Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli jedyne co mozesz napisac na ten temat to, ze KTOS INNY czepial sie jednej z najmniej istotnych luk/glupot scenariusza oznacza to, ze jednak jestes inwalida, albo specjalnie starasz sie zaklinac rzeczywistosc. Ide spac, bo zaczynam sobie przypominac jeden z najgorszych experiencow growych ostatnich lat ;P

PS. Tak, widzialem pelna wersje czarnoksieznika ;)

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 741,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Zaraz, to Yeti się branzlował miesiącami grafiką w grze, która jest w letterbox? XD

Opublikowano

Nie, brandzlowalem się nad rozdzielczością w bijatyce na "next-genie" od firmy, która ma graczy za idiotów.

Opublikowano

A twórcy gry "press X to pepper" to pewnie mają graczy za miłośników kina alternatywnego z wysublimowanym poczuciem smaku, co Yeti? :D

Nad B:TS nie mam zamiaru się pastwić bo gracze dostali dokładnie to nad czym tak piali przy HR i nikogo nie powinno dziwić czym ten nowy produkt się stał.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

don jestes zle poinformowany

Opublikowano

widze ze szewczyk jest mistrzem marketingu, po co wydawac gre ktora zarobi i rozreklamuje konsole, niech sie gonia.

Opublikowano

A jak pisałem że Cage to irytujący kmiot, który jest zbyt cienki by bo zatrudnili w branży filmowej to mnie minusowali.

Ciekawe co na to yeti i figaro, pewno pominął milczeniem tą gierkę i przejdą do internet fapingu nad ps4.

przynajmniej mają jakieś exy żeby odpalić na swojej konsoli. a Ty ?

Opublikowano

MaZZ pewnie woli dobre GRY :P

Opublikowano

No dla mnie, przy wysypie tylu multiplatform, ktore sa hitami, taki ex to bylaby strata czasu.

Opublikowano

widze ze szewczyk jest mistrzem marketingu, po co wydawac gre ktora zarobi i rozreklamuje konsole, niech sie gonia.

społeczność xboxa pewnie i tak by tego nie kupilo poniewaz filmy moga ogladac na netflix i ms by wtopił kase.

fani sony kupią kazdego exa nie wazne jak slaby jest wiec udalo um sie zarobic :P

Opublikowano

No ale mimo wszystko jednym z powodów dla ktorych kupujesz ten kawałek plastiku a nie inny to sa zapewne exy. A tu akurat w tym roku wygrywa plastik od kitajców. Wiec lepiej chociaż mieć jakiś wybór niż żaden.

Opublikowano

Takie to exy od Cage'a że HR nawet demo nie ściągnąłem a szrota sprzedałem zanim wyszedł Beyond. Ch.uj mnie obchodzą wytwory Cage'a, wole miliardowe strzelanie do ufoków.

Opublikowano

Cage to taki sam błazen jak Piotruś kłamca więc nie wiem po co się tak rozpisywać o nim.

Opublikowano

Ofc z dużych gier, bo gdzieś na początku jeszcze HM2.

Hanna Montana 2? xD

Co do Beyond, to gdyby było jak z HR, który mi się podobał to spoko, ale ten letterbox to z(pipi)any pomysł na maxa. Jakiś debil w Sony musiał to zatwierdzić. Czyli gierka chodzi w rozdizałce 1280x544?  :teehee:

Opublikowano

przyznam zę o letter boxie pomyslałem dopiero jak ktos mi napisał  wczoraj w temacie... To mi kompletnie nie przeszkadzało.

Jest jakies 99 innych baboli ktore zniecheca do gry.

Najsmutniejsze chyba ze gdyby to był film to nie wiem czy by poszedł do kin czy od razu na dvd ;/

Opublikowano

Nie wierze ci Milan. Nic co ma defo w obsadzie nie moze byc az tak spier.dolone jak piszesz.

Opublikowano

Dafoe dostał tak beznadziejny scenariuszi  oklepana role ze az zal.

Opublikowano

No dla mnie, przy wysypie tylu multiplatform, ktore sa hitami, taki ex to bylaby strata czasu.

To powinna byc maksyma kazdego Xboner'a z braku jakichkolwiek ex'ow na poziomie :)

Opublikowano

Nie wierze ci Milan. Nic co ma defo w obsadzie nie moze byc az tak spier.dolone jak piszesz.

Takim tokiem rozumowania to może od razu niech dają same 10 bo wiadomo znane nazwisko bądź logo na pudełku.

Opublikowano

Przecież już dają. Wystarczy na pudełku gta i dychy się sypią  :confused:

Opublikowano

Wara od GTA V - kawał dobrej gry. W pełni zasługuje na swoje oceny. A Beyond to też zawsze może być jakaś odskocznia - o ile wcześniej ktoś polubił HR. 

Opublikowano

Takie to exy od Cage'a że HR nawet demo nie ściągnąłem a szrota sprzedałem zanim wyszedł Beyond. Ch.uj mnie obchodzą wytwory Cage'a, wole miliardowe strzelanie do ufoków.

To akurat mnie nie dziwi bo jesteś xbotem. Ale nie żebym też jakoś specjalnie bronił Cage'a, bo sam nie jestem fanem jego gier. Już mnie farenhajt odrzucił na tyle że wyłączyłem góra po 2 godzinach.

Edytowane przez kidnappa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.