa jest wygodniejsza i tańsza w kosztach dla wydawców, więc wyższe ceny są absolutnie nieuzasadnione. Proste jak drut. Nie rozumiem czego nie rozumiesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.